![]() |
Re: E46 - Special Edition
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Tari jantele de iarna, respecti stilul si pt vara? :lol:
|
O mica intrebare, ramele cromate de la grilele de la capota, nu vrei sa le faci negre, sau altfel ?
|
Daca ajung si eu Sambata acasa o scoatem de Florii la o sedinta foto ;)
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
--- Update jurnal: Ieri am pus rotile de vara, imi place la nebunie cum arata, toata ziua m-as uita la ea :oops: |
Mda arata intr-un mare fel prietene, astept si buza ;)
P.S. Sper ca astea nu le mai dai ca ar fi pacat |
foarte frumoasa, dar parca se termina prea urat bara fata jos , cu jantele astea. merita o alta bara sau sa urci buza aia daca o mai ai.
|
belea masina... rotile-s mortale, sper sa ai parte de drumuri bune, ca altfel e de rau cu bucsile, trapeze. si mai e si prostia asta la e4 pivotu care se scgimba doar cu tot cu trapez. apropo, si eu mi-am luat un 3-ar din 2004 in 2008, da cu mai putine optiuni. tu cat ai dat pe ea? si cam cat ai lua acuma pe ea? ca io ma gandesc s-o dau. scrie-mi in pm dac vrei. ms
|
Live arata de 100 de ori mai bine decat in poze unde in poze arata super fain :)
Chiar se potrivesc cu masina... speram ca cu rotile astea sa nu prinzi vre-un gropan ;) |
Frumoasa alegere in privinta jantelor ! :tenisclap
Ti-as recomanda narile negre si shadow line pentru imaginea completa - le poti colanta , iesi mult mai ieftin. :mrgreen: |
Nu o sa faca nici nasul negru nici cromul de la geamuri, o spus mai sus, ramane asa EXECUTIVE STYLE 8)
|
SUPERBA! ;)
|
ti-a mai zis odata fratele tau:) ce rrm ce e46 sedan avem noi nimicuri;) ma jur ca a ta e cea mai frumoasa si cand am spus asta ce raspuns crezi ca am primit : "da coae dar masina aia e stock"
asta o spunea un :censored: :censored: cu bani de la parinti :) felicitari pentru masina asta e SUPERBA ! :poke: |
Nice car, trebuie sa o cobori ...
|
Jentile fac tot :D
|
Super...sa ai parte de ele si sper sa nu mai iei alte gropi sa le rupi si pe astea....
|
Dadi, arata foarte tare, imi pare rau ca nu am fost azi in Deva sa o vad live dar poate te prind prin trafic, oricum excelente , sa ai parte de ele.
|
Hai Dadi....da cu poze aici ca acum ai :D
|
10 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
unde ai echilibrat rotile ?
|
a 3 a poza arata a dibacie... set up ul corect pt jante... super! :lol:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
frumoase jante... si eu am vrut sa le cumpar :D
sa le folosesti sanatos... 2 poze cu ele de la fostu' "proprietar" |
Cu parere de rau m-am despartit de jantele pe 18. Am ajuns la concluzia ca nu avem drumuri pentru asa ceva si nu merita sa-mi bat joc de ele. M-am ales cu o pereche de OZ superleggera pe 17 si ma opresc aici cu schimbatul de jante. Pana acum in 2 ani am schimbat 7 perechi de jante.. O sa pun si poze numa trebuie sa-mi vina capacele de cabon pentru ele. :( :( :( :( :( :( :(
|
2 Attachment(s)
cum o sa fie poza 1 sau poza 2?
|
cum sunt in poza 2 capacelele din centru, doar alea, janta nu e modelul Superleggera III.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Doar acum am reusit sa o spal sa-i faco poza :D:D
|
Quote:
|
bre, ai schimbat la ele de nici tu nu mai stii ce vrei. dupa parerea mea, cel mai frumos i-a stat cu primele jante care i le-ai pus. nu stiu ce-au fost (cred ca ceva bbs-uri) dar au fost cele mai potrivite. parerea mea :)
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Sa nu se puna praful mai scriu cate ceva pe topic.
Azi am curatat interiorul. |
Quote:
|
Quote:
dadi hai cu pozele cu jantele vopsite |
superb interiorul:shock: keep it clean :D
|
5 Attachment(s)
|
O veste trista :(
|
Salut. Probabil ca ai specificat la un moment dat pe topic, dar, din lipsa de timp, te intreb acum: De ce ai schimbat turbina? Ai incercat si resoftare pentru motorul asta? Ceva pareri? Merci! Bafta la vanzare! Este o masina deosebita din multe puncte de vedere! ;)
|
4 Attachment(s)
Turbina facuse joc in ax, multi ziceau ca mai mergea dar am preferat sa o schimb pe original. O turbina bulita are mai multe cauze, la mine a fost in mare filtrul epurator + oprit motor fara sa las turbina sa se raceasca in multe cazuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning