![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
hai k iti zic eu ce are johnson : porche 924 si Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock) ashea ca nu avea rost PS'ul tau :-p
|
atunci retrag PS-ul :oops:
|
wei.....
iar va incingeti? |
E asa-i cand lumea nu se cunoaste ....nah ..nu stia omu ...si Johnson avea dreptate din punctul lui de vedere
|
Nu ma supar, doamne fereste, ca ma asteptam la astfel de reactii...
Dar m-am saturat sa vad ca se incurajeaza banalul. Daca nu am avea dorinta de a fi altfel decat restul lumii, nu ar mai exista tuningul, ca sa nu mai zic de altele. Ai dreptate ca nu am fost atent la titlu, dar numai eu am observat ca sunt mai multe aici decat la sectiunea tuning? |
corect....insa nu toti is permit...intelegi tu ce vreau eu sa zic :-P
fiecare cum poate |
Quote:
Nu mergea sa-i spun: ,, Ce cauti si tu cu asta aici" cand nu ai nimic tuning! Orice nou membru e binevenit si tb. tratat ca atare..... doar la inceput!:lol: :lol: |
3 Attachment(s)
Stealth-citu :))
:).........:) |
Quote:
Oricum ...o iesit bine...aduce a Brabus:lol: |
Robert, tata, bagi frica in pietoni pe strada!!! macar inainte te stiu de scria Ghici pe masina, acum mai trece o vreme pana se invata!!! Hai ca esti tare! vreau si eu capota ta cu umprumut, oare merge pe Audi? Pe cand o liniutza?
|
Quote:
|
Quote:
|
Omfg am vaz shi io azi mashina .... ma gandeam io ca e a ta....nice...capota e faina :D
|
1 Attachment(s)
Capota e frumoasa ai putea sa o faci un gri carbon .
Mai pui niste branduri pe portiere ,ceva jante ,poate un caburator de ford si:lol: |
Quote:
|
Am vazut-o si eu. Nu stiam de unde a aparut. E tare masina acum.:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca e tare intuneric akolo'n spate...eh macar ii protejeaza de soare :lol:
|
Noutati Piatra Neamt:
fostul NT86MIT are acum un seria 5 negru cu motor de 2.2 l .am ras de m-am prapadit. e rusinos sa-ti cumperi asa ceva.("M5") :)) :)) fostul RMD , la fel un bmw seria 5 2.5 td, dar nu va fi in piatra pana saptamana viitoare. Ii voi aduce la o intalnire cu prima ocazie cand voi fi in piatra neamt. |
dak nu exista buget ...
|
Quote:
a avut totusi tupeul sa spuna azi la telefon ca face o liniuta cu mine.:)) :)) :)) abia astept! |
Doar daca va jucati putin ..ca sanse nu prea are....eventual un traseu ...cu primul la finish
|
ok...am vazut toata sectiunea...toate posturile..sincer ma asteptam la mai multe poze din intrunirile voastre. . bafta all!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
prea multe posturi........prea putine poze.....
Just a CL five hundred |
Quote:
|
Tocmai am vazut un logan negru arata super bine din cate am vazut de la et.8..Cine imi poate spune daca e din PN sau a venit doar la intalnire..si unde pot gasi cateva poze cu el?
|
Quote:
|
deci era prea crima loganu....l-am vazut rapid da arata prea thare..si ce o fo in seara asta k prea multe masini cu tuning pe ele da numere de germania sau alte judete...de ex am vazut un polo cu numere de germania da cu un paintjob cum vezi doar prin strainatate..nuj km sa explik..da sigur l-ati vazut..ce parere aveti de el??
|
Quote:
|
Quote:
|
https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/47395-golf-4-1-9-tdi-alh-devenire.html
acum sunt inca mic dar mananc bine si ma fac maaareee!!!8) |
Quote:
baiatul care lucreaza la romexpert |
OLCIT D ETEREN :) Proiect esuat
3 Attachment(s)
Nu am putut sa pastrez suspensia ridicata la maxim deoarece imi afecta grav planetarele :(
|
Re: OLCIT D ETEREN :) Proiect esuat
Quote:
|
Ghici da kte Oltcit-uti ai?Am vazut Polo ala negru az...jantele arata sooper bn pe masina si in ceea ce consta celalalt popo gri...la el ma refeream doar la paintjob cat de bn arata pe masina
|
Quote:
|
Al cui e Renaut-ul ala Laguna model mai vechi vopsit in negru-l ala mat si nijte jante kre merg k unse pe masina...is tare curios k de multe ori l-am vazut..poate o sa revin cu poze
|
Nu il stiu ...stiu ca are numere de strainatate....si mai este un BMW seria 5 cu nr de Italia ...vopsit tot negru mat ...in fata la politie e parcat.
Se pare ca e foarte la moda la noi culoarea mata :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning