![]() |
Re: Raposatul Port Tomis ... Actualul Aqua Magic
Quote:
|
sa deschis sezonul de aqua.............pe draq.nici macar sambata nu am vazut mai mult de 5 10 masini maxim.parca iarna trecuta eram mult mai fun .acum lumea sta pe la casile lor sau prin baruri and stuf..
|
Quote:
|
Lipsesc baietii cu RWD sau AWD care sa faca show, ca lume se strange imediat :)
|
S`a dus toata "distractia" in cta ... Aqua - pustiu , portu` tomis - la fel ( cu exceptia celor care o ard pe la shaworma :) )
Apropo, pe interioara se mai da lumea ? Eu unu n`am mai iesit nicaieri de 3 sapt. ca am masina la vopsit si am cam ramas in urma :) |
stai chill valutz ca nu ai ratat nimic interesant.in afara de cateva bubuieli de care ai citit pe forum,in rest nimic.toata lumea o arde pe tomis,lac si baruri....vedem cand o da zapada ce va fi
|
Ma asteptam sa`mi zica cineva ca lumea tot pe tomis o arde :D
Da, si eu astept zapada cu sufletul la gura ;)) |
e bine ca scrieti locatiile aici :)) si dupa va smiorcaiti ca v-a oprit politia si ca primiti amenda si mai stiu eu ce :)))
|
Ce legatura are forumul cu politia ... aici se discuta despre locatiile unde se mai strange lumea la o barfa ( nimic mai mult :D ).
Chiar crezi tu ca e vre`un "militzist" in stare sa`si faca cont pe forum ? Mmm ... slabe sanse ... |
spre surprinderea ta chiar sunt:)...poate nu au cont dar tot intra pe aici. si in orice caz nu prea e bn sa vb public despre chestiile astea.
|
Quote:
Au fost intamplari destule cu locatiile de pe forum in ochii politistilor. Asa ca , lume , care vbeste , si-o face cu mana lui. |
Quote:
|
Asa o fi, nu contrazic pe nimeni ...
Si apropo, am pus eu vreo intrebare aiurea ? nu prea cred :-? |
Quote:
|
Quote:
|