![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Cred ca te-am vazut sambata la iesire din valcea spre sibiu.... la o vulcanizare :D .... sper ca nu te-am confundat !
P.s : frumos oras ! |
Daca ar fi si asfaltat :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si DA, SV25MBN, asa e, daca ar fi si asaltat......e varza deocamdata orasul..... |
de ce nu ii faceti ceva la capota portbagajului ca sta cam aiurea..cam hait...din ce cauza?
|
Quote:
ON: Masina a primit toate chederele posibile de pe partea stanga, 80% noi, si multe alte mici imbunatatiri. Sper ca azi sau maine sa revin cu poze ;) |
Dar cel alb din pozele de mai sus doar nu e al tau...
|
Quote:
ejti p val :D bravo fratele meu olteanu :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
Postez si restul de filmulete, filmate din alte unghiuri si cu E36 Meeting: https://www.youtube.com/user/sorinste...12/fPjq6KLR3Ug https://www.youtube.com/user/sorinste...13/xgaQ2ZQGiOs Ai grija de rosiatice ;) Wilgax, cel alb e al unui prieten, dar am l-am ajutat cu diverse piese si lucruri pentru masina.... |
boss,eu doar am zis de portbagaj,nu era o critica ,pur si simplu o intrebare am vazut k nu e la linie si m-am gandit ca - "s-a intamplat" ceva...
p.s. trebuia sa iti dau un mesaj...insa nu am ami facut nimic,ca e pivotul ala mare,lung din mijlocul bratului,si am inteles ca trebuie s aiau bratul cu totul,,,si nu dispun de 100 euro pt el acum,plus k vine iarna..si nu are rost.. |
Frateeeeeeeee .. esti nebun ?! Ma mut la VL !!! Vreau si eu !!! :D
|
Quote:
vreau si eu filmuletele astea in pc.Mi le poti da cumva?Sunt prea tari. |
Quote:
|
[QUOTE=jm3k3rd3mik;3797504]Sorry, dar nu le-am facut eu......cel care le-a postat pe youtube le-a facut si le are.....[/QUOT
gata le am.youtube downloader face minuni de fiecare data!:lol: |
E bine...puteai si cu keepvid . com ;)
ON: Masina a mai primit yala sofer/dreapta/portbagaj/contact/yala torpedou + 2chei. Urmeaza o alta imbunatatire :woowoo: keep on |
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning