![]() |
Re: --=Īntālniri săptămānale=--
ei...vad k deja pa la intalniri vinerea nu prea mai vine lume multa...si in poligon e greu de ajuns..s/a cam stricat drumul sau is prea joase masinile:D
|
Quote:
|
AHA...pai dak o sa ma tractezi tu o sa pot intra sigur....k altfel tre sa/mi fak CASCO :D
|
Am sa te tractez daca faci rost de o platfoma :D:D:D
|
6 Attachment(s)
cateva poze din poligon :D
|
Frumos tare la voi...si poligonul ala ca il aveti mare treaba! ...
|
Quote:
|
ei...asha invata omul..incetul cu incetul....mai strica si masina din cand in cand???....
|
Quote:
|
Mesaj catre toate cluburile: FACEM INTALNIREA SAPTAMANALA DIN 26.06.09 LA ROMAN? Noi va invitam si va asteptam cu placere!!! Ce spuneti? NSL? Katana? FT? RedLine? Krt? (si restul cluburilor, daca mai sunt imi cer scuze dar nu le stiu pe toate cate sunt prezente vineri de vineri la intalniri)
Ne putem intalni cu totii saptamana viitoare in Roman? |
Speram , dar nu cred ca o vineri ar fi cea mai buna varianta, sambata sau duminica ar fi mai indicat , ca sa aiba timp mai multa lume!
|
Quote:
|
Ar fi mai bine sa facem o intalnire la Roman dupa ce trece nebuneala cu bacu si altele....o sa fie mai multa lume parerea mea
|
dupa bac, e cel mai ok:)
|
Dupa Bac o sa spuneti ca vreti dupa admiteri si tot asa...voi astia cu bacu sunteti liberi deabea la jumatatea lunii iulie...nu cred ca vineri seara nu puteti lua o pauza "de la invatat" si sa ne vedem toti...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning