Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

Wilgax 29-10-10 14:35

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

Cat de frumos poate arata.

GOGU_VL 29-10-10 16:01

Dvd-ul a plecat demult......de cand am montat clima digitala, am schimbat si bordul si mi-am pus Sony inapoi......dvd-ul e in bordul lui Bora Bora :lol:

Mersi baieti de aprecieri ;)

GOGU_VL 29-10-10 19:00

4 Attachment(s)
Cum spala baietii masina, si mai ales cum protejeaza BBS-urile :lol:

plictisit 29-10-10 19:27

heh, bun asa, la mine nu da foarte aproape de aripi ca sa sara pe jante, + in timp ce da cu spuma activa sau ma rog cu ce spala spalatoria respectiva, asa e la mine, tine jetul de apa pe janta tot timpul, asa ca si daca sar picaturi mici se duc imediat, nu stau sa isi faca efectul

P A K E 29-10-10 20:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3768137)

Tu umblii cu sacii mereu dupa tine, sau sunt din partea casei? Interesant mod de a spala masina oricum...;)

Provenzano 30-10-10 02:39

Quote:

lol....nu esti ma sanatos:)))

abby3325 30-10-10 08:16

Ei da :D

GOGU_VL 30-10-10 10:10

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3768353)
Tu umblii cu sacii mereu dupa tine, sau sunt din partea casei? Interesant mod de a spala masina oricum...;)

:lol::lol: Si tu ma-ntrebi fra? Toata lumea ma-ntreaba :lol::lol: ti-ai dat seama ca sunt saci de anvelope, nu ? Spalatoria e la 20m de garajul nostru, si tin sacii in garaj, nu umblu cu ei dupa mine.....
Am spalat-o odata fara saci, si-a picat spuma de pe aripa direct pe janta, si pana am vazut a ramas pata......si de atunci mi-am luat saci.....de fiecare data cand pun baietii sacii pe jante, toti clientii din bar se uita sa vada de ce pun sacii :lol:

P A K E 31-10-10 09:47

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3769342)
:lol::lol: Si tu ma-ntrebi fra? Toata lumea ma-ntreaba :lol::lol: ti-ai dat seama ca sunt saci de anvelope, nu ? Spalatoria e la 20m de garajul nostru, si tin sacii in garaj, nu umblu cu ei dupa mine.....
Am spalat-o odata fara saci, si-a picat spuma de pe aripa direct pe janta, si pana am vazut a ramas pata......si de atunci mi-am luat saci.....de fiecare data cand pun baietii sacii pe jante, toti clientii din bar se uita sa vada de ce pun sacii :lol:

Eu ma gandeam ca totusi ne pregatesti un alt set de jante mai grave ca astea!!! :twisted:

Wilgax 31-10-10 10:12

Omu are grija de masina MAXIM pentru asta nota 10+!8)

GOGU_VL 31-10-10 10:58

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3771759)
Eu ma gandeam ca totusi ne pregatesti un alt set de jante mai grave ca astea!!! :twisted:

Astea sunt parfum deocamdata fra :twisted: In vreo 2-3 saptamani cred c-o sa pun pe cele de iarna....in functie de vreme, si-o sa ajunga si astea in mainile magice ale lui Teo.....sau in caz ca am timp liber, sa le facem amandoi.

Wilgax, daca nici de masina mea sa n-am grija....atunci de a cui ? :lol:

O sa revin cu o gramada de upgrade-uri, ca am portbagajul plin de-o saptamana cu piese noi si second-hand.....dar n-am timp de montaj :???:

Bafta !!!

ClaudyuNSL 06-11-10 15:25

Quote:

:lol::lol: Credeam ca numai eu am nebunii dastea in cap dar se pare ca tu mai depasit la faza cu rotile :mrhappy:

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3771954)
Astea sunt parfum deocamdata fra :twisted: In vreo 2-3 saptamani cred c-o sa pun pe cele de iarna....in functie de vreme, si-o sa ajunga si astea in mainile magice ale lui Teo.....sau in caz ca am timp liber, sa le facem amandoi.
Bafta !!!

Pune jantele de iarna ca nu mai e mult pana la primul strat :D poate ne vedem pe la VL la prima zapada sa ne jucam prin intersectii :lol:
Deci te rog frumos sa nu te bagi peste Teo....il lasi singur ca are si asta fixu lui :lol::lol::lol:

Sir 10 06-11-10 16:46

Pfff...n pot spune decat frumoasa si ingrijita...felicitarile mele si bafta in continuare la ce ti-ai propus

GOGU_VL 06-11-10 16:47

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3789837)
:lol::lol: Credeam ca numai eu am nebunii dastea in cap dar se pare ca tu mai depasit la faza cu rotile :mrhappy:

Pune jantele de iarna ca nu mai e mult pana la primul strat :D poate ne vedem pe la VL la prima zapada sa ne jucam prin intersectii :lol:
Deci te rog frumos sa nu te bagi peste Teo....il lasi singur ca are si asta fixu lui :lol::lol::lol:

Te-astept cu bratele deschise :peace:
Si referitor la Teo :lol: cand vorbesti cu el, intreaba-l in ce hal putui sa-l ard azi :lol:

ClaudyuNSL 06-11-10 16:58

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3790046)
Te-astept cu bratele deschise :peace:
Si referitor la Teo :lol: cand vorbesti cu el, intreaba-l in ce hal putui sa-l ard azi :lol:

:lol::lol::lol: a zis ca te spune lu Roxana ca lai ars la verigheta acolo ...sa iti dea bataie :lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:47.

- Copyright 2026 4Tuning