Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Kitsch Tuning din Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5571-kitsch-tuning-iasi.html)

MihaiCsl 18-09-11 21:43

Re: Kitsch Tuning din Iasi

Nu-i nimic, cat despre masina respectiva, cum am zis mai sus, daca eu spre exemplu vreau sa-mi pun uscator de rufe pe masina, imi pun ca asa vreau eu si cei din jur n-ar trebui sa-i frece grija, dar cand incepi sa faci afirmatii ca cele pe care le-a facut tipul mai sus, e alta poveste, ca daca-i zic ce instalatie de gaz am pe masina, se apuca de cautat pe google sa vada ce inseamna si ce este intradevar. :)
Atatea persoane sustin ca e kitch de la spoiler pana la bara din fata, pentru ca din punctul meu de vedere e vorba de calitatea lucrarii si prefer sa ma opresc aici pentru ca propietarul a depus ceva bani si munca in acea masina, chiar daca iesit ceva urat, cand o sa ma apuc de bagat bani intr-o masina respectiv timp, atunci am sa ma iau de celelalte chestii, pana atunci, las aceasta chestie in seama celor care chiar au reusit sa faca ceva frumos si de invidiat din propiile masini si nu doar revizie (aici te rog nu ma intelege gresit nu bat apropo la nimeni, asta-i parerea mea).
@Era sa uit, bau4rock, am vazut ce masina ai, in locul tau m-as abtine de la astfel de comentarii pe viitor. :)

bau4rock 19-09-11 02:58

1 eu nu am sustinut ca masina e tzipla la exterior eu am cerut doar poze de interior ca era mai reusit decat interiorul 2 nu bat campii cand vorbesc despre masina asta 3 pot sustine ca nu sunt chiar atat de prost cat tine vorba de masini recunosc am multe de invatat pentru ca inca sunt la inceput 4 legat de masina mea asta imi sunt posibilitatile imi pare rau dar mie nu imi da nici mama bani iar tata nici atat nu mai poate, si masina e facuta usor dar zic eu ca e bine ceea ce fac si ca sa vorbesc despre haine nu trebuie sa fii imbracat. apropo era o metafora nu o lua in mod direct

GAby645 19-09-11 08:27

chill out , nu mai rabufniti asa
1. masina aia e urata , indiferent de cati bani a bagat in ea
2. fiecare e cu parerea lui , unuia ii place altuia nu ii place
3. respectati parerea celuilalt , nu incercati sa i-o schimbati cu contra-argumente !!

Jockers 20-09-11 13:39

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4593176)
1 eu nu am sustinut ca masina e tzipla la exterior eu am cerut doar poze de interior ca era mai reusit decat interiorul 2 nu bat campii cand vorbesc despre masina asta 3 pot sustine ca nu sunt chiar atat de prost cat tine vorba de masini recunosc am multe de invatat pentru ca inca sunt la inceput 4 legat de masina mea asta imi sunt posibilitatile imi pare rau dar mie nu imi da nici mama bani iar tata nici atat nu mai poate, si masina e facuta usor dar zic eu ca e bine ceea ce fac si ca sa vorbesc despre haine nu trebuie sa fii imbracat. apropo era o metafora nu o lua in mod direct

cu unii de aici e grele:))) .cand e gata golfu cu "banii de la mama" ?:D sa ma suni sa il vad si eu :D

bau4rock 20-09-11 13:51

in aproximativ 2 saptamani e gata, dar hai sa nu mai poluam topicul ca aici e loc de "opeluri"

MihaiCsl 20-09-11 15:29

Quote:

Originally Posted by bau4rock (Post 4596142)
in aproximativ 2 saptamani e gata, dar hai sa nu mai poluam topicul ca aici e loc de "opeluri"

si de golf-uri cu plastice de bazar albastre la faruri :)

bau4rock 20-09-11 15:46

e ultimul post promit dar nu am putut sa ma abtin se numesc hella twin cauta pe net, adica, cum s-ar zice hella duble ca de hella nu se traduce si de asta are 2 camere pentru fiecare faza in parte, e dar stai calm e plin bazarul cu din astea ce conteaza ca is 300 euro p ebay si 500 lire un set noi, detalii detalii bafta in viata ta ca deja miroase

vinyl 20-09-11 16:43

Ce ar fi sa inceapa fiecare sa isi laude masina si apoi altii sa spuna daca e kitch sau nu? ..

cotto 21-09-11 08:12

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4596124)
cu unii de aici e grele:))) .cand e gata golfu cu "banii de la mama" ?:D sa ma suni sa il vad si eu :D

Am citit toata cearta voastra, dar cu postul asta ai dat-o in fasole tare de tot! Era vorba despre o masina care nu arata bine, dar tu te-ai legat de masina lui si uite de aici iese un scandal, ca masina lui arata bine, a lui csl e opel si merge teava si tot asa, ati vorbit ati vorbit pana ati dat cu batul in balta :lol:

Jockers 21-09-11 12:34

detalii,detalii :)) eu nu ma cert cu nimeni ..da imi place golfu lu bau ..cu tot cu bucatile de plastic:)) mihai da tu tot timpu tre sa fii rau ...:) hai ca ne vedem la o cafea sa ne cunoastem..:)

cotto 22-09-11 08:51

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4597865)
detalii,detalii :)) eu nu ma cert cu nimeni ..da imi place golfu lu bau ..cu tot cu bucatile de plastic:)) mihai da tu tot timpu tre sa fii rau ...:) hai ca ne vedem la o cafea sa ne cunoastem..:)

Desigur. Ti-am add pe mess si mai vb'im pe acolo :rolleyes2

crywolf 27-09-11 17:03

da ce ar fi oare sa va retrageti toti pe mess, fesebuci sau alte site-uri unde va laudati masinile si va puteti certa in liniste ?
ala cu golful, ala cu opelul, ala cu loganul sau 1310 va certati care dreaq are toba mai groasa si tipsu' mai lung.

ZyZ 29-09-11 16:39

N-am mai intrat de o vesnicie pe sectiunea asta, si incepe sa-mi para rau. Chiar am ras cu pofta :lol:. Apropo de kitsch tuning :-P zi-mi te rog lupule daca ai din intamplare o pompa electrica de apa de VR6 pe undeva.

crywolf 30-09-11 14:32

te bati cu Edi pentru ea, asta daca VR meu are asa ceva. Nu toate au si eu nu imi amintesc sa fi vazut asa ceva pe motor.
Culmea, am asa ceva pe 1.6 turbodiesel, e din fabricatie cu pompa electrica suplimentara.
Nah, daca nu ai vrut schimb cand eu am propus :) ai pierdut sansa vietii :)) :)) :))

ZyZ 30-09-11 15:37

Ma bat cu Edi cand vreau eu :lol:. Nu-nteleg de ce are el nevoie de asa ceva. Nu-i ca si cum ar avea turbo. Apropo, minunatia ta n-are cumva si turbotimer, nu ? :-P

MihaiCsl 30-09-11 16:20

Amuzant, foarte amuzant. :)
Radu, iti explic pe mess cand te prind. :D

CRyS` 28-01-12 12:38

11 Attachment(s)
Din anii cand "voi cei de acum" abia va fotografiati pentru buletin :lol: .... !

GAby645 28-01-12 12:42

mai era o "geamana" , o vectra A

CRyS` 28-01-12 12:51

Sa o caut! Si urc si pe ea!!! :))

Tuning by Manu ....la Dancu :lol:

DEVIL's Style 28-01-12 18:16

Espero ul asta a zacut si prin Barlad o vreme , sincer ar arata ea bine si acum , daca spatele ala era prelucrat cu o alta forma + niste jante pe masura + coborata cat era nevoie. Atentia la detalii a facut ca acest proiect sa fie declarat unui "FAILED"

LaMishto 02-02-12 14:01

Imi povestea un fost vecin care ar fi apucat sa lucreze la masina asta ca baietii urcau masinile pe butuugi si le lucrau. Doar ca in unele cazuri uitau sa dea importanta detaliilor minore ca de ex. rotile si dupa ce le coborau cam taraiau cu pragurile pe jos. :lol:

Tot de tipu' asta daca imi amintesc bine a fost lucrata si Calibra FXR, insa aia chiar a fost o masina deosebita.

MihaiCsl 03-02-12 20:17

1 Attachment(s)
Una "fresh" de la mine. :D

grg_92 03-02-12 20:19

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4862924)
Una "fresh" de la mine. :D

e "ITALIAN" trebuie inteles...

CRyS` 13-03-12 11:02

5 Attachment(s)
Revenim cu TUNING A LA` MANU!!!!!!!!!!!!!

MihaiCsl 13-03-12 12:34

Sa nu lasati masina aia sa iasa in strada ca sperie naibii babele si copiii mici :))

CRyS` 13-03-12 12:58

Sunt poze din 2003-2004.... :)

Wlad 13-03-12 14:35

Crys'ule ai poze cu ea terminata? :lol:

CRyS` 13-03-12 17:13

Aha, la Pieta,da! :lol::lol::lol::lol:

vinyl 13-03-12 18:56

Cineva care are magazin de piese auto, imi poate face o oferta mai buna decat cea de la reprezentanta Seat/VW pentru prelungire bara fata Seat Leon Cupra R. Codul piesei este 1ML 805 903.
Acolo pretul este de 120 RON iar termenul de livrare este de 7 zile lucratoare.
Nu e vorba ca ma zgarcesc la 120 dar dupa cum stim cu totii, preturile de la reprezentante sunt mai mari.

CRyS` 14-03-12 09:27

Vorbeste cu Razvan MRG ! El are prelungire si cred ca... tot atatia bani a dat pe ea! 120 ron e un pret OK!

vinyl 14-03-12 10:05

Ups....acu vad ca am postat aiurea..:D

Ok, am sa vorbesc. Merci !

JusT_SaY_BoBo 16-03-12 10:35

Quote:

Originally Posted by vinyl (Post 4931095)
Ups....acu vad ca am postat aiurea..:D

Ok, am sa vorbesc. Merci !

eu imi gasisem cu 100 de ron la un amic care lucreaza la un mag dar a primit azi mail ca s-a schimbat pretul in 150...asta e..e dif de 30 de ron si ajunge in 4-5 zile lucratoare dar macar mi-o aduce acasa si nu mai trebuie sa umblu;)

huty 27-01-13 14:04

11 Attachment(s)
Fara sa fie cu suparare o sa pun si eu cateva poze pentru doritorii de amuzament.Cand ne iese cand nu ne iese asa e in tuning,eu unu admir orice prostie pentru ca cineva a incercat ceva.

byJoKeR 27-01-13 21:38

Honda din poza 2 nu cred ca ii este locul aici

Tim 28-01-13 15:39

Quote:

Originally Posted by byJoKeR (Post 5337148)
Honda din poza 2 nu cred ca ii este locul aici

adevara.... a fost una din cele mai frumoase honde din iasi acum multi ani

huty 28-01-13 15:49

1 Attachment(s)
Da dar cand arata asa frumusica nu prima data.

razvan! 28-01-13 20:48

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4589101)
Va spune ceva?

este un bmw e28, tin minte masina asta :))

All times are GMT +2. The time now is 19:25.

- Copyright 2026 4Tuning