![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Vad ca si la voi se tin accidentele grav ca in Constanta , nu mai stiu romanii sa conduca ma jur.
|
Gabi degeaba ramai la parerea ta, pentru ca nu ai dreptate. Ok , se solutioneaza mai greu, dar asta nu inseamna ca esti obligat sa circuli dupa reguli pe drumul tau , chiar daca e deschis circulatiei publice, pentru simplul fapt ca in zona respectiva dupa cum si tu ai spus NU SE APLICA REGULILE CODULUI RUTIER.
Ai facut accident, e pe barba ta, dupa cum am spus si eu. Intrii pe propria raspundere. Discutia era daca poti sa iei amenda de la politie pe spatiu privat. NU POTI, decat in situatia in care se depune o reclamatie pe numele tau la politie , se vine cu dovezi care sa sustina reclamatia, martori, etc, si atunci se ajunge direct la tribunal... |
Gabi, eu ma refeream strict la propietate privata, nu la alte prostii. De exemplu ...ma refeream ca am un teren foarte mare unde imi asfaltez niste drumuri pe banii mei si unde ma plimb doar eu, pentru ca nimeni altcineva nu are acces. Si in acest caz nu poti sa-mi spui ca politia poate sa vina sa se ia de mine..... Nu crezi ca am dreptate aici?
|
Quote:
|
Se pare ca nu esti deloc atent la ceea ce scriu.... asa ca mai bine o lasam balta....
Sarbatori Fericite ! |
7 Attachment(s)
astazi in fata postului de politie rutiuera
|
sti cumva ce nr avea golfu ? am un prieten cu golf 3 identic dat disparut:)) trebuia sa ma int cu el si nu a mai dat nici un semn
|
Nu era XXX la numar daca asta te intereseaza. Sunt intreg ma, doar ca sunt la munca.
|
nu tu ma...era vb de nr AIX
|
Si eu care ma gandeam ca iti faci griji pentru mine.
ONTOPIC : Defapt ce s-a intamplat acolo?? ala cu golfu` a dat in dacie si a ricosat sau ce? |
ala cu dacia a iesit din curtea politiei si a dat ala cu golfu in el dupa care l`a aruncat in passatu de pe contrasens...asta mi`a zis un baiat care a fost de fatza
|
politia e de vina, ca nu au pus frumos oglinda cand iesi din curte de la ei.
|
2 Attachment(s)
nush, poate ma insel, dar cred bmw asta a fost de valcea!!!!
http://www2.***********/masini/bmw/33...m=35&offset=15 |
3 Attachment(s)
Quote:
Acum sa pun si eu ceva....azinoapte pe la 02 in fata la Finante pe sens unic.....beam omu.....viteza, a intrat tare si l'a furat spatele.....si la intors imediat.....kestia e ca dintre toate masinile parcate acolo.....n'a atins nimic decat stalpul, urmand masina in halul.....din poze :shock: Scuze pt poze dar am dat blitzul pe OFF.....am zis sa nu'mi creez singur probleme ;) |
7 Attachment(s)
fordu ala probabil se dadea cu sania pe pd. iar cele 3 poze au fost facute ieri, 2 ambulante cred ca a fost ceva destul de grav
|
ca ala cu fordu mai era acuma 1 saptamana unu cu un Mondeo de Cluj;))
|
|
nu se invata minte niciodata frate...e pacat ca din vina cuiva mor mai multe persoane...
|
si in acelasi loc au mai avut o incercare cu moartea asta'vara;)
|
stiu ca a mai fost... dar poate e bine sa se vada din nou
http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-...ndex.html?cp=1 |
Quote:
Sincer, te lasa fara cuvinte.... |
Quote:
|
|
Ce s-a intamplat? Unde?
Da si tu detalii |
daca stiam, nu crezi ca ziceam ?
|
ala e logan toata ziua...si noaptea....dar sunt curios daca au scapat:|
|
ati vazut accidentu de asta seara din nord de la statia de calimanesti ?:|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
de acum 5 minute la mine in intersectie....
au fost mai multe masini implicate cred am vazut 2 ambulante... :x |
Quote:
|
Care intersectie e asta ??
|
dupa bariera de la dovali / unde era inainte pizza sarra si autogara traian
|
aha :) nu pare asa periculoasa intersectia aia... dar daca vin oamenii tare.... ce sa le faci...
|
ce poza clara vazui tot
|
Stie careva ceva de accidentu` de la MALL?
|
da baiatu cu calibra albastra, de a fost aseara pe bulevard si cu parjol .....
R.I.P Parjol :( Nu pot sa cred .....aseara la 12 era pe bulevard cu noi si la 04:00...a murit:| http://www.antena3.ro/stiri/rutier/i...cea_64492.html |
:cry::cry::cry:................................... .................................................. .................................................. .................................................. ...
http://www.gds.ro/Ultima%20ora/2009-...Ramnicu+Valcea http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...cu-valcea.html |
2 Attachment(s)
Nasol!!!
Am fost sa vad masina in care a murit Adi Pirjol,si am ramas <blocat> Dumnezeu sa il odihneasca, mare pacat..... |
Quote:
Merci pt link...Masina asta a fost a mea,ieri pe zi am avut o discutie cu proprietarul...se pare ca am vb la pereti...fierul se poate cumpara,viata,NU! |
Sunt fara cuvinte.... Dumnezeu sa-l odihneasca !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:45. |
- Copyright 2026 4Tuning