![]() |
Re: masinile modificate din bacau
O stiu, e facuta cu bun gust
|
e de apreciat omul k nu a facut-o sorcova, nu are niciun desen, steag, inscris pe ea...
|
Quote:
|
Quote:
|
eu zik k park ar merge unu :) dar finutz sa fie:P
|
o mica prelungire asa... :D
|
poate par prea dur.... iti admir perseverenta da' modelul asta nu se tuneaza in felul asta. un pic mai discret. e tipul masini de clasa. nu o bagi pe circuit. cat despre eleron... neah... n-are ce cauta un eleron pe masina asta...
|
Quote:
|
ce sa spun....am ramas placut surprins de ce trofee aveti prin orash... felicitari ! si ca ,comunitate..vad k la voi e mai multa intelegere intre membrii si iarasi va felicit! keep the good work! respect!
|
Si la noi se crede invers... Fiecare cu ale lor...
|
peste tot sunt mici discutii, important e k avem totusi o pasiune comuna,nu? :0
|
Are nevoie aceasta masina de o vopsea care sa-i scoata in evidenta forma caroseriei care e grozava.Ai nevoie de o vopsea albastru inchis metalizata(inca nu stiu toate denumirilre tehnice al tuturor vopselelor), si un desen tip "stripes" care sa mearga pe sub linia portierelor. Si mai e tre sa faci farurile sa fie ceva mai fioroase,si sa faci ca corp comun intre caroserie si spoiler. PS:vopseaua mi se pare ca e alesa neinspirat.Caroseia acestei masini e ca un corp de atlet incordat.Si nu ai vrea sa vezi un sportiv cu pielea cascaval...
|
5 Attachment(s)
uite si un megane stilat...(cred ca il stie lumea)
PS: pai ...am eu o clona la un vinil de tip stripe din nfs...daca vrei ..e albastru (imaginile alea cu a3 din nfs ug2;) ) |
Quote:
https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...0-xx54300.html |
1 Attachment(s)
astea sunt mortale
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning