![]() |
Re: AG 88 PVA
LA MULTI ANI!!!!!! bai Vasilica:D stai cuminte sa nu te dai de gol:lol: scuze de intarziere;)
|
3 Attachment(s)
Povestea PVA-ului se incheie aici. Accidentul de azi combinat cu multiplele locuri in care au dat rugina m-au determinat sa renunt la aceasta masina! Nu stiu care va fii soarta ei,insa cel mai probabil carapacea va ajunge la Remat, iar numerele vor fii puse pe urmatorul proiect PVA! :D :)
|
nasol momentul ...
|
Urmatorul proiect va fi tot o Dacia? :-)
|
e doar o usa infundata....asa usor renunti?
|
Cum ai reusit ma dasteptule? Acum ce cacat faci? Duci junghiul asta la Rabla si-ti iei Duster??8) Bolidu cu Duster o sa fie senzatia anului 2011:lol:
p.s. vreau eu suporti de la cutie:D |
daca vrei sa scapi de ea imi spui :)) ca te scap io .. :rolleyes2 imi pare rau pt incidentu asta Alex :( :shock:
|
Nu e vorba doar de o usa infundata,sunt ambele belite plus cele de pe stanga care sunt pline de rugina si alte locuri in care da sa apara sau a aparut rugina si nu vreau sa schimb jumatate din masina....mai bine o arunc si gata(doar caroseria. :) ).
Grasule nu dau nici un suport! |
pacat de ea :|
|
Naspa intamplarea...poate ajungi in familia vw:D tot ai tu jantele alea gigea acum...:D
|
Imi pare sincer rau , era cam singura Dacie asa mai calumea din Curtea de Arges poate la urmatorul proiect tot spre o Dacie sa te indrepti :D
|
:cry: eu zic sa te mai gandesti... vb luai andrei e doar o usa... e pacat de atata munca
Ps: daca nu te rezgandesti vreau eu alea 4 prezoane :oops: le:dupa logan SGM logan PVA? :lol: |
Quote:
Lasati-l ma ca e baiat mare si-l duce capu... daia are ditamai dovleacu sa gandeasca cu el cea mai buna solutie;) o sa-si ia bicicleta:lol: sau cel mai bun caz isi ia scuter:lol: |
Quote:
YGS`ule si in cel mai rau caz ce face??:lol: |
Veti vedea zilele urmatoare ce urmeaza (adica deja a urmat,e in curte si o ninge langa soru'sa :D :))... ca nu am avut blitz la purtator. :-P
Si nu e nici Duster ,nici Logan.... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning