Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

cubamarian 20-06-08 15:11

Re: Raposatul Port Tomis ... Actualul Aqua Magic

salutare,sunt nou prin zona si as vrea sa incep sa va cunosc , deci pana la urma se mai fac intalniri, daca da, pe unde? loc,data,ora.

wu_vladutz 20-06-08 19:49

Salut ! Intalniri ? eu unu habar n`am ... mai vine lumea seara prin port, dar nu multi, din cauza drumului, care pentru unii e nasol ( asa zic ei ) :)
Apropo, cu cat ai luat masina din es ?

cubamarian 20-06-08 20:05

da din ES este ,costa 6000 euro da eu iam zis ca renunt la garantie ca o vreau pt export si mi-a inapoiat 1500 euro,asta inseamna ca am dat 4500 euro in final.

wu_vladutz 20-06-08 21:25

Oh, e bine ... si asigurarea ? Ai pe cineva acolo care ti-o plateste ?
Si eu am masina inmatriculata in spania . Peste 2 saptamani plec iar acolo si ma gandeam sa dau o fuga in germania sa-mi iau masina si sa o inmatriculez in spania...dar nu stiu exact cat este inmatriculatul la ei. Ai cumva idee ?

Daniel_DRV 20-06-08 22:16

mai bine ai inmatriculao in bulgaria...

ERY 23-06-08 09:18

Mai bine discutati pe messenger.

ProXenon 29-06-08 13:30

salut si eu sunt mai nou si as vrea sa va cunosc dar este o prob la mine dupa cum vedeti am deabea 15 ani deci....treb sa vin pe jos la locurile unde va intalniti daq o sa mai fie...

DarkJEDI 29-06-08 13:35

chiar unde va mai strangeti acum? la aqua nu mai merge. daca sunt probleme ceva puteti sa imi spuneti pe pm.

trackopen 29-06-08 19:52

Eu am ramas pieton vara asta....deci pana pe 26 septembrie ....poate va intoarceti la aqua ;))

street_racer 02-07-08 17:29

bah sunteti nebuni ... lipseste omul cateva saptamani \ luni de pe forum si pe aici deja apar restructurari ...

metal-militia 02-07-08 22:37

ti-ai luat BMW street_racerule :shock: nu mai merge sa agati cu cliou? :lol: ce 328 ti-ai tras? :twisted:

SMocKey21 02-07-08 23:28

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 1626025)
ce 328 ti-ai tras? :twisted:

nu este 328 man..este iveco pe care scrie maxi-taxi :))))

street_racer 03-07-08 00:52

Quote:

Originally Posted by metal-militia (Post 1626025)
ti-ai luat BMW street_racerule :shock: nu mai merge sa agati cu cliou? :lol: ce 328 ti-ai tras? :twisted:

X3 3.0i , dar se pare ca nu il pup, la fel cum nici Smockey a.k.a. "caterinca man" nu pupa audiul mai nou(ca sa il dau si eu pe el in gat) :P:))

Hellman 29-08-08 12:13

inca putin si se termina sezonul estival si incepe sezonul "aqua tragic" .

street_racer 29-08-08 14:17

da... iar incepe sezonul la aqua magic. Ia sa vedem acum , asa ca de inceput de sezon "aqua magic" care o sa fie aia smardoi si o sa pice primii cu permisele la predat ? Anul trecut a fost jale, anul asta ce se aude ? care ma urmati? facem team de soferi fara permis :))

All times are GMT +2. The time now is 19:27.

- Copyright 2026 4Tuning