Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Discutii diverse intre userii din Craiova! ;) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/7414-discutii-diverse-userii-craiova.html)

Gabi 12-05-09 20:57

Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)

10 Attachment(s)
Eu zic că ai de unde alege :)

Griffo 14-05-09 18:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2312820)
Eu zic că ai de unde alege :)

Vreau si eu un nume...numar ceva contact urgent cu posesorul acestui bmw...
Mersi mult

gbry_el_05-RSG 22-05-09 08:30

poe. kh3lu_911. asta e id lui.

ME.Beast 27-05-09 22:16

Salutare :)

GrAnDe 28-05-09 14:23

Careva vre un verdict Steaua-Craiova :D ? Io zic 2-1 :-)

dydy-andrey 28-05-09 20:06

Cine ma ia si pe mine asta-seara? :))

sezione91_blue 23-06-09 22:05

aici lumea doarme ? :lol::lol::lol:

Laure2fast 24-06-09 10:52

comenzi pe ebay aduce cineva pe aici?

sezione91_blue 24-06-09 11:36

era unu pe CVF care aducea. Cauta acolo

Laure2fast 24-06-09 11:39

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2433315)
era unu pe CVF care aducea. Cauta acolo

merci :)

sezione91_blue 24-06-09 12:34

uite link daca nu gasisi http://www.craiovaforum.ro/diverse/c...177937-46.html

Xploshion 29-06-09 01:42

va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia din filmuletul de mai jos

https://www.youtube.com/watch?v=Va5yxmhO-vU

Gabi 29-06-09 08:19

Nelly ft. P. Daddy and Murphy Lee - Shake ya tail feather

Xploshion 29-06-09 15:38

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2446144)

merci mult de tot ;)

sezione91_blue 02-07-09 15:09

Cu ce pot sa fac si eu insonorizarea la masina , fara bani multi. :D . Vreau sa nu mai zdracane fetele de usi si sa nu se mai aude asa de tare zgomotul de afara.

KrushX 04-07-09 12:36

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2456154)
Cu ce pot sa fac si eu insonorizarea la masina , fara bani multi. :D . Vreau sa nu mai zdracane fetele de usi si sa nu se mai aude asa de tare zgomotul de afara.

Sunt nishte folii de izolare fonica Wurtz, shi prepararea se face cu un fel de cauciuc lichid care se aplica cu pensula inainte de aplicarea foliilor. Cauciucul se gaseshte la chimicale shi materiale de contructii... din pacate nu mai shtiu cum se numeshte precis. Toata afacerea te ajunge undeva la 200 euro... shi nu mi se pare mult. Pentru mai multe info da-i un privat lui DJ81BAS aici pe 4tuning, cred ca te poate ajuta.

sezione91_blue 04-07-09 12:53

o sa iasa un rezultat bun ? Nu cred ca iti imaginezi cum se aude zgomotul in logan :D.
Am auzit de Aluband. E bun ?

KrushX 04-07-09 13:01

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2461099)
o sa iasa un rezultat bun ? Nu cred ca iti imaginezi cum se aude zgomotul in logan :D.
Am auzit de Aluband. E bun ?

Rezultatul e extraordinar... io am matiz shi am usile din fatza preparate cum tzi-am spus mai sus. Nu se aude nici un baz. Ascult muzica la 140 dB+ in mashina. Cat despre Aluband am citit numai shi lumea spune ca e bun... eu nu am vazut inca nici o mashina antifonata cu el, deci nu pot sa dau detalii.

sezione91_blue 04-07-09 13:05

Pretu ala de 200E o sa ma coste doar pentru usi? as vrea sa fac si portbagajul + podeaua...pentru asta ce-mi recomanzi?

KrushX 04-07-09 13:19

Quote:

Originally Posted by sezione91_blue (Post 2461132)
Pretu ala de 200E o sa ma coste doar pentru usi? as vrea sa fac si portbagajul + podeaua...pentru asta ce-mi recomanzi?

doar ushile...
in rest recomand la fel.

Gabi 04-07-09 18:41

Vio, poate ne onorezi si tu cu prezenta maine seara, la ora 21:00, in parcare la Billa :-P

KrushX 04-07-09 19:32

Cam complicat ca planuiam sa beau cateva beri maine seara la o terasa cu pretena... Nu shtiu sa vad, dar nu promit nimik. Shi btw, nu cred ca te-ash mai putea recunoashte :)

Gabi 05-07-09 23:03

Eu te-as recunoaste pe tine, deci n-ar fi asta o problema. :-P

Xploshion 06-07-09 12:59

Am inteles ca acum pe 12 iulie ar fi "liniutze" la Bucovat , asa este ? :D

Gabi 06-07-09 13:18

Linuţe-n curbă, gen VTM. Răspunsul este "da", deşi... din ce-am citit aici, nu-mi sună deloc bine. Sper să fie totul ok!

Xploshion 06-07-09 14:30

si eu sper sa fie totul ok ;) . . .
ce parere aveti de Mitsubishi Lancer Coupe { model pt Australia } sau cum i se mai spune Mitsubishi Mirage , la cel din Craiova ma refer :D o simpla parere :mrgreen:

gbry_el_05-RSG 06-07-09 14:42

poi la ce scoruri s-a ajuns pt participare si ce pretentii, daca vor fi 10 masini e super...

Xploshion 12-07-09 18:14

Am si eu o nelamurire care cutie este mai buna pt bmw MANUALA sau SMG ? daca am gresit cva scz .

myky99 12-07-09 22:56

Quote:

Originally Posted by Xploshion (Post 2480619)
Am si eu o nelamurire care cutie este mai buna pt bmw MANUALA sau SMG ? daca am gresit cva scz .

cea mai buna din ce punct de vedere?
fiecare sofer cu "gusturile" lui;) pt unii manuala este sfanta ..pt altii automata!

ME.Beast 16-07-09 00:01

băieţi, a fost careva pe la Izvoarele Cernei ?! pentru că plec in concediu cu familia, şi voiam să ştiu dacă a fost careva pe acolo să-mi zică dacă o sa merite sau nu :D

Cataaa_ 27-07-09 17:07

Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova

cateodata pasiunea este mult mai mare decat puterea financiara !
proprietarul ursului cu max imi este prieten , chiar zilele trecute a venit la mine sa ii dau ceva piese pentru al lui ... omu e nebun dupa ursi , are 9 bucati si nu dezmembreaza niciunu ... , la max mai are de lucru , doar ce a montat motorul de 2.5 24v si inca este in reglaje , masina mai are mult pana a fi gata ...
gal`ul din cate am auzit zilele astea intra in service pentru tinichigerie + vopsitorie ... deci o sa auzim de el in curand !

sezione91_blue 27-07-09 17:13

Pe tipul cu MAX il stiu si eu..sta la cateva blocuri de mine si stiu care BMW-uri are.
Ala cu X5-ul cerea mult prea mult de la el

Laure2fast 27-07-09 17:25

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2516197)
proprietarul ursului cu max imi este prieten , chiar zilele trecute a venit la mine sa ii dau ceva piese pentru al lui ... omu e nebun dupa ursi , are 9 bucati si nu dezmembreaza niciunu ... , la max mai are de lucru , doar ce a montat motorul de 2.5 24v si inca este in reglaje , masina mai are mult pana a fi gata ...
gal`ul din cate am auzit zilele astea intra in service pentru tinichigerie + vopsitorie ... deci o sa auzim de el in curand !

mai bine dadea banii pe unu si bun decat pe 9 cotetze

Cataaa_ 27-07-09 17:29

cred ca isi lua mai mult de unu bun .... la cati are , mai are si 7`ari si 5`ari

in fine , nici eu nu stiu ce vrea sa faca cu ele :-?? .... dar nu da jos nimic de pe ursii aia .. pacat ca din toti aia ar face cel putin 2 jmkri rau ......

myky99 27-07-09 17:36

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2516248)
cred ca isi lua mai mult de unu bun .... la cati are , mai are si 7`ari si 5`ari

in fine , nici eu nu stiu ce vrea sa faca cu ele :-?? .... dar nu da jos nimic de pe ursii aia .. pacat ca din toti aia ar face cel putin 2 jmkri rau ......

imi pastreaza mie unu:P

ME.Beast 27-07-09 20:20

īn caz că nu aţi fost, vă recomand!
m-am simţit grozav şi nu am nici-un reproş!
super frumos!

mistreku 27-07-09 21:00

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 2516197)

nush dk e vorba de acelasi, dar unul din cei doi ursi de pe aeroport zicea ca are un 2.8 care l-a luat de iustin.

Gabi 27-07-09 21:10

Cătă, eu nu contest pasiunea pe care o are omul, dar aseară am putut să văd prostia şi ignoranţa pe care le-a emanat cāteva minute-n şir. Ursul ăla negru era barcă; nu o dată a lăsat impresia că dă să se răstoarne (ca fratele lui mai mare şi mai forţos, X5) şi, culmea, nici după ce i-a căzut toba nu s-a potolit.

Ursul verde de asemenea. I-au sărit nişte furtune de pe la motor, a īnceput să curgă apa din el mai rău decāt ar trebui să curgă la robinete, şi tot nu s-a potolit.

Să-mi fie iertat, dar asta nu e pasiune.

Nu cred că mai are rost să spun că "drifturile" nu erau nicidecum controlate, ci mai mult haotice, ăsta fiind motivul pentru care am mutat maşinile īn spate, şi chiar dacă nu s-ar fi īnfipt īn una din maşinile noastre, din roţi săreau nişte pietricele care puteau să crape un far, un parbriz, sau să bubuie vreo piesă de caroserie.

Oricum, faptul este consumat, dar sincer, eu nu mai vreau să văd asemenea oameni lāngă noi.

PS: mistrek, dacă vreunul dintre cei 2 avea 2.8 pe maşină, Matizul meu are 145,666(6) cp. Toţi frumoşi ! :lol:

mistreku 27-07-09 21:25

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 2516636)
mistrek, dacă vreunul dintre cei 2 avea 2.8 pe maşină, Matizul meu are 145,666(6) cp. Toţi frumoşi ! :lol:

:))) nush, asa mi-a zis unul din ei.. cel care a venit sa ma intrebe daca ma dau cu X5-ul. zicea ca nu poate sa dea burn, in ciuda 2.8-ului de pe masina. poate o avea alta masina pe care a pus 2.8-ul.

ME.Beast 27-07-09 23:53

Quote:

Originally Posted by mistreku (Post 2516664)
:))) nush, asa mi-a zis unul din ei.. cel care a venit sa ma intrebe daca ma dau cu X5-ul. zicea ca nu poate sa dea burn, in ciuda 2.8-ului de pe masina. poate o avea alta masina pe care a pus 2.8-ul.

şi eu puteam să zic atunci cānd te-am cunoscut faţă īn faţă, că am nuştiu ce motor, doar ca să mă bag cu tine īn seamă şi să am un punct de plecare...doar eu şi Dzeu ştiam ce aberam.
Aşa şi ăla.

Să nu zicem de boşogea cu X5-u..noi avea eu bani să-mi cumpăr un X5, dar īmi place ca maşina, ba chiar m-am plimbat odată cu un X5..crecă mi-a părut mie mai mult rău decāt boşogea ăla. Cāţi bani oi avea şi cātă pasiune, aşa ceva nu se face cu X5-ul, adică, X5-ul nu e făcut pentru aşa ceva.

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning