Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Hellman 14-10-08 23:50

Re: Raposatul Port Tomis ... Actualul Aqua Magic

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 1809278)
bai nush ce ziceti voi .. la aqua e cat de cat lume... in seara asta m-am intalnit cu cativa din baietii din x-team, si de vreo 2 sapt mai dau cateo fuga pe acolo ba cu hellman ba cu altu ... ca masina mea mai tr lucrata de cativa bani ... si chiar e ok si pe intuneric

ai uitat sa zici k s'a deschis si sezonu de facut gogosi la aqua :)

zbuf 24-11-08 15:58

sa deschis sezonul de aqua.............pe draq.nici macar sambata nu am vazut mai mult de 5 10 masini maxim.parca iarna trecuta eram mult mai fun .acum lumea sta pe la casile lor sau prin baruri and stuf..

quick_5hifter 24-11-08 17:13

Quote:

Originally Posted by zbuf (Post 1883918)
sa deschis sezonul de aqua.............pe draq.nici macar sambata nu am vazut mai mult de 5 10 masini maxim.parca iarna trecuta eram mult mai fun .acum lumea sta pe la casile lor sau prin baruri and stuf..

Subscriu la tot reply-ul. Bezna totala si o gramada de spatiu liber, masini putine din care una era oricum pe cric. (Posibil sa fie vorba de duminica, nu mai stiu sigur...).

CT-00-DNS 24-11-08 19:20

Lipsesc baietii cu RWD sau AWD care sa faca show, ca lume se strange imediat :)

wu_vladutz 29-11-08 12:31

S`a dus toata "distractia" in cta ... Aqua - pustiu , portu` tomis - la fel ( cu exceptia celor care o ard pe la shaworma :) )
Apropo, pe interioara se mai da lumea ? Eu unu n`am mai iesit nicaieri de 3 sapt. ca am masina la vopsit si am cam ramas in urma :)

zbuf 29-11-08 13:16

stai chill valutz ca nu ai ratat nimic interesant.in afara de cateva bubuieli de care ai citit pe forum,in rest nimic.toata lumea o arde pe tomis,lac si baruri....vedem cand o da zapada ce va fi

wu_vladutz 29-11-08 13:30

Ma asteptam sa`mi zica cineva ca lumea tot pe tomis o arde :D
Da, si eu astept zapada cu sufletul la gura ;))

SMocKey21 29-11-08 15:04

e bine ca scrieti locatiile aici :)) si dupa va smiorcaiti ca v-a oprit politia si ca primiti amenda si mai stiu eu ce :)))

wu_vladutz 29-11-08 17:01

Ce legatura are forumul cu politia ... aici se discuta despre locatiile unde se mai strange lumea la o barfa ( nimic mai mult :D ).
Chiar crezi tu ca e vre`un "militzist" in stare sa`si faca cont pe forum ? Mmm ... slabe sanse ...

leonard 29-11-08 17:45

spre surprinderea ta chiar sunt:)...poate nu au cont dar tot intra pe aici. si in orice caz nu prea e bn sa vb public despre chestiile astea.

YZF-PWR 29-11-08 22:48

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 1893421)
Ce legatura are forumul cu politia ... aici se discuta despre locatiile unde se mai strange lumea la o barfa ( nimic mai mult :D ).
Chiar crezi tu ca e vre`un "militzist" in stare sa`si faca cont pe forum ? Mmm ... slabe sanse ...

Nu esti de prea mult timp pe forum , iti zic eu ca inca mai verifica forumul , pe langa filmarile de anul trecut si acum 2 ani , oameni care ei i-au trimis...
Au fost intamplari destule cu locatiile de pe forum in ochii politistilor.
Asa ca , lume , care vbeste , si-o face cu mana lui.

SMocKey21 30-11-08 02:30

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 1893421)

A fost un thread facut la o rubrica pe 4tuning in care aratau niste stiri cu 2 masini filmate,culmea a fost ca un politist chiar si-a facut cont si le-a explicat baietilor ce si cum,userul respectiv se numeste draq s-au dreaq oricum incepe cu dr ;).Mai intereseaza-te inainte sa pui intrebari aiurea ;)

wu_vladutz 30-11-08 12:16

Asa o fi, nu contrazic pe nimeni ...
Si apropo, am pus eu vreo intrebare aiurea ? nu prea cred :-?

leonard 30-11-08 12:19

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 1892969)
S`a dus toata "distractia" in cta ... Aqua - pustiu , portu` tomis - la fel ( cu exceptia celor care o ard pe la shaworma :) )
Apropo, pe interioara se mai da lumea ? Eu unu n`am mai iesit nicaieri de 3 sapt. ca am masina la vopsit si am cam ramas in urma :)

ia uitate mai bine aici:).

ct11lyv 01-12-08 23:36

Quote:

Originally Posted by SMocKey21 (Post 1894243)
A fost un thread facut la o rubrica pe 4tuning in care aratau niste stiri cu 2 masini filmate,culmea a fost ca un politist chiar si-a facut cont si le-a explicat baietilor ce si cum,userul respectiv se numeste draq s-au dreaq oricum incepe cu dr ;).Mai intereseaza-te inainte sa pui intrebari aiurea ;)

pai ce ma e ceva logic..doar toata lumea poate sa vada ce se posteaza..politia cand mai sta la cafele mai baga si ei 2 3 posturi aici ...undercover.. :D

All times are GMT +2. The time now is 00:19.

- Copyright 2026 4Tuning