![]() |
Re: Portul Constanta !
si k sa nu fiu inteles gresit, mai fac un post (edit vad k nu mai merge).. no offence pt proprietarul loganului, nu-l cunosc, vreau doar sa spun k, oricat de bun ar fi el si cat de bine si-ar cunoaste masina, aia tot un logan va ramane.. if u know what i mean.. si cred k asta e si motivul pt care nu prea sunteti bagati in seama voi 'juniorii' de cei mai vechi dp forum... faceti prea mult tam tam pt nimic spectaculos. tot respectul pt k faceti, dar daca altii nu se lauda in gura mare, asta nu inseamna k nu fac si ei. cam atat am avut de zis eu ca simplu observator al discutiilor de pe aici, si nu am avut intentia sa atac pe nimeni.. bafta
|
Nike o dau iar in off topic si nu e bine dar vreau sa ii iau apararea lui hellman (ca-l consider pretenu meu)si a ``juniorilor`` in general ... Hellman chiar face chestii pe care alti nu au resuit sa le faca cu loganu sau cel putin nu i-am vazut eu... Shi nu hellman a facut Tam-tam zzz-ul dar iar tot respectu si ptr el ca si el le are cu drifturile si cerculetzele...
normal ca ce face hellman cu un logan nu se compara ce se poate face cu un BMW sau mai stiu eu ce masina puternica... dar cred ca daca hellman ar prinde pe mana o masina ``adevarata`` ar stii so manevreze si pe aia foarte bine... iar faza cu UFO(ozn) era dora ceva metaforic ca se invartea ca un UFO sau ceva de genu asta,era o vorba gen marfa cool shaul sau alte dastea... iar cea zis street_racer(adica zzz-ul) aici a fost ca o poveste ca asta este rolul topicului sa povestim ce am mai facut prin port... si da iar ai dreptate ca facem rau intaratundui pe gaborii si ca ne vor cauta nod in papura...eu am semnele cu 4tuning de o luna doar si deja se simt efectele negative in privinta politishtilor... dar asta nu ma va face sa renunt la ele... Si mai zicea cineva ca noi astia juniorii nu mai suntem pasionatii si ca doar vrem sa ne afirmam... as vrea sa aflu ce inseamna ptr voi pasionat???ptr voi astia batranii???ptr mine pasionat eu unu care isi rupe de la ``gura painea`` ptr a baga banii in masina ori in reparati(ambreiaje,caucioace etc) sau in tuning...pe scurt asta inseamna ptr mine pasionat... eu unu ma consider pasionat lucrez noaptea ca shofer la o firma... ziua ma ocup de mici afaceri si toti banii scosi se duc in benzina si piese la mashina... si atunci ma intreb muncesc ca nebunu ``25/24`` ptr ami intretine cat de cat mashina oare sunt sau nu pasionat??? Si mai am o chestie de zis rog toti membrii sa numi continue off-topic-areala AICI!!!!continuam alt undeva la constanta in general sau acolo la topicu cu scandal dar nu aici...Va rog mult nu continuati aici... |
Quote:
|
ms sonykel .. cei care ma stiu k dk nu am mila de masina ... si ai dreptate.. cei care ma stiu stiu f bine ca orice masina prind pe mana o rup si fac show cu ea ... CIV'ul stie ... ca si el mi;a dat odata masina si i'am aratat ce poate ... data viitoare promit ca vin cu un subaru sau rs4 k sa nu mai comenteze lumea :P
|
Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !
noi nu ne certam... doar discutam in contradictoriu...
|
Re: Hai sa ne certam si ne scuipam ca prostii !
din partea mea, nu e nici o discutie in contradictoriu, mi-am exprimat un punct de vedere, fiecare poate sa-l ia cum vrea, dar eu nu o sa raspund daca o sa caute careva cearta, pt k nu va cunosc. inteleg k am fost off-topic pe celalalt thread, dar nici aici parca nu sunt incadrate bine posturile mele :-) va salut
|
ma uit si eu asa, ca indianu', la varstele voastre...18,19 ani, in schimb figuri pe capu' vostru de parca VOI faceti legea in Constanta de cand s-au nascut burn'out'urile si liniutele...care mai de care "iau automatu si fac-dreg", "n-aveai loc de indieni" etc...
ma baieti, acum 4-5 ani cand se dadeau "pionierii" voi ce faceati ma? salivati pe-acolo, nu? pardon, scuze, degustati seminte... pe langa asta, era mai bine daca erau doar alea 10-12 masini care s-au dat, si in rest nimic? eu cred ca va cam crestea pulsu' cand vedeati cati "indieni" erau pe-acolo, nu-i asa? fara "indieni" era cam gol portu'... nu prea-mi place sa ma bag in discutii aiurea, dar vad ca voi astia mai tineri ati cam pus stapanire pe sectiunea Constanta si ii cam luati la misto pe ceilalti...in port, in seara aia erau, de exemplu, needBrain, Gabby, baieti cunoscuti pe forum si nu numai, care nu s-au dat cu masina....si ei intra tot la categoria "indieni"? eu zic sa ne vedem fiecare de felia lui si sa nu mai scriem rahaturi din astea pe forum...asta ca sa nu mai zic ca jumate din sectiunea Constanta incepe sa semene a live-chat, pentru ca va e lene sa va logati pe messenger sau vreti sa vada tot orasul ca mancati voi shaorma, ca v-a murit pisica etc. scuze ERY ca m-am cam descenzurat, dar nu mi se pare corect si "colegial" din partea lor :???: :evil: pe de alta parte, multumesc pentru poze si filmulete! si la mai mare! |
Quote:
si nu ne creste pulsu noi cand e atata public mai ales hellman care era sa agatze pe cineva din public(era sa ma agatze si pe mine:oops: )... desi le-am spus la toti sa stea mai in spate... asa ca indienii neau incomodat foooarte mult. |
Mai baieti, frumos la voi in constanta. Ieri am ajuns si eu prin cta si chiar in port cat am stat eu nu erau asa multe masini, banuiesc ca v-ati mai strans dupa aia pt ca era cam devreme.(18:30) M-as fi dat si eu cu voi dar e bulit ambriajul si imi era frica sa nu mai ajung acasa. Oricum frumoasa intalnire dar parca distanta e mult prea scurta si e destul de periculos cu atatia oameni pe margine, f apropape de strada...bafta in continuare !
|
Cand ajungi in port ia legatura cu unu dintre noi shi tot venim sa te intampinam... venim cu paine si cu sare...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Insa nu iti dau dreptate la o chestie omule...zici de varsta, u nu eshti prea departat de varsta de noi ca observ ca ai 24 de ani, nu poti spune ca eshti "tatic", si ma gandesc ca daca noua ne place sa fie asha si avem o oarecare adrenalina, iar u ai varsta apropiata de noi, nu cumva si tie iti pla aceleasi lucruri???? |
Si la fel ca si 5hifter imi cer scuze ca toti vizitatorii acestui thread trebuie sa fie martori discutiilor noastre deplasate........
|
Quote:
|
[QUOTE=street_racer;709629]cohones.. fara suparare... nu ma cunosti , nu te cunosc... da nu cred ca stii cui zicem noi "indieni" ... nu a zis nimeni de baietii care erau acolo si care de obicei se dau ... noi ... eu ... zic de oamenii care sunt in fiecare aseara .. pot sa iti dau si exemple , da nu vreau sa supar pe nimeni ... astia stau in fiecare seara acolo numai suc si numai seminte... au mashini , au permise , au benzina , au bani , au de toate... si ei stau , se uita cheama toata trupa sa vina la "teatru" [QUOTE]
la mine te refereai nu???:cry: :oops: :cry: oricum suntem 2generatii oarecum diferite si ``razboiu`` asta va ramane tot timpu intre noi, e un ``razboi`` intre gandirea si opinile lor si ale noastre... |
[QUOTE=sonykel;709638][QUOTE=street_racer;709629]cohones.. fara suparare... nu ma cunosti , nu te cunosc... da nu cred ca stii cui zicem noi "indieni" ... nu a zis nimeni de baietii care erau acolo si care de obicei se dau ... noi ... eu ... zic de oamenii care sunt in fiecare aseara .. pot sa iti dau si exemple , da nu vreau sa supar pe nimeni ... astia stau in fiecare seara acolo numai suc si numai seminte... au mashini , au permise , au benzina , au bani , au de toate... si ei stau , se uita cheama toata trupa sa vina la "teatru"
Quote:
sonykel tata crede'ma ca eu si ZezE avem un mare respect pt u si si crede'ma k nu se referea la u ... si sincer eu nu ma mai atac .. sa zica lumea ce o vrea ... recunosc si eu k au fost vremuri in care nu ma dadeam pt ca nu stiam si nu aveam cu ce .... dar vream ... acum dk tot am cu ce ma dau .... morala de dupa si scandalu de acasa nu mai conteaza .... |
io zic sa nu tratati problema ca pe un '' razboi '' intre cei vechi si cei de acum pt ca suna urat si ies alte vorbe dupaia , chiar daca s-a zis in gluma.
Parerea mea si sfatu meu , ceea ce faceti e frumos , dar chemati de acum persoanele care stiti ca se dau sigur si au ce sa arate si sa fiti putini , nu tot poporu , si dupa ce va faceti de cap tineti pt voi , k pana la urma ptr voi o faceti nu ca sa vada altii , va zic eu ca asa e mai bine pt ca ati vazut si voi ce discutii ies. repet , ceea ce faceti ar trebui sa faceti pt voi si placerea voastra de a participa la asemenea evenimente , nu pentru a afla si altii. ( invetzi pt a perfectiona , nu pt a mediatiza ) parerea mea |
da adi ai mare dreptate .. nu e bine sa mediatizam ... eu ma dau pt a invatza si a ma perferctiona ... asa k cel mai bine sa punem capat acestei discutzii si sa mergem mai departe si sa facem totu mai pe "blat" .. fara sa stie multa lume ... doar astia ai nostri
|
@sonykel, hellman, street_racer, don M:
-n-am zis ca eu as fi tatic sau ca am fost unul dintre pionierii aia, ba dimpotriva, poate ca nici nu stiu sa ma dau la fel de bine ca voi (oricum, cand ma dadeam eu, nu ma vedea multa lume si nici nu puneam in pericol viata vreunui pieton, sa fie clar, dar asta cu inconstienta e alta problema si se da fiecare pe libertatea lui, asa cum spectatorii stateau acolo fiecare pe sanatatea lui); -fara "cohones", "rapidule" etc., eu nu v-am catalogat, si cu siguranta nu ne tragem de sireturi intre noi; mi-am cerut scuze doar de la moderator; -n-are nici o legatura discutia asta cu nici un razboi intre generatii si alte divergente, eu m-am legat strict de atitudinea voastra de pe forum, de dupa si/sau inainte de event; ceea ce a fost in port mi-a placut si mie, n-am zis nimic ca s-a dat unul, s-a dat altul etc., ci NUMAI de faza cu "indienii", pentru ca, vrand-nevrand, printre spectatori eram si eu, si asa cum eu, repet, nu dau calificative/porecle, as vrea cam aceeasi atitudine din partea altora catre mine; de asemenea, am mai zis de chat-ul de pe forum, care n-ar trebui sa existe la amploarea asta; -cat despre faza cu "fitzos", mai citeste o data mai sus, ai cam sarit randuri si tragi concluzii de 2 bani, n-ai inteles ce-am zis, in capul tau s-a conturat ideea de scandal (tipic...) -in concluzie, n-am lamurit nimic, poate nu m-am exprimat 100% clar, dar poate ca unii nu prea stiu sa citeasca...important e ca nici macar voi nu v-ati inteles intre voi care sunt indieni si care nu :rolleyes2 |
Sincer voi nu aveti ce face? Nu aveti scoala servici sau eu stiu ce.. prietene sau altceva decat sa stati toata ziua sa scrieti prostii aici. Don fara suparare dar tu chiar vrei sa ti se faca masina albastra sau de ce postezi cate 5 posturi odata? Nu poti pune unu si bun? Si explicatimi si mie ce intelegeti prin indieni ca in DEX presupun ca inseamna cu totul altceva fata de ce ganditi voi... Terminati odata cu chestiile astea ca de multi nici nu se auzise acu juma de an si acu gata toti sunt mari si tari. Stiti foarte bine ca am fost cu voi de fiecare data dar mam cam saturat sa vad toate prostiile care se scriu aici. GATA FRATILOR HAI SA FACEM SHOW SI ATAT FARA SCRIS ATATA AICI. Sincer acu. Si poate mai anuntati si voi cand se intampla ceva mai ales in port ca vad ca nu prea mai dati semne.
|
Re: Divergente de tot felul !
Don M vbmenu_register("postmenu_709470", true); numai face atatea posturi consecutive ca nu are rost. E si obositor si deranjant si nici nu ii vad rostul*****ie si tu tot odata.
|
ati schimbat denumirea topicului sau vad io aiurea ?:) - Da...mah gandeam ca e prea radical....:)
|
ma aflam si eu printre asa zisi "indieni" care erau si vineri si sambata in port...bv voua...atzi facut spectacol...suntetzi tari (probabil k asta asteptatzi...sa fitzi laudatzi...k ce a facut X si Y).Rupeti draq masinile alea in doua...laudati-va cu asta...ce sunteti fraeri..*****ieti si nr de la masina a celor care se dau...k si asa politzai nu stiu sa citeask.In fine...ce o sa ma bufneasca rasul cand o sa aud de toti astia care se lauda k ce au facut ei in port si cine mai stie p unde cand vor ramane fara permise si nu numai.Din ce stiu eu,politia pune ceva la cale...si cei vizati sunt cei care se lauda p aici...si ale caror nr de la masina voi le scrieti p aici + k au si spioni printre asa zisi "indieni" ce vin in port.Deci...sfatu meu...dc vrea sa tzina careva cont de el...aflatzi si voi nr de tel,id-u de mess a lu X si Y...nu mai vb p aici...nu mai atrageti "indienii" dupa voi...k tot voi veti suferii.Si dc vreti neaparat admiratori,fani si fete care sa va cada la picioare pt ceea ce stitzi sa faceti cu masina...rupetzi-va masinile la legale.In fine...sanatate tuturor si respectele mele lui quick_5hifter pt k a zis ce avea p suflet :)
|
turnatori sunt multi si asta se stie ... chestia asta nu o sa dispara
cine vrea sa faca show si curse ca la carte poate si ar avea de unde sa ia exemple din tara sa nu vina toti care dupaia dau cu papagalu ... |
lolek daca u te intalnesti cu niste prieteni si va strangeti intr-o seara in port sa zicem
si ziceti hai ma sa ne facem ca suntem 3-4 masini haideti sa mergem in x sau y loc ia zi-mi si mie unde sunt turnatorii??? sau acum se poarta sa ne turnam intre noi ??? |
sunt multi care fac chestia asta intre ei ... dar eu ma refer la ceva masinute sa vina ... nu aceiasi prieteni mereu ... sa vina 6 - 7 masina da care sa nu se fi dat ... sper sa ma intelegi
|
Quote:
iti multumesc in numele tuturor celor care au fost vineri in port si si'au rupt masinile dar stii ceva eu cel putin nu fac asta k sa ma laude lumea si sa imi cada fetele la picioare ... k slava domnului am succes la fete si fara sa fac nikl cu masina ... ideea este k fac ceea ce fac pt mine.. pt k imi place ... si intrebare : CE POATE SA IMI FACA POLITIA DACA IMI RUP MASINA PE DOMENIU PRIVAT ? deoarece in caz ca nu stiai parcarea aceea din portu tomis este domeniu privat... si cum sa ma lase frate fara permis ? asta nu inteleg .. iti dai cu presupusu .. stii ce ne pregateste politia macar ?! eu am cunostiinte si stiu care e treaba asa k nu te mai ambala atata si lasa'na in boala noastra .. ne placem sa rupem masinile ... care e problema ta pana la urma ? sunt banii tai ? si inca niste chestii * fara permis stai calm ca nu raman .. mai ales din cacaturi d'astea * nu am nevoie sa ma laude lumea pt k stiu foarte bine ce stiu si ce pot sa fac cu o masina si nice de fani nu am nevoie * dk mie mi se scoala sa rup masina e treaba mea * atat timp cat nu sunt pe drumurile publice politia nu poate decat sa imi dea amenda pt disturbarea linistii publice, k pt ca imi rup masina chiar nu are ce amenda sa imi dea Si ca o concluzie : E TREABA NOASTRA CE FACEM SI UNDE FACEM !!! |
nu am nici o prob...si eu am rupt si voi rupe masini in 2...dar nu stau sa ma laud atata...si ai zis u ceva bine cu domeniu privat...dar cand nu va mai fii privat...nu va sta nimeni sa va anuntze p voi ;) si strada paralela cu parkrea nu cred k e privata...si din cate stiu eu...intrecerile sunt ilegale...si sunt pedepsite conform legii...treaba voastra ce facetzi...dar facetzi si voi mai discret...v-am pupat p portofel...bafta
|
Quote:
|
Quote:
si ce te-a facut sa crezi ca eu de felul meu sunt nervos? aici putem spune lucruri care nu ne convin, si mie nu mi-a convenit ceva... |
mda...ba baietzi..eu cred k vi sa urkt la cap,sincer akm...facetzi frate pt voi...rupetiva masinile pana le sar rotzile..poate nu toata lumea vrea sa vada 20 posturi de la voi zilnic, nu?sa inventat si mess si tel...ce vretzi sa demonstrati?? am fst in port impreuna q un preten akm cateva saptamani...FIX & PWR am rupt ursii aqolo...buun mam laudat eu k am ce am fct..k vaii cati "indieni" se uitau la mine???nu au rost discutziile astea. si sper k ma-ti inteles.. Numai bine!!
|
pt cei care ne-au criticat !!! ultimul post pe care il las dupa care am incheiat discutia !!! ati fost vreodata turnat de un indian si prins in fapta sa vedeti cum e ? ca sa intelegeti ce avem cu spectatorii... numai bine ptr toti , benzina multa in rezervor si tot ce vreti voi !!! bafta !!!
|
prietene..pe tine te-a turnat un indian..asta nu inseamna k toti kre nuj termina masinile k voi..sunt "indieni"...
|
dani vineri cand am fost in erau multzi oameni ( k sa nu le mai zic indieni) care dadeau telefoane si isi chemau prietenii si le spuneau sa vina in port pt k "isi rup unii masinile ... " si chiar vreo 2 persoane le'am auzit cand au zis celor cu care vb la tel sa cumpere semintze ... sau faze de genu " uitai pe astaia acum rup masinile si maine plang" sau "masina castigata la loz si dk afla ai lui il omoara " .. dar nu mai are rost sa dezvolt ... oricum sunt multzi care se uita si comentaza ca prostii si spun numai aberatzii si dupa imi aud eu in orash ca eram sa calc oameni prin port, k am intrat cu masina in alta masina cand ma invarteam si ca a doua zi masina era in service k am calat motoru...
|
da, dar astia te fac cunoscut din cate se vede ... vb de tine , asa ca ;)
|
hellman eu ti`am zis tata , nu`ti mai bate capu , lasa sa vbeasca lumea sa sparga seminte si tot ce vor ei , tu faci ce faci pt tine nu pt ei , zile k iti bagi ceva in parerile lor si gata , sa iti mestece oul stang k pe o guma turbo dak nu le place :)
|
am si io o intrebare :D da` sa nu`mi sariti in cap ;)) daca tot aveti asemenea probleme gen: ma toarna "indienii", imi scot vorbe, s.a.m.d .. de ce nu mergeti la 12 ziua cand nu`i nici draq` acolo .. daca tot faceti ce faceti pt voi? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning