![]() |
Re: Discutii diverse intre userii din Craiova! ;)
10 Attachment(s)
Eu zic că ai de unde alege :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Mersi mult |
poe. kh3lu_911. asta e id lui.
|
Salutare :)
|
Careva vre un verdict Steaua-Craiova :D ? Io zic 2-1 :-)
|
Cine ma ia si pe mine asta-seara? :))
|
aici lumea doarme ? :lol::lol::lol:
|
comenzi pe ebay aduce cineva pe aici?
|
era unu pe CVF care aducea. Cauta acolo
|
Quote:
|
uite link daca nu gasisi http://www.craiovaforum.ro/diverse/c...177937-46.html
|
va rog frumos sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia din filmuletul de mai jos
https://www.youtube.com/watch?v=Va5yxmhO-vU |
|
Quote:
|
Cu ce pot sa fac si eu insonorizarea la masina , fara bani multi. :D . Vreau sa nu mai zdracane fetele de usi si sa nu se mai aude asa de tare zgomotul de afara.
|
Quote:
|
o sa iasa un rezultat bun ? Nu cred ca iti imaginezi cum se aude zgomotul in logan :D.
Am auzit de Aluband. E bun ? |
Quote:
|
Pretu ala de 200E o sa ma coste doar pentru usi? as vrea sa fac si portbagajul + podeaua...pentru asta ce-mi recomanzi?
|
Quote:
in rest recomand la fel. |
Vio, poate ne onorezi si tu cu prezenta maine seara, la ora 21:00, in parcare la Billa :-P
|
Cam complicat ca planuiam sa beau cateva beri maine seara la o terasa cu pretena... Nu shtiu sa vad, dar nu promit nimik. Shi btw, nu cred ca te-ash mai putea recunoashte :)
|
Eu te-as recunoaste pe tine, deci n-ar fi asta o problema. :-P
|
Am inteles ca acum pe 12 iulie ar fi "liniutze" la Bucovat , asa este ? :D
|
Linuţe-n curbă, gen VTM. Răspunsul este "da", deşi... din ce-am citit aici, nu-mi sună deloc bine. Sper să fie totul ok!
|
si eu sper sa fie totul ok ;) . . .
ce parere aveti de Mitsubishi Lancer Coupe { model pt Australia } sau cum i se mai spune Mitsubishi Mirage , la cel din Craiova ma refer :D o simpla parere :mrgreen: |
poi la ce scoruri s-a ajuns pt participare si ce pretentii, daca vor fi 10 masini e super...
|
Am si eu o nelamurire care cutie este mai buna pt bmw MANUALA sau SMG ? daca am gresit cva scz .
|
Quote:
fiecare sofer cu "gusturile" lui;) pt unii manuala este sfanta ..pt altii automata! |
băieţi, a fost careva pe la Izvoarele Cernei ?! pentru că plec in concediu cu familia, şi voiam să ştiu dacă a fost careva pe acolo să-mi zică dacă o sa merite sau nu :D
|
Re: Īntālnirile comunităţii 4TuningRO Craiova
cateodata pasiunea este mult mai mare decat puterea financiara !
proprietarul ursului cu max imi este prieten , chiar zilele trecute a venit la mine sa ii dau ceva piese pentru al lui ... omu e nebun dupa ursi , are 9 bucati si nu dezmembreaza niciunu ... , la max mai are de lucru , doar ce a montat motorul de 2.5 24v si inca este in reglaje , masina mai are mult pana a fi gata ... gal`ul din cate am auzit zilele astea intra in service pentru tinichigerie + vopsitorie ... deci o sa auzim de el in curand ! |
Pe tipul cu MAX il stiu si eu..sta la cateva blocuri de mine si stiu care BMW-uri are.
Ala cu X5-ul cerea mult prea mult de la el |
Quote:
|
cred ca isi lua mai mult de unu bun .... la cati are , mai are si 7`ari si 5`ari
in fine , nici eu nu stiu ce vrea sa faca cu ele :-?? .... dar nu da jos nimic de pe ursii aia .. pacat ca din toti aia ar face cel putin 2 jmkri rau ...... |
Quote:
|
īn caz că nu aţi fost, vă recomand!
m-am simţit grozav şi nu am nici-un reproş! super frumos! |
Quote:
|
Cătă, eu nu contest pasiunea pe care o are omul, dar aseară am putut să văd prostia şi ignoranţa pe care le-a emanat cāteva minute-n şir. Ursul ăla negru era barcă; nu o dată a lăsat impresia că dă să se răstoarne (ca fratele lui mai mare şi mai forţos, X5) şi, culmea, nici după ce i-a căzut toba nu s-a potolit.
Ursul verde de asemenea. I-au sărit nişte furtune de pe la motor, a īnceput să curgă apa din el mai rău decāt ar trebui să curgă la robinete, şi tot nu s-a potolit. Să-mi fie iertat, dar asta nu e pasiune. Nu cred că mai are rost să spun că "drifturile" nu erau nicidecum controlate, ci mai mult haotice, ăsta fiind motivul pentru care am mutat maşinile īn spate, şi chiar dacă nu s-ar fi īnfipt īn una din maşinile noastre, din roţi săreau nişte pietricele care puteau să crape un far, un parbriz, sau să bubuie vreo piesă de caroserie. Oricum, faptul este consumat, dar sincer, eu nu mai vreau să văd asemenea oameni lāngă noi. PS: mistrek, dacă vreunul dintre cei 2 avea 2.8 pe maşină, Matizul meu are 145,666(6) cp. Toţi frumoşi ! :lol: |
Quote:
|
Quote:
Aşa şi ăla. Să nu zicem de boşogea cu X5-u..noi avea eu bani să-mi cumpăr un X5, dar īmi place ca maşina, ba chiar m-am plimbat odată cu un X5..crecă mi-a părut mie mai mult rău decāt boşogea ăla. Cāţi bani oi avea şi cātă pasiune, aşa ceva nu se face cu X5-ul, adică, X5-ul nu e făcut pentru aşa ceva. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning