Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   -=Maşini din Piatra Neamţ=- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31284-masini-piatra-neamt.html)

Khristy 20-07-07 10:19

Re: -=Masini din Piatra Neamt=-

hai k iti zic eu ce are johnson : porche 924 si Kawasaki Ninja zx6r*(motor 636cmc, 118 cp stock) ashea ca nu avea rost PS'ul tau :-p

NSL_Cartman 20-07-07 10:23

atunci retrag PS-ul :oops:

nick_nasta 20-07-07 10:30

wei.....
iar va incingeti?

Ali_ump 20-07-07 11:58

E asa-i cand lumea nu se cunoaste ....nah ..nu stia omu ...si Johnson avea dreptate din punctul lui de vedere

johnson 20-07-07 12:21

Nu ma supar, doamne fereste, ca ma asteptam la astfel de reactii...
Dar m-am saturat sa vad ca se incurajeaza banalul. Daca nu am avea dorinta de a fi altfel decat restul lumii, nu ar mai exista tuningul, ca sa nu mai zic de altele.
Ai dreptate ca nu am fost atent la titlu, dar numai eu am observat ca sunt mai multe aici decat la sectiunea tuning?

NSL_Cartman 20-07-07 13:28

corect....insa nu toti is permit...intelegi tu ce vreau eu sa zic :-P
fiecare cum poate

nt98adu 20-07-07 16:14

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1006626)
Nu ma supar, doamne fereste, ca ma asteptam la astfel de reactii...
Dar m-am saturat sa vad ca se incurajeaza banalul. Daca nu am avea dorinta de a fi altfel decat restul lumii, nu ar mai exista tuningul, ca sa nu mai zic de altele.
Ai dreptate ca nu am fost atent la titlu, dar numai eu am observat ca sunt mai multe aici decat la sectiunea tuning?

Eu doar l-am incurajat sa puna ceva pe masina.:oops:
Nu mergea sa-i spun: ,, Ce cauti si tu cu asta aici" cand nu ai nimic tuning!
Orice nou membru e binevenit si tb. tratat ca atare..... doar la inceput!:lol: :lol:

GHICI 20-07-07 17:06

3 Attachment(s)
Stealth-citu :))

:).........:)

Ali_ump 20-07-07 17:46

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 1007047)

:twisted: Zi-mi cum ai facut cu vopseaua ...este asa ceva pe piatza?
Oricum ...o iesit bine...aduce a Brabus:lol:

octav_man 20-07-07 17:54

Robert, tata, bagi frica in pietoni pe strada!!! macar inainte te stiu de scria Ghici pe masina, acum mai trece o vreme pana se invata!!! Hai ca esti tare! vreau si eu capota ta cu umprumut, oare merge pe Audi? Pe cand o liniutza?

Ali_ump 20-07-07 17:55

Quote:

Originally Posted by octav_man (Post 1007132)
Robert, tata, bagi frica in pietoni pe strada!!! macar inainte te stiu de scria Ghici pe masina, acum mai trece o vreme pana se invata!!! Hai ca esti tare! vreau si eu capota ta cu umprumut, oare merge pe Audi? Pe cand o liniutza?

Tonight? Vino si tu la intalnire si stabilim:)

nick_nasta 20-07-07 18:54

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1007116)
:twisted: Zi-mi cum ai facut cu vopseaua ...este asa ceva pe piatza?
Oricum ...o iesit bine...aduce a Brabus:lol:

e gri 85.....cred

JubliX 21-07-07 03:58

Omfg am vaz shi io azi mashina .... ma gandeam io ca e a ta....nice...capota e faina :D

gun--- 21-07-07 22:40

1 Attachment(s)
Capota e frumoasa ai putea sa o faci un gri carbon .
Mai pui niste branduri pe portiere ,ceva jante ,poate un caburator de ford si:lol:

Ali_ump 22-07-07 13:42

Quote:

Originally Posted by gun--- (Post 1008496)
Capota e frumoasa ai putea sa o faci un gri carbon .
Mai pui niste branduri pe portiere ,ceva jante ,poate un caburator de ford si:lol:

:)) Lasa ca oricum a facut ravagii Stealth-citu...cand a aparut in oras asa cum arata acum

nt98adu 22-07-07 14:16

Am vazut-o si eu. Nu stiam de unde a aparut. E tare masina acum.:lol:

VaLeX 22-07-07 15:14

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 1007047)

am crezut ca e facut VT (Virtual Tuning) .. :D astept sa'o vad live prin oras ..arata binisor 8)

Ali_ump 22-07-07 15:15

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1009097)
am crezut ca e facut VT (Virtual Tuning) .. :D astept sa'o vad live prin oras ..arata binisor 8)

Asa au zis multi ...:lol: :lol:

VaLeX 22-07-07 15:16

cred ca e tare intuneric akolo'n spate...eh macar ii protejeaza de soare :lol:

Bogdan_Irimia 22-07-07 21:06

Noutati Piatra Neamt:
fostul NT86MIT are acum un seria 5 negru cu motor de 2.2 l .am ras de m-am prapadit. e rusinos sa-ti cumperi asa ceva.("M5") :)) :))
fostul RMD , la fel un bmw seria 5 2.5 td, dar nu va fi in piatra pana saptamana viitoare.
Ii voi aduce la o intalnire cu prima ocazie cand voi fi in piatra neamt.

mariusD 22-07-07 21:09

dak nu exista buget ...

Bogdan_Irimia 22-07-07 21:53

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 1009536)
dak nu exista buget ...

buget exista doar din partea lu aid lazar(rmd) ca lui mitrel ii da tacsu bani si stiti cum e...tre sa te rogi si sa canti cum iti sufla ala mare sau iti iei meciul...ori mergi cu dacia.
a avut totusi tupeul sa spuna azi la telefon ca face o liniuta cu mine.:)) :)) :))
abia astept!

Ali_ump 23-07-07 11:50

Doar daca va jucati putin ..ca sanse nu prea are....eventual un traseu ...cu primul la finish

goguboy 25-07-07 21:17

ok...am vazut toata sectiunea...toate posturile..sincer ma asteptam la mai multe poze din intrunirile voastre. . bafta all!

bullibutton 25-07-07 21:30

Quote:

Originally Posted by Bogdan_Irimia (Post 1009532)
Noutati Piatra Neamt:
fostul NT86MIT are acum un seria 5 negru cu motor de 2.2 l .am ras de m-am prapadit. e rusinos sa-ti cumperi asa ceva.("M5") :)) :))
fostul RMD , la fel un bmw seria 5 2.5 td, dar nu va fi in piatra pana saptamana viitoare.
Ii voi aduce la o intalnire cu prima ocazie cand voi fi in piatra neamt.

NT 86 MIT inainte nu era un seria 5 gri metalizat? parca asa stiu. Si RMD ...parca era un A4 negru.Sa le stapaneasca sanatosi proprietarii.

Cabbano 25-07-07 23:28

2 Attachment(s)
prea multe posturi........prea putine poze.....
Just a CL five hundred

Bogdan_Irimia 27-07-07 00:45

Quote:

Originally Posted by bullibutton (Post 1014193)
NT 86 MIT inainte nu era un seria 5 gri metalizat? parca asa stiu. Si RMD ...parca era un A4 negru.Sa le stapaneasca sanatosi proprietarii.

da asa e.rmd era un audi a4 negru 1.9 tdi si acum mai sunt 2 mercedes e class negre cu acelasi numar.doar cifrele difera.86mit era gri dar acum si-a luat asta un bmw 5 e60 negru dar e inca cu numere de germania.

Nartik 27-07-07 20:33

Tocmai am vazut un logan negru arata super bine din cate am vazut de la et.8..Cine imi poate spune daca e din PN sau a venit doar la intalnire..si unde pot gasi cateva poze cu el?

Ali_ump 28-07-07 14:12

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1017492)
Tocmai am vazut un logan negru arata super bine din cate am vazut de la et.8..Cine imi poate spune daca e din PN sau a venit doar la intalnire..si unde pot gasi cateva poze cu el?

Nu stim nici un Logan negru ...nu a fost pe la intalnirile noastre...si sigur e aparut nou in oras pt ca noi nu l-am mai vazut;)

Nartik 29-07-07 00:23

deci era prea crima loganu....l-am vazut rapid da arata prea thare..si ce o fo in seara asta k prea multe masini cu tuning pe ele da numere de germania sau alte judete...de ex am vazut un polo cu numere de germania da cu un paintjob cum vezi doar prin strainatate..nuj km sa explik..da sigur l-ati vazut..ce parere aveti de el??

VaLeX 29-07-07 01:09

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 1018906)
deci era prea crima loganu....l-am vazut rapid da arata prea thare..si ce o fo in seara asta k prea multe masini cu tuning pe ele da numere de germania sau alte judete...de ex am vazut un polo cu numere de germania da cu un paintjob cum vezi doar prin strainatate..nuj km sa explik..da sigur l-ati vazut..ce parere aveti de el??

Polo ala cu'n fel de tribal 2 culori ..un gri si'nca una? ..l'am vazut si eu :) dragutel insa in afara de paint si jante (parca) ..nu mai avea nimic

Dooku 29-07-07 22:25

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 1018944)
Polo ala cu'n fel de tribal 2 culori ..un gri si'nca una? ..l'am vazut si eu :) dragutel insa in afara de paint si jante (parca) ..nu mai avea nimic

si mai era un polo negru lasat jos...cu niste jante mai micutze si late...foarte tare

NT33EXE 29-07-07 23:06

https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/47395-golf-4-1-9-tdi-alh-devenire.html
acum sunt inca mic dar mananc bine si ma fac maaareee!!!8)

ByAlin 30-07-07 02:00

Quote:

Originally Posted by Dooku (Post 1020036)
si mai era un polo negru lasat jos...cu niste jante mai micutze si late...foarte tare

e a lui Padure
baiatul care lucreaza la romexpert

GHICI 30-07-07 10:59

OLCIT D ETEREN :) Proiect esuat

3 Attachment(s)
Nu am putut sa pastrez suspensia ridicata la maxim deoarece imi afecta grav planetarele :(

VaLeX 30-07-07 11:06

Re: OLCIT D ETEREN :) Proiect esuat

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 1020618)
Nu am putut sa pastrez suspensia ridicata la maxim deoarece imi afecta grav planetarele :(

nice nice da nu prea l`am vazut prin oras ..why ? :rolleyes2

Nartik 30-07-07 23:49

Ghici da kte Oltcit-uti ai?Am vazut Polo ala negru az...jantele arata sooper bn pe masina si in ceea ce consta celalalt popo gri...la el ma refeream doar la paintjob cat de bn arata pe masina

Ali_ump 31-07-07 11:15

Quote:

Originally Posted by john33exe (Post 1020092)
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=47395
acum sunt inca mic dar mananc bine si ma fac maaareee!!!8)

Sa papi bine de tot ...Pe la Piatra cand? :rolleyes2

Nartik 02-08-07 03:04

Al cui e Renaut-ul ala Laguna model mai vechi vopsit in negru-l ala mat si nijte jante kre merg k unse pe masina...is tare curios k de multe ori l-am vazut..poate o sa revin cu poze

Ali_ump 02-08-07 10:04

Nu il stiu ...stiu ca are numere de strainatate....si mai este un BMW seria 5 cu nr de Italia ...vopsit tot negru mat ...in fata la politie e parcat.
Se pare ca e foarte la moda la noi culoarea mata :)

All times are GMT +2. The time now is 05:31.

- Copyright 2026 4Tuning