![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
Cat de frumos poate arata.
|
Dvd-ul a plecat demult......de cand am montat clima digitala, am schimbat si bordul si mi-am pus Sony inapoi......dvd-ul e in bordul lui Bora Bora :lol:
Mersi baieti de aprecieri ;) |
4 Attachment(s)
Cum spala baietii masina, si mai ales cum protejeaza BBS-urile :lol:
|
heh, bun asa, la mine nu da foarte aproape de aripi ca sa sara pe jante, + in timp ce da cu spuma activa sau ma rog cu ce spala spalatoria respectiva, asa e la mine, tine jetul de apa pe janta tot timpul, asa ca si daca sar picaturi mici se duc imediat, nu stau sa isi faca efectul
|
Quote:
|
Quote:
|
Ei da :D
|
Quote:
Am spalat-o odata fara saci, si-a picat spuma de pe aripa direct pe janta, si pana am vazut a ramas pata......si de atunci mi-am luat saci.....de fiecare data cand pun baietii sacii pe jante, toti clientii din bar se uita sa vada de ce pun sacii :lol: |
Quote:
Eu ma gandeam ca totusi ne pregatesti un alt set de jante mai grave ca astea!!! :twisted: |
Omu are grija de masina MAXIM pentru asta nota 10+!8)
|
Quote:
Wilgax, daca nici de masina mea sa n-am grija....atunci de a cui ? :lol: O sa revin cu o gramada de upgrade-uri, ca am portbagajul plin de-o saptamana cu piese noi si second-hand.....dar n-am timp de montaj :???: Bafta !!! |
Quote:
Quote:
Deci te rog frumos sa nu te bagi peste Teo....il lasi singur ca are si asta fixu lui :lol::lol::lol: |
Pfff...n pot spune decat frumoasa si ingrijita...felicitarile mele si bafta in continuare la ce ti-ai propus
|
Quote:
Si referitor la Teo :lol: cand vorbesti cu el, intreaba-l in ce hal putui sa-l ard azi :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:47. |
- Copyright 2026 4Tuning