![]() |
Re: AG 88 PVA
Cum am spus mai sus "m-a inteles cu el" pt o suma modica..:-P as fii tigan sa ma duc acum la politie sa spun domne' m-a lovit "X". ;)
|
de acum asta e las ca a venit alta mai buna oricum se vede ca aia e ruginita in mai multe locuri cum ar fi aripa din fata si ar fi trebuit vopsita..
|
Aripile fata,capota motor,toate usile,contra aripile si masca fata....doar atat trebuiesc schimbate..:-P :)
|
1 Attachment(s)
haha... esti hot domnule alex :)) ai indreptat usa nu mai e asa rau ca in poze
|
Da am indreptat-o (putin...), am spus asta intr-un post anterior. Nebunule vii prin regie asa incognito...:-P
|
Quote:
|
da frate vezi ca am fost cu Brekul :twisted: aveam unde sa bag si motoru
|
Motorul sigur nu are cum sa il ia decat cu capra.doi insi abea il ridici, faci hernie...:)
Oricum domnu' stefan nu face el dastea cu mine.:-P |
Quote:
Si acum sa revenim la subiect, frate masina aia e impecabila:shock::shock: bare de R 12:shock: impecabile:shock: si masina e impecabila n-am nimic de reprosat la ea, ce ar fi doar jantele alea de canada urate fara gaura aia in mijloc si ar mai fi interiorul care este jegos:D atat in rest PVA-ul identica:shock: iti spun eu ca daca avea folie pe geamuri nu ne dadeam seama ca e alta:lol: Bafta omule ! |
Masina aia am luat-o DECAT pt caroserie.Nu m-a interesat nimic altceva la ea,jante,gume,interior...nu am ce face cu ele. Eventual o sa le mut pe PVA si il dau cuiva pe o suma modica!
|
ce bine dau barile alea mai ales aia de pe fata. Unde ti masina? :)))
|
4 Attachment(s)
niste scaune pt masina nu te tenteaza?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
foarte frumoase barile alea! |