![]() |
radiator apa pejo 206
stie cineva daca radiatorul de pa la peugeot 206 motor 1,6 merge pe 1,1? al meu (1,1) curge in partea de jos, si am gasit la un baiat cu 120 RON dar e de 1,6... multumesc!
|
Re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Deci unde pot recondiționa și eu un set de jante de 14" aliaj ?
|
Salut , imi poate recomanda cineva de unde sa-mi pun folie auto omologata rar (geamuri fata +luneta ) ? Am vazut multe firme prin iasi , eram curios de unde si-a mai pus lumea , niste pareri unde sa merg . Senzori de parcare stie cineva unde pot gasi cu tot cu montaj in iasi ? Multumesc mult
|
Quote:
|
salut cine stie in iasi un service bun care sa detina tester pentru ford si sa se priceapa la ford transit, am un transit din 2003 si manifesta o lipsa de putere
|
8 Attachment(s)
Se mai poate face cv din bara si grila aceasta ? Daca se mai poate "recupera"....o dau :)
|
Salut baieti,
Aveti idee unde pot gasi niste produse de detailing in Iasi? Am niste zgarieturi superficiale pe care vreau sa le "cosmetizez" si prefer sa o fac singur, din anumite motive. |
Quote:
|
Salut..ma sfatuieste cineva sa slefuiesc niste jante de aliaj apoi sa le dau un fuller si apoi sa le vopsesc..se duce repede vopseaua?sau cam cat tine ..la 2 3 luni le.as putea revopsi nu e asta problema dar nu prea am fonduri europene si costa sa le sablez sau sa le fac o operatie de asta
|
Quote:
|
Cine stie unde gasesc o antena cb mica/mare second hand ? sau stie pe cineva care vinde? multumesc
|
Quote:
|
poti sa imi lasi un id de messenger de al lui in prv te rog..ms
|
Quote:
Eu am avut o masina cu folie pusa la Sdesign (de la 2baieti, in vale spre venetia/ciric) de primul proprietar. A stat la mine masina 1 an jumate si nu am avut nimic de reprosat. Nu bule, nu zgarieturi, nu dezlipire. Scria "solarzone" pe ea, si pe certificatul de garantie. |
Stiu unde e , am trecut pe acolo zilele astea si chiar am un prieten cu folie de la ei . Multumes de raspuns , o sa vad saptamana viitoare cand am timp sa o duc pt folie
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:48. |
- Copyright 2026 4Tuning