Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

Alex_55 16-06-09 17:39

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

pentru ca cel alb este manual iar cel rosu tiptronic !!

te asigur eu ca este stock cel rosu ca deabia a fost cumparat din bucuresti !

georgerg 16-06-09 17:55

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2412444)

ma rog - tu stii mai bine - asa am avut impresia - oricum mergeam mai tare ca el - cred pe 1000 de metrii il luam - ca mergeam mai tare este clar din moment ce timpul meu cu toate neajunsurile de la plecare a fost mai bun- plecare a fost lamentabila din cauza mea - si nu uita m-am dat cu el fara LC sau cu LC si rotile din spate ude - adica derapaj aiurea

PS oricum langa un GT-R daca nu 911TT atunci cine?!?:D

Corneliu26 16-06-09 17:59

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2412473)
ma rog - tu stii mai bine - asa am avut impresia - oricum mergeam mai tare ca el - cred pe 1000 de metrii il luam - ca mergeam mai tare este clar din moment ce timpul meu cu toate neajunsurile de la plecare a fost mai bun- plecare a fost lamentabila din cauza mea - si nu uita m-am dat cu el fara LC sau cu LC si rotile din spate ude - adica derapaj aiurea

FFF frumos GT-R`ul si f rapid,dar porsche...:-s

Jeff 16-06-09 23:50

Quote:

oricum langa un GT-R daca nu 911TT atunci cine?!?:D

Cineva mai modest, cu cilindree mai mica... :D

Alex_55 17-06-09 00:51

Quote:

PS oricum langa un GT-R daca nu 911TT atunci cine?!?:D

am spus eu ca nu il luai ?

stii tu cum e vb aia veche din filme americane : " nu conteaza ca ... conteaza ca ... :D "

totusi e o diferenta de ceva cai intre tine si acel porsche 997 turbo stock !

Jeff 17-06-09 10:47

Porschele e si mai usor cu cca 150kg...

Alex_55 17-06-09 11:41

asta este nu e vina mea

Bogdan_mb 17-06-09 11:44

sa speram ca George va reusi sa bata timpul acestui 997tt : https://www.youtube.com/watch?v=KBWK-oNACyM&NR=1 , aceasi pista de la King of Europe (mai nou cu VHT) si acelasi sistem de cronometrare.

Achim 17-06-09 16:23

au fost kiar doua 997 M/T la Satu Mare din ce am vaz eu, ambele cu timpi sub 11.8

georgerg 17-06-09 21:22

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2413423)
Cineva mai modest, cu cilindree mai mica... :D

sorry 11.4 - textul era exclusiv pt Alex - porsche owner & lover
Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2414375)
sa speram ca George va reusi sa bata timpul acestui 997tt : https://www.youtube.com/watch?v=KBWK-oNACyM&NR=1 , aceasi pista de la King of Europe (mai nou cu VHT) si acelasi sistem de cronometrare.

ce sa zic - daca promit sau garantez ca il bat la KOE sa nu se spuna ca vb prosti - in mod normal trebuie sa il bat pt ca si acum pe o pista cu vht la limita am sanse de 10.9X - 11.1X - stage II sansele mele cresc destul de mult - in orice caz tare rau 997
Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2414194)
Porschele e si mai usor cu cca 150kg...

si eu bat 100 - si tot nu e vina lui alex:lol: dracului pana la koe trebuie sa tin o cura de slabire macar eu daca nu cumva si masina

Alex_55 18-06-09 09:22

din pacate acel superb porsche a murit :(

http://www.**************/stiri/accid...aria-6696.html

bine ca nu au patit nimic proprietarii !

Alfa_band 18-06-09 13:17

Cred ca a tras de volan de ciuda ca a pierdut :)

baluba 18-06-09 13:42

Salut, sunt Catalin posesorul masinii EVO IX albastru de la Anonymous motorsport...am urmarit topicul tau si am acceptat provocare topicului... Dar am inteles ca nu vrei sa te dai cu mine...este adevarat??? Sunt constient ca ai o masina mai puternica decat a Mea...dar nu atat de slaba incat sa nu accept provocarea topicului.

Jeff 18-06-09 15:06

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2416924)
din pacate acel superb porsche a murit :(

Proprietarul are unul nou, a mers deja low 11 si e in constructie. Probabil il vom mai vedea anul acesta la cursele din Ungaria.

https://www.youtube.com/watch?v=8K2AvJ7xXNc

Alex_55 18-06-09 15:55

Quote:

Originally Posted by Alfa_band (Post 2417678)
Cred ca a tras de volan de ciuda ca a pierdut :)

lamborghiniul poate ! :D
Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2417998)
Proprietarul are unul nou, a mers deja low 11 si e in constructie. Probabil il vom mai vedea anul acesta la cursele din Ungaria.

ma bucur pentru el :D

Alfa_band 18-06-09 16:38

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2417756)
Salut, sunt Catalin posesorul masinii EVO IX albastru de la Anonymous motorsport...am urmarit topicul tau si am acceptat provocare topicului... Dar am inteles ca nu vrei sa te dai cu mine...este adevarat??? Sunt constient ca ai o masina mai puternica decat a Mea...dar nu atat de slaba incat sa nu accept provocarea topicului.

Sa revenim la topic....asa provocare???

georgerg 18-06-09 17:05

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2417756)

nu stiu ce ai inteles din moment ce tu personal nu ai vb in viata ta cu mine - barfa de la coltul strazii nu ma intereseaza - am inteles ca m-ai cautat dar vezi ca nu ai nr de tel corect - l-am schimbat recent si nu te-ai interesat la cine trebuie - ti-am transmis, prin intermediul prietenului comun Fluieras care m-a sunat aseara, ca ma dau cu tine din mers nu de pe loc - cel mult roll on treapta 1 - maine intentionez sa ies si te astept cu placere
stiu ce poate masina ta si stiu ca rs6 mtm te bate - asa ca nu vad ce sanse ai cu mine dar te astept - pana atunci inainte sa vb sau sa postezi incearca sa vb personal cu mine ca nu are sens sa carcotim aiurea pe la spate sau pe forum

PS astept PM pt nr de tel si detalii daca este cazul - cel putin asa sigur vorbesti cu mine si nu ne mai intelegem pe langa subiect
Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2417998)

foarte tare - probabil va fi tot sub 10 ca si precedenta - deci un concurent serios

baluba 18-06-09 17:38

hmmmmm eu stiu ca te-a batut rs6-le...iar legat de curse ,eu sunt invatat ca la legale,dupa loc...dar daca vrei ne dam odata dupa loc si odata din mers...

georgerg 18-06-09 20:32

Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2418403)
hmmmmm eu stiu ca te-a batut rs6-le...iar legat de curse ,eu sunt invatat ca la legale,dupa loc...dar daca vrei ne dam odata dupa loc si odata din mers...

asa cum spuneam - carcota la colt de forum - nu imi dau seama cine te tot "informeaza" - despre rs6 suna si vb cu proprietarul - nu cred ca te minte si este singurul care stie 100 % ce si cum ca si mine dealtfel - cat despre dat nu te supara pe mine dar eu de pe loc cu LC m-am dat doar la SM pt cronometrare - altfel nu ma dau pt nimeni - nu am abreiajul reglat si nu am montat piesa de intarire la cutie - puterea este mare si nu imi risc masina pt nimeni - sunt pe banii mei - si asa la SM am facut un compromis si m-am dat cu LC cu rotile spate inecate in apa si tot am scos 11.2 - dupa ce termin modificarile o sa ma dau de cate ori este cazul pana atunci daca vrei te astept din mers cum vrei tu: treapta/turatie/viteza oricum - repet daca nu bati rs6 cu mine nu ai sanse dar ma dau oricum pt fun ca sa nu zici ca nu ma dau desi pt mine "miza" este 0

PS stiu cine te tot instiga sa dovedesti ca esti mai bun ca mine pt ca am masina facuta de skn dar mai bine hai sa ne vedem ca oamenii normali - fara carcota ca nu are rost si sa lasam prostiile deoparte

Raul_WST 18-06-09 21:59

sa imi fie cu iertare offtopicul sau daca supar pe cineva, dar am si eu o intrebare: Din discutiile anterioare am inteles ca GT-R`ul de fata bate RS6-le din Bucuresti ? din ce am inteles acel RS6 are doar evacuare si soft nu !?
Intreb din simplul motiv pentru ca impreuna cu cativa amici si cu cei de la MTM lucram la un RS6 in Germania si la o iesire in teste cu "hardughia" am avut ocazia sa intalnim un GT-R care din spusele posesorului nu prea mai avea nimic stock si din pacate pentru el si-a luat "leapsa"

Imi cer inca`odata scuze daca ofensez pe cineva; din contra am auzit vorbe frumoase despre acest GT-R

Bogdan_mb 18-06-09 22:21

Vorbind concret :
RS6 soft MTM - 700 HP - in ungaria, best ET : 11.71
GT-R - aceasi cronometrare, pista mai proasta BEST ET : 11:28

cata4 19-06-09 01:22

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2419148)
Vorbind concret :
RS6 soft MTM - 700 HP - in ungaria, best ET : 11.71
GT-R - aceasi cronometrare, pista mai proasta BEST ET : 11:28

De atunci a mai intervenit juma de evacuare :) ca sa mai destind atmosfera , care e cum e ... de altfel acesta este si motivul care m-a facut sa renunt sa ma implic in mai multe discutii pe acest forum !

Ca sa lamuresc discutiile legate de mine , acum mai bine de 2 luni, am reusit sa-l conving pe George sa se dea cu mine de pe loc . Ne-am dat, dar nu am considerat ca rezultatul il pot contoriza pt ca am vazut ca nu a plecat tare , m-a depasit la 220 dar repet sunt constient ca nu asta este adevarata fata a GTRului.

Bogdan_mb 19-06-09 01:35

Quote:

Originally Posted by cata4 (Post 2419564)
De atunci a mai intervenit juma de evacuare :) ca sa mai destind atmosfera , care e cum e ... de altfel acesta este si motivul care m-a facut sa renunt sa ma implic in mai multe discutii pe acest forum !

Ca sa lamuresc discutiile legate de mine , acum mai bine de 2 luni, am reusit sa-l conving pe George sa se dea cu mine de pe loc . Ne-am dat, dar nu am considerat ca rezultatul il pot contoriza pt ca am vazut ca nu a plecat tare , m-a depasit la 220 dar repet sunt constient ca nu asta este adevarata fata a GTRului.

Stiu Cata ca a sosit si evacuarea, de aceea am scris doar soft, eu sincer sper la un rezultat mai bun pentru toti in viitor, doar am specificat timpi actuali, obtinuti intr-o competitie cu sistem corect (zic eu) de cronometrare. Sper sa nu fii suparat pe cineva, chiar nu era intentia, doar ca nu vad ce rost au discutile si cursele teoretice. Timpul pe hartie e un reper, un reper care te face sa mergi mai departe. Good Luck to all of you.

baluba 19-06-09 01:59

ok si eu sunt in aceiasi situatie ca tine,,,, MA ASTEPT sa cedeze oricand transmisia la mine. CHIAR Nu ma instiga nimeni,,,,STIU LA CINE TE REFERI DAR NU ESTE ADEVARAT,,,,RAMANE SA NE AUZIM LA TEL.....TOT RESPECTU PT MASINA SA O STAPANESTI SANATOS.

Hori 21-06-09 03:34

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2412444)

Alex... eu n`as baga mana in foc, cel rosu de la noi din Oradea, deja era softat pt satu-mare, omu e nebun, deci cum a luat porschele l-a si dus la softat in ungaria, surse sigure nu minciuni ;)

georgerg 23-08-09 10:45

In scurt timp va fi gata operatiunea de intarire a transmisiei cat si reglajul ambreiajului - deci pot accepta fara probleme si provocari de pe loc!!!;):D

bbm 25-08-09 10:20

te asteptam cu impresii post - operatie :)

DZ1 25-08-09 12:39

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2578728)
In scurt timp va fi gata operatiunea de intarire a transmisiei cat si reglajul ambreiajului - deci pot accepta fara probleme si provocari de pe loc!!!;):D

Mergi in Ungaria peste 2 saptamani??

bobiMOM 25-08-09 18:55

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2578728)

Daca ai timp...vreau eu din mers sau de pe loc...

SEBASTIAN 25-08-09 20:16

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2584226)

Tu mergi?

georgerg 26-08-09 04:03

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 2583808)
te asteptam cu impresii post - operatie :)

Pt moment am testat ambreiajul reglat - merge ca nou - urmeaza transmisia si va dura putin.

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2584226)

Sincer inca nu stiu! Daca va fi sa merg va fi ceva last minute! Tu esti oricum la Nardo in perioada respectiva din cate am inteles?!?

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2585179)
Daca ai timp...vreau eu din mers sau de pe loc...

Asa cum ti-am transmis indirect sunt si eu curios cum merge masinutza ta mai ales ca am mai "chinuit" ceva similar in trecut - dupa ce termin masina o sa ies.

DZ1 26-08-09 08:03

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2586202)

Sincer inca nu stiu! Daca va fi sa merg va fi ceva last minute! Tu esti oricum la Nardo in perioada respectiva din cate am inteles?!?

La mine nu se mai poate cu Nardo din cauza timpului.......dar daca tot ar fi multa lume din Romania as incerca ca si tine sa vin si eu "last minute"!!!!

Acum depinde si cine vine si daca se merita....

georgerg 26-08-09 11:25

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2586335)
La mine nu se mai poate cu Nardo din cauza timpului.......dar daca tot ar fi multa lume din Romania as incerca ca si tine sa vin si eu "last minute"!!!!
Acum depinde si cine vine si daca se merita....

Daca vin am sa anunt pe moment - astazi inca nu stiu!!!

vladpvs 26-08-09 11:51

Probabil vine si Porsche-ul 911 rosu din Oradea, intre timp a mai facut cate ceva la masina.

DZ1 26-08-09 12:31

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2586901)
Probabil vine si Porsche-ul 911 rosu din Oradea, intre timp a mai facut cate ceva la masina.

Porsche nu am pe lista de aperitive:))

georgerg 27-08-09 12:13

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2586999)
Porsche nu am pe lista de aperitive:))

Aperitiv - ma simt ca o leguma :D macar la felul intai sa ajung cu tine!:lol:

DZ1 27-08-09 12:29

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2589634)
Aperitiv - ma simt ca o leguma :D macar la felul intai sa ajung cu tine!:lol:

Nu la putere ma refeream, banuiesc ca ai inteles!!!
Cu porsche am facut pana acum cu toate felurile, toate au fost foarte slabe desi puteri peste 700CP!!!!

Singurul avantaj il au cele 4x4 la plecare, dupa aia le cad greu la stomac:))

Cu tine vreau pt ca este o cursa interesanta si dupa loc si din mers, iti admir masina si sunt curios din fire:))

georgerg 27-08-09 12:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2589683)
Nu la putere ma refeream, banuiesc ca ai inteles!!!
Cu porsche am facut pana acum cu toate felurile, toate au fost foarte slabe desi puteri peste 700CP!!!!
Singurul avantaj il au cele 4x4 la plecare, dupa aia le cad greu la stomac:))
Cu tine vreau pt ca este o cursa interesanta si dupa loc si din mers, iti admir masina si sunt curios din fire:))

Am inteles stai linistit - ma distra exprimarea:lol: uite eu sunt salamul ala tare si greu de mestecat din stanga - daca nu ai colti mai bine te lasi!!!:lol::lol::lol:

georgerg 27-08-09 13:10

Sper ca intalnirea noastra sa fie de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=g55IS...eature=related
si nu de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=g7Fo0Rgf74I
oricum sunt foarte curios sa iti vad masinutza la treaba in general nu doar in comparatie cu mine!:D

DZ1 27-08-09 17:55

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2589795)
Sper ca intalnirea noastra sa fie de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=g55IS...eature=related
si nu de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=g7Fo0Rgf74I
oricum sunt foarte curios sa iti vad masinutza la treaba in general nu doar in comparatie cu mine!:D

Al 2-lea film este un prieten de al meu din Berlin.....merge bine Supra lui, are aceiasi chioloasa ca si a mea cu axe cu tot, restul difera.

Oricum anul asta sper sa ne vedem.
Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2589716)
Am inteles stai linistit - ma distra exprimarea:lol: uite eu sunt salamul ala tare si greu de mestecat din stanga - daca nu ai colti mai bine te lasi!!!:lol::lol::lol:

Dupa ce mi-ai facut pofta acum imi spui ca esti greu la stomac:)))

All times are GMT +2. The time now is 10:57.

- Copyright 2026 4Tuning