Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

GyGy 14-07-10 10:16

Re: Seicento - NT O5 YRJ

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3514979)
...de ieri.

Evacuarea era in the making (nu e rezultatul finit)

...revin

buna treaba morphi ...... contam pe tine :D

morpheusmaster 20-07-10 01:59

Nimic nou p'aci? Nu mai lucreaza asta oare nimic la masina?

cosmin_cosmin_1 20-07-10 07:28

o vinde asa cum e, din ce am auzit

morpheusmaster 20-07-10 11:31

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3530114)
o vinde asa cum e, din ce am auzit

Ar face o treaba buna daca ar vindeo. Eu as fi primul care as cumparao :)

strik3ru 20-07-10 17:50

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3530570)
Ar face o treaba buna daca ar vindeo. Eu as fi primul care as cumparao :)

Ai face mare greseala. E FIAT ma si toata lumea stie ca sunt masini proaste, VW e masina buna :shock:, in plus de asta e mica si urata ca foamea ce naiba sa faci tu cu ea ? Deci nu cumpara gargaritza ca sigur te indragosteti de ea :), app ce vremuri .... Hai spor la munci si mai baga si tu poze cu evolutia, ca esti zgarcit tare.

morpheusmaster 20-07-10 18:05

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 3531395)
Ai face mare greseala. E FIAT ma si toata lumea stie ca sunt masini proaste, VW e masina buna :shock:, in plus de asta e mica si urata ca foamea ce naiba sa faci tu cu ea ? Deci nu cumpara gargaritza ca sigur te indragosteti de ea :), app ce vremuri .... Hai spor la munci si mai baga si tu poze cu evolutia, ca esti zgarcit tare.

Mi se parea mie ca'mi suna cunoscut userul strikeru :) deci mai traiesti :)) old lil brother. Acum esti big brother :).

Masina e in fuller, bara spate e in chit, am sa'i fac niste poze si am sa le arunc aici. Chiar azi era momentul pentru asta (ca tot a fost sarbatoare si nu am muncit la ea)...vedem...

Peace out

morpheusmaster 23-07-10 03:01

Se pare ca mau ajuns vorbele "prietenilor"...mescheru' manole a disparut. Serios fratilor, toti vopsitorii,tinichigii...pregatitorii, finisorii cum drq vreti sa le ziceti, toti, au aceiasi mama!!! Unu nu am vazut si eu sa fie superbaietzas si sa faca treaba buna. Cum ziceam...a fugit. Luni ca luni, a venit a dat fuller, marti sf ilie nu munceste (de acord) dar ***u ei de sarbatoare, strica planurile!!! Miercuri vine d dimineata...am avut o treaba cu taicamiu, am plecat...il las la masina...1h later on cand vin, el nu mai era. Il sun imi zice ca a avut nuj ce problema cu taicasu ca la sunat...ca bla bla bla. A dat 2 maini de chit pe masina si a fugit. Booooooon...azi il astept si'l astept...si'l astept...si nimic frate. Am ajuns si eu la capatul rusinii ca zilnic sa'l sun si sa'l tot intreb "Aloooo, Dl XYZ, nu mai veniti azi?"...laso'n pui mei...

Deci cum mentionam, pe masina s'a dat fuller...si spre surprinderea mea si a tuturor vizitatorilor sunt fff putine locuri unde trebuie corectata. (vorbesc exclusiv de masina, fara bari)...in schimb la bara spate lucrez de 3 zile, fara caterinca. Slefuiesc la ea ca berbecu, chituiesc, slefuiesc si parca parca in seara asta, dupa 8h flush (pe azi) aaaaavea asa o forma...cat de cat. Greu a fost sa fac imbinarea dintre evazari spate (caroserie) si bara...si asa cred ca'i cam ondulata pe ici colo dar maine ne asteapta day 4 la bara spate. Bara fata, e alta poveste...pfffff e si acolo maxim! MAXIM am zis (de munca) dar babysteps ;) cu pasi rapizi :)).

Daca toate mai merg bine si nu mai is sarbatori, urgente'n familie, fuller comandat aiurea si alte ghinioane tampite cam de 1 august o vreau cu interior montat... (deci eu in 2 sapt am bagat pe masina aia de am behait)...de cand a venit gagiu s'a schimbat ritmu...au inceput "ghinioanele" si simt ca nu se mai face nimic...

Oricum...am lucrat la bara aia spate..pfff...cat n'am lucrat pe toata masina (glumesc) dar ca suprafata vs timp a fost mult mai time consuming decat partea dreapta a masinii (care era mai "avariata")...maine e ultima zi cand lucrez la ea...sper sa iasa cat de cat...

Poze ma...pff...sincer n'am :| da, stiu...dar credeti'ma...numa de facut pauza si pozat nu'mi arde...nici n'am cu ce, cu telefonul nici atat.

Hai, ma duc la somn, va salut!!!

Peace'e'love!!!

marius3030 23-07-10 04:28

offf.......lasa c o sa fie si ea gata odata...poi c naiba nu?si atunci ai sa te bucuri s mai mult de munca depusa la ea..;)
eu unu abia astept sa o vad gata:D

AnDrEiCa 24-07-10 14:17

A revenit mesterul ?:-)

sageata 24-07-10 14:25

a venit. era rupt de beat si a stricat tot. acu trebuie luata de la inceput.:lol::lol::lol:

AnDrEiCa 24-07-10 14:27

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3539668)
a venit. era rupt de beat si a stricat tot. acu trebuie luata de la inceput.:lol::lol::lol:

nenorocitul:-)

KAY_ 24-07-10 14:34

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 3539668)

Daca l prind la mine pe strada dau cu pietre dupa el ...Al dreaq betiv :D

waste31 24-07-10 17:24

morfule,cand iti zic sa te ajut tu "nuuu" brus lii vandam ! acu na,ia vopsitoru de unde nu`i,dom`le hai ca vin sa te ajut cu chitu ala,vad ca`ti lipesti degetele !hai spor ,si mai dale dracu de sarbatori ia si munceste !te apuca iarna !

lexe 24-07-10 21:08

Quote:

Originally Posted by waste31 (Post 3539924)
morfule,cand iti zic sa te ajut tu "nuuu" brus lii vandam ! acu na,ia vopsitoru de unde nu`i,dom`le hai ca vin sa te ajut cu chitu ala,vad ca`ti lipesti degetele !hai spor ,si mai dale dracu de sarbatori ia si munceste !te apuca iarna !

Daca faci vreo prostie fara sa-ti dai seama ? Ai idee cata dezamagire o sa fie pentru Morf ?
Daca se strica ceva, macar strica el .... nici eu nu as fi deacord sa vina cineva sa ma ajute (care nu e de meserie) :D

morpheusmaster 26-07-10 03:24

Eu ce sa mai zic?

.......in 4h intru la program...si eu si chiulangiu sef. Sau cel putin intentionam...

All times are GMT +2. The time now is 07:09.

- Copyright 2026 4Tuning