![]() |
Re: Raposatul Port Tomis ... Actualul Aqua Magic
salutare,sunt nou prin zona si as vrea sa incep sa va cunosc , deci pana la urma se mai fac intalniri, daca da, pe unde? loc,data,ora.
|
Salut ! Intalniri ? eu unu habar n`am ... mai vine lumea seara prin port, dar nu multi, din cauza drumului, care pentru unii e nasol ( asa zic ei ) :)
Apropo, cu cat ai luat masina din es ? |
da din ES este ,costa 6000 euro da eu iam zis ca renunt la garantie ca o vreau pt export si mi-a inapoiat 1500 euro,asta inseamna ca am dat 4500 euro in final.
|
Oh, e bine ... si asigurarea ? Ai pe cineva acolo care ti-o plateste ?
Si eu am masina inmatriculata in spania . Peste 2 saptamani plec iar acolo si ma gandeam sa dau o fuga in germania sa-mi iau masina si sa o inmatriculez in spania...dar nu stiu exact cat este inmatriculatul la ei. Ai cumva idee ? |
mai bine ai inmatriculao in bulgaria...
|
Mai bine discutati pe messenger.
|
salut si eu sunt mai nou si as vrea sa va cunosc dar este o prob la mine dupa cum vedeti am deabea 15 ani deci....treb sa vin pe jos la locurile unde va intalniti daq o sa mai fie...
|
chiar unde va mai strangeti acum? la aqua nu mai merge. daca sunt probleme ceva puteti sa imi spuneti pe pm.
|
Eu am ramas pieton vara asta....deci pana pe 26 septembrie ....poate va intoarceti la aqua ;))
|
bah sunteti nebuni ... lipseste omul cateva saptamani \ luni de pe forum si pe aici deja apar restructurari ...
|
ti-ai luat BMW street_racerule :shock: nu mai merge sa agati cu cliou? :lol: ce 328 ti-ai tras? :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
inca putin si se termina sezonul estival si incepe sezonul "aqua tragic" .
|
da... iar incepe sezonul la aqua magic. Ia sa vedem acum , asa ca de inceput de sezon "aqua magic" care o sa fie aia smardoi si o sa pice primii cu permisele la predat ? Anul trecut a fost jale, anul asta ce se aude ? care ma urmati? facem team de soferi fara permis :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning