![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Quote:
Ai dreptate cand zici "veniti cu originalitate"....eu cand am astupat stemele, si cand am facut badboy-ul nu avea nimeni :lol: Wilgax - Ti se pare mult 13eur? Mie nu :lol: Si-ti spun eu ca nu-i cel mai frumos de pe forum.....mai e mult pana acolo ;) SV25MBN - E frumos foc si ala :twisted: Spor la tuning baieti si bcoupe, asteptam finalul proiectului tau ;) |
Copia nu are valoare:lol: si oricum arata foarte bine si acum:D fiecare pe un stil:-)
Bafta in continuare si tine-o tot asa:D |
Quote:
|
Nu e doar in Valcea :(
|
Lasa sef zici tu ca nu e, ca mai e mult pana acolo dar, cei ce stiu sa aprecieze apai o fac cu cea mai mare placere.Ti-am mai spus...or mai fi ele pe forum sedan-uri care arata, dar al tau arata intr-un mare mare mare fel sincer.Culoarea, jantele, interiorul,....acum si husa la chei e diferita de a altora :lol: deci...FRUMOS!Si in stilul pe care l-ai adoptat tu in a o face, e cel mai tare de p-aci.Deci shhhhhh.....ca lumea stie ce-i frumos!Bafta sef.
|
Bjp`ule,mai ai yala de la sofer si vre`o keie?k am nevoie neaparat si nu vreau sa schimb totul...
|
Ca are sau ca n-are valoare, important e ca lumea stie masina, si ce e cel mai important, e ca una lume a preciaza munca depusa, timpul, munca, pasiunea si calitatea.....mai stiu unele cazuri in care s-a cumparat masina destul de ingrjita, aranjata, bibilita cu paket M si toate cele, de fostul proprietar, iar actualul proprietar se lauda ca el a facut-o asa :rolleyes2
Donn'ule, ma uit si-ti zic daca o mai am sau nu......tre-sa fie yala sofer cu cheie diamant (gen E46,E39) dar nu stiu exact unde le-am pus.....contactul s-a dat imediat ce s-a dat jos de pe masina.....si el de asemenea, tot cu cheie diamant. O seara buna va doresc ;) |
Quote:
ok boss ,ma anunti daca o gasesti,atata am nevoie,doar de yala de la sofer...cu o cheie..ca sa o pot folosii si eu..ms !noroc |
2 Attachment(s)
Masina intre timp a mai primit ceva bun si folositor: oglinda mijloc antiorbire......
|
si parbriz cand primeste :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Wilgax - Chiar eu l-am spart :lol: la vreo 2 saptamani dupa ce l-am pus nou, m-a prins o ploaie si nu stergeau bine vechile stergatoare, iar a doua zi, am dat comanda de un set nou......si cand mi-au venit, am inceput operatiunea inlocuire, dar din greseala mi-a scapat bratul de pe stanga in parbriz si s-a facut o floare de 1cm patrat.....iar dupa o saptamana m-am dus la munte si-a luat-o drept in sus, pe jumate :cry: |
dar de ce nu oglinda de m ? cea rotunda
|
Quote:
Faza e ca e inaintat destul de bine.Numai imi dau seama cat costa unul nou iar.:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning