Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 88 PVA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/40942-ag-88-pva.html)

Nastase Bogdan 22-08-08 07:13

Re: Ag-88-pva

Cu repartitor pe direct trebuie sa fi mai atent la franare iarna,iar daca ai franele bine echilibrate nu ai probleme nici la franari bruste pe uscat;)
Sabotii se aseaza cam dupa 500-600 Km,asa ca nu te speria.

Ca sa-ti faci o parere..la mine,cu pompa simplu circuit,fara servo,tamburi mari si repartitor pe direct am obtinut la testul de frane 82% eficienta fr servici si 23% eficienta pt fr mana,bineineles cu dezechilibrele in limitele admise:-);)

Asa ca,daca nu esti multumit cu acel repartitor,sau incepe sa curga incearca cu unul pe direct;)

bolidu' 22-08-08 14:57

sa vad cum o sa se comporte dupa ce se aseaza sabotii!deocamdata nu prea sunt multumit asa de frane.ele tin dar nu cum as vrea eu,adica prima pedala ca a doua nu am probleme!;)....oricum merci de sfat!:D

Daniel_Toa 22-08-08 16:27

Aerisirea facuta la fiecare roata si la pompa, eu asa am facut, jumatate de centrimetru daca o calc ma da afara din ea ( poate sa confirme userul buga dupa forum) dar am schimbat toate garniturile la etriere si la cele din spate si am si placute noi, deci daca ai aerisirea facuta bine tin franele, astepti degeaba sa se aseze alea sa ai frane

LUCI BV 89 WRC 22-08-08 16:34

stie bolidu ce zice!!!si eu am patit la fel!!!mi-am pus discuri ventilate mai mari noi brembo cu placute brembo etrieri mai mari si tamburi mari dar cu punte de fuego au alt mecanism,si ma asteptam sa am extra frane !!!!am aerisit fiecare roata si pompa dar degeaba!!!!zice bine bolidu si eu am facut la fel :)!!!!bafta bolide se rez incet incet vor fii ok

bolidu' 22-08-08 21:18

Quote:

Originally Posted by Daniel_Toa (Post 1709944)
Aerisirea facuta la fiecare roata si la pompa, eu asa am facut, jumatate de centrimetru daca o calc ma da afara din ea ( poate sa confirme userul buga dupa forum) dar am schimbat toate garniturile la etriere si la cele din spate si am si placute noi, deci daca ai aerisirea facuta bine tin franele, astepti degeaba sa se aseze alea sa ai frane

fiecare roata a fost aerisita de pana nu a mai iesit gram de aer!;)

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1709963)
stie bolidu ce zice!!!si eu am patit la fel!!!mi-am pus discuri ventilate mai mari noi brembo cu placute brembo etrieri mai mari si tamburi mari dar cu punte de fuego au alt mecanism,si ma asteptam sa am extra frane !!!!am aerisit fiecare roata si pompa dar degeaba!!!!zice bine bolidu si eu am facut la fel :)!!!!bafta bolide se rez incet incet vor fii ok

cine stie cunoaste.........restu ciocu mic va rog!;)

Naitzu 24-08-08 00:16

5 Attachment(s)
pam pam ! :-P

CristiRS 24-08-08 17:19

2 Attachment(s)
ii lipseste ceva... incearca ornamentul de la portbagaj cum il are sirius

LUCI BV 89 WRC 25-08-08 18:40

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1712878)

Bolide:P ai vazut tata pe live ca nu avem aceeasi nuanta la vopsea :)),hai ca scot pozele si le atasez cred ca in seara asta

bolidu' 25-08-08 19:28

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1712010)
pam pam ! :-P

multumesc man de poze!au iesit super bine!:D

Quote:

Originally Posted by B-68-STI (Post 1712878)

acel ornament nu o sa-l pun.niciodata nu mi-a placut.il am pe cel de 1300!;)
multumesc de semnatura!
Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1714558)
Bolide:P ai vazut tata pe live ca nu avem aceeasi nuanta la vopsea :)),hai ca scot pozele si le atasez cred ca in seara asta

cu atat mai bine ca nu sunt nuantele la fel, ca dupaia cine stie cine apare si zice ca te-ai luat dupa mine cand ti-ai ales culoarea.;)...codul este acelasi dar cum ti-am zis firmele producatoare difera!
hai cu pozele alea ca abea astept sa le vad!!!:D.....PVA si DFN head to the head!:D

CristiRS 26-08-08 00:24

pacat, daca ai vreau unul, caut acel ornament :lol:

viorel 77 26-08-08 00:37

Frumoasa masina!
Dar nu ai incercat sa vezi cum ii sta cu masca far si grila gen renault.(cea plata)

bolidu' 26-08-08 12:38

Quote:

Originally Posted by viorel 77 (Post 1715234)
Frumoasa masina!
Dar nu ai incercat sa vezi cum ii sta cu masca far si grila gen renault.(cea plata)

din fabrica a avut dinaia plati dar proprietarul dinaintea mea i-a schimabat si aceasta schimbare implica si schimbarea balamalelor si a aripilor si nici nu prea imi plac cei mici,mai ales cei de la Dacia,cei de R12 sunt mishto dar trebuiesc date farurile mai spre aripi. asa ca raman la astia!;)

KillerINC 26-08-08 12:41

lasa ca arata mai bine asa

bolidu' 26-08-08 22:11

3 Attachment(s)
in sfarsit pozele de duminica seara de la BV!:D

flocea_ro_ab 26-08-08 23:20

frumoasa masina. cum ii spune la bara aia dintre telescoapte care se afla sub capota ?

bolidu' 26-08-08 23:52

flocea sincer sa fiu nu simt nici o diferenta de cand am pus bara aia,dar am pus-o si eu cand am luat masina ca ma gandeam ca o sa imbunatateasca stabilitatea masinii c asa vazusem si eu la altii!;)...este facuta dintr-o teava turtita la capete cu ciocanul si apoi gaurita la dimensiuni.

flocea_ro_ab 27-08-08 00:01

deci practic nu se simte nimic?!

bolidu' 27-08-08 00:05

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1717177)
deci practic nu se simte nimic?!

NU!dar nici nu o dau jos ca imi place cum vine acolo.;)

flocea_ro_ab 27-08-08 00:13

crek ca si eu imi pun una de desing:D

bolidu' 27-08-08 00:54

12 Attachment(s)
la cererea lui Bogdan am facut niste poze mai clare la ceasurile de bord!asa ca iata pozele si inca vreo cateva cu masinuta....thx Naitzu!

B-81-TAF 27-08-08 00:58

ce frumoasa e ! :crazy:

bolidu' 27-08-08 00:59

Quote:

Originally Posted by B-81-TAF (Post 1717274)
ce frumoasa e ! :crazy:

ms TAF-ule!daca ar si fugii la cum arata..........stii tu la ce ma refer!;)

flocea_ro_ab 27-08-08 01:02

frumoase poze:)
daca vrei sa fuga ceva mai repede i-ai umpic din chiuloasa + un dublucorp..mai usurezi biele...o aprindere ceva..

bolidu' 27-08-08 01:05

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1717284)
frumoase poze:)
daca vrei sa fuga ceva mai repede i-ai umpic din chiuloasa + un dublucorp..mai usurezi biele...o aprindere ceva..

aspir undeva mai sus!macar un 1.4 de SuperNOVA cu cutie in 5 de dacie,dar astea deocamdata sunt vise.....

KillerINC 27-08-08 07:40

@bolidu daca vrei sa fie mai vioaie vorbeste si cu aborigenu, ca iti poate da idei destul de bune

flocea_ro_ab 27-08-08 09:59

eu aspir la 1.6 de papuc si imediat imi intra in sac. bafta

AG 80 BBI 27-08-08 12:09

daca ai prins bara intre amotizoare de filetu de la telescop sa nu te miri de ce nu se simte....
aia se sudeaza pe coloanele de la amortizor! la fel si pe spate!!!

joke 27-08-08 12:18

Mai Bolidule de unde ai volanul ala ca m-ai imbolnavit cat imi place!!!De masina nu mai zic fumoasa foc dar tine-o mai curata!!!

bolidu' 27-08-08 17:07

Quote:

Originally Posted by joke (Post 1717765)
Mai Bolidule de unde ai volanul ala ca m-ai imbolnavit cat imi place!!!De masina nu mai zic fumoasa foc dar tine-o mai curata!!!

Joke spre marea mea rusine ,intr-adevar in pozele alea era nespalata,ceea ce nu-mi sta deloc in caracter ,dar nu prea mai stau de ea ca am de dat o restanta sapt viitoare si nu mai stau de masina,ma chinui sa invat ca daca stau de ea si nu iau restanta imi scot ai mei ochii ca nu am invatat si am stat de masina.;)
volanul ma gandesc sa-l vand....daca sari la cap cu 50 de ron ti-l dau!:D

Nastase Bogdan 28-08-08 07:27

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1717265)
la cererea lui Bogdan am facut niste poze mai clare la ceasurile de bord!asa ca iata pozele si inca vreo cateva cu masinuta....thx Naitzu!

Multumesc pt poze Bolide:-)..vazusem turometrul ala pus in cadranul dr si eram curios cum arata ceasurile de bord in intregime.
E super ideea cu turometrul incorporat in bord,arata si f bine cum le-ai desenat si sunt curios ce turometru ai gasit sa intre perfect acolo:???:
Nu te-ai gandit la niste butoane France,cu rama nichelata,pt bord?..eu zic ca se vor incadra mult mai bine decat astea cu rama da plastic;):-)
In rest f frumoasa si ingrijita masina,sa ai grija de ea:-)

PS. Daca vrei ca bara de rigidizare sa aiba efect tai 2 placute de tabla groasa(3-4mm),pe care le prinzi in suruburi solide de oalele amortizoarelor,in plan vertical,in partea de sus si pe aceste placute sudezi bara in capete;)..asa am vrut sa fac eu la a mea,dar nu a mai stat tinichigiul de mine..:rolleyes2..oricum,nu se simte nevoia momentan:-)

bolidu' 28-08-08 14:23

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1719350)
Multumesc pt poze Bolide:-)..vazusem turometrul ala pus in cadranul dr si eram curios cum arata ceasurile de bord in intregime.
E super ideea cu turometrul incorporat in bord,arata si f bine cum le-ai desenat si sunt curios ce turometru ai gasit sa intre perfect acolo:???:
Nu te-ai gandit la niste butoane France,cu rama nichelata,pt bord?..eu zic ca se vor incadra mult mai bine decat astea cu rama da plastic;):-)
In rest f frumoasa si ingrijita masina,sa ai grija de ea:-)

PS. Daca vrei ca bara de rigidizare sa aiba efect tai 2 placute de tabla groasa(3-4mm),pe care le prinzi in suruburi solide de oalele amortizoarelor,in plan vertical,in partea de sus si pe aceste placute sudezi bara in capete;)..asa am vrut sa fac eu la a mea,dar nu a mai stat tinichigiul de mine..:rolleyes2..oricum,nu se simte nevoia momentan:-)

cadranele nu sunt desenate de mine.sunt facute de Siconi de pe Daciaclub.ro.turometrul este de dacie.ca sa intre acolo a trebuit sa renunt la tot ceea ce era in partea dreapta si sa decupez pe acolo.
mi-as pune butoane cu rama nichelata dar nu gasesc. daca imi pica in mana fii convins ca imi pun.:D
si bara o las asa ca nu ma duc la raliuri cu ea.;)

AG 80 BBI 28-08-08 14:42

pai daca o tii asa e doar o greutate in plus pe masina....care atrage de la sine un consum cu cateva grame mai mare! :D...

bolidu' 28-08-08 17:27

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1719862)
pai daca o tii asa e doar o greutate in plus pe masina....care atrage de la sine un consum cu cateva grame mai mare! :D...

poate o sa ma ocup si de acei suporti de zici tu dar nu prea curand ca am alte planuri.;)

joke 28-08-08 18:11

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1718297)
Joke spre marea mea rusine ,intr-adevar in pozele alea era nespalata,ceea ce nu-mi sta deloc in caracter ,dar nu prea mai stau de ea ca am de dat o restanta sapt viitoare si nu mai stau de masina,ma chinui sa invat ca daca stau de ea si nu iau restanta imi scot ai mei ochii ca nu am invatat si am stat de masina.;)
volanul ma gandesc sa-l vand....daca sari la cap cu 50 de ron ti-l dau!:D

Mai Bolidule mai lasa si tu un pic la pret si vorbim afacerea;), ca mai platesc si curierul ceva leisori nu??Cam cat o fi??Ai mai trimis colete ca eu habar nu am!!:rolleyes2

bolidu' 28-08-08 18:32

Quote:

Originally Posted by joke (Post 1720271)
Mai Bolidule mai lasa si tu un pic la pret si vorbim afacerea;), ca mai platesc si curierul ceva leisori nu??Cam cat o fi??Ai mai trimis colete ca eu habar nu am!!:rolleyes2

joke nu stiu nici eu sigur daca il vand.daca gasesc ceva frumos sa pun il loc il dau si asa ca pentru tine mai las si la pret.;)...am ochit unul de sportiva,sa vad daca vrea omu sa mi-l dea si daca il iau pe ala ti-l dau.:D

KillerINC 28-08-08 18:43

Quote:

Originally Posted by joke (Post 1720271)

6 ron prin Posta Romana

bolidu' 28-08-08 23:34

Quote:

Originally Posted by KillerINC (Post 1720315)
6 ron prin Posta Romana

ieftineala....:D

KillerINC 28-08-08 23:42

dar ajunge intr-o saptamana....

sau aprox 30 ron prin curier, si ajunge in o zi, maxim 2

BTL-gordini 29-08-08 09:56

I sta bine bolidului asa simpla si jantele albe,ceasurile de bord is finute si arata bine,culoarea la aprindere e albastra,nu?BRAVOOOO:D

bolidu' 29-08-08 12:20

Quote:

Originally Posted by BTL-gordini (Post 1721310)
I sta bine bolidului asa simpla si jantele albe,ceasurile de bord is finute si arata bine,culoarea la aprindere e albastra,nu?BRAVOOOO:D

da ,cand se aprind, tot albul se face albastru dar asta se vede doar noaptea!:D multumesc de aprecieri!:D

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning