Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   --=Īntālniri săptămānale=-- (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31271-intalniri-saptamanale.html)

Al3xxx 08-06-07 00:55

Re: ---==Intalniri saptamanale==---

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 937321)
weekendul asta e si intalnire moto la Bacau, asa ca luati in calcul ca sambata este stunt show. Nu cred ca vreti sa pierdeti asa ceva. Eu am vazut si stiu ce zic

Va asteptam si sambata la Bacau dar mai dimineata ca sa puteti urmari si parada motoarele care se face prin centru si asa numitul ''stunt show'' cum zice johnson

Ali_ump 09-06-07 14:50

Doar duminica o sa ajungem si sper io in numar cat mai mare :)

Pt cei care doresc sa mearga la Bacau plecarea se face din parcare de la Teatru ....ne vedem acolo la ora 17:00 !!! Va astept!

MON-u 11-06-07 14:33

Nu se putea intalnire la bc fara baietii buni cu caschete:x ...bine k de data asta macar iam prafuit bine eu si "monica" mea:lol:

Bmw_Rulllzzz 11-06-07 15:19

bine le-ai facut, dar aseara dupa incident te cautat baietii prin parcare pe la stadion :lol:

JubliX 11-06-07 21:23

Baietzii veseli...io am plecat in Italia sa strang bani sa fac RS-u' :lol: . Ne vedem prin august.....vacantza placuta(pt cei care au :) ) ;)

ciprianbalus 12-06-07 00:35

MONICA e masina ta?

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 00:44

am pus pozele de la intalnirea de la piatra pe sectiunea "intalniri ...." din bacau

GHICI 12-06-07 16:14

Am auzit ca e un olcit cu o soferitza :) in Bacau care aveti date de contact ale ai zicetimi si mie :)

SashaNT 12-06-07 16:18

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 945407)
Am auzit ca e un olcit cu o soferitza :) in Bacau care aveti date de contact ale ai zicetimi si mie :)

Vaiiiiiiiiiiii nici nu stii ce ai pierdut !! serios !! Rusinica .. aveai o rivala adevarata ! :twisted: :lol: :lol: 8)

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 17:52

chiar o adevarata rivala ghici ;)

MON-u 12-06-07 22:01

Quote:

Originally Posted by ciprianbalus (Post 944503)
MONICA e masina ta?

da!:lol: De ce ti se pare ciudat?;)

MON-u 12-06-07 22:06

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 943400)
bine le-ai facut, dar aseara dupa incident te cautat baietii prin parcare pe la stadion :lol:

pe cine?pe mine???:lol: Nici nau apucat sa ma vada bine k am sterso,nu mai vazut cum am trecut pe langa tine:D ,k doar erai parcat pe colt;)
data viitoare cand nu ma lasa sa imi fak damblaua...dau peste ei..nu mai fug:twisted: :lol: :lol:mama lor de gaborii...nau somn...

Bmw_Rulllzzz 12-06-07 23:18

nu eram parcat pe colt, doar am lasat acolo masina ca nu am putut sa intru cu ea acolo si am mers in masina la saeata, deci am vazut ce ai facut acolo ;)

GHICI 13-06-07 12:52

Va provoc pe toti astia cu masini tari din piatra la un concurs foto :)) sa vedem care aduce cele mai tari fotografii cu masina lui cu cel putin o femeie semiimbracata prin zona....... :)) .... nu incercatzi falsuri foto nu o sa tzina :)) ...acum sa va vad daca suntetzi in stare ...... :)) ca asa pedala o poate apasa si unu de la gradinitza :))

SashaNT 13-06-07 13:24

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 946802)
Va provoc pe toti astia cu masini tari din piatra la un concurs foto :)) sa vedem care aduce cele mai tari fotografii cu masina lui cu cel putin o femeie semiimbracata prin zona....... :)) .... nu incercatzi falsuri foto nu o sa tzina :)) ...acum sa va vad daca suntetzi in stare ...... :)) ca asa pedala o poate apasa si unu de la gradinitza :))

La mine , sunt valabile pozele cu mine ? :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S : ca premiu ?? Un BMW ceva ? ca sa stiu si eu .. sa nu ma complic :twisted:

Bmw_Rulllzzz 13-06-07 16:37

mmm ce interesant suna, pacat ca nu sunt din piatra. sasha daca vrei te las sa pozezi pe masina mea goala :lol:

SashaNT 13-06-07 16:42

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 947202)
mmm ce interesant suna, pacat ca nu sunt din piatra. sasha daca vrei te las sa pozezi pe masina mea goala :lol:

Ha ha ha , nu prea cred :lol: :lol: :lol:

Bmw_Rulllzzz 13-06-07 16:51

ma refeream sa pozezi tu imbracata langa masina mea goala, fara spoilere.........etc ;)

SashaNT 13-06-07 16:55

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 947228)
ma refeream sa pozezi tu imbracata langa masina mea goala, fara spoilere.........etc ;)

Asa mai merge :) :lol: Dar lasa ca masina ta e frumoasa si asa :-P :-P :D

Ali_ump 14-06-07 14:23

Buna provocarea :))....o sa transformama intr-un thread si continuati discutiile acolo...si bineinteles pozele cu gagicile....ghici tu esti primu ...asteptam poze:)

Bmw_Rulllzzz 15-06-07 01:02

da da daaaa, pune link-ul aici sa-l vad si eu :D

Ali_ump 15-06-07 12:50

Ia de aici link https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/43735-provocare-foto.html :)

GHICI 15-06-07 19:20

La ce va mai agitati cu masinile astea daca nu lipitzi de ele si vreo femeie :)) se pare ca in Piatra Neamt nimeni nu poate sa imi raspunda la provocare :))

Ali_ump 16-06-07 14:49

Ai si tu putintica radare....ca nu toata lumea e asa mare combinatoare de femei ca tine:)
On topic ....Vreau sa multumesc tuturor celor care au raspus la invitatiea aseara...a fost multa lume ...asa cum nu a mai fost de mult si sper ca si data viitoare sa fie la fel.
Cei care au facut poze vineri ....va rog sa puneti si aici cateva ...
Numai bine!

dangti16v 17-06-07 15:29

vinerea asta a fost chiar interesant....poate incepe din nou sa iasa ceva interesant;) sa speram

Ali_ump 17-06-07 17:53

Quote:

Originally Posted by dangti16v (Post 952473)
vinerea asta a fost chiar interesant....poate incepe din nou sa iasa ceva interesant;) sa speram

O sa iasa....cu putin ajutor si din partea voastra a tuturor o sa iasa....doar ca tre sa ne irganizam putin ..si sa stabilim dinainte cam ce ar trebui sa facem dupa ce ne intalnim ...acolo in centru ...ot ca fiecare vine ...pleaca ...asa cand stim ca este ceva stabilit ...e altceva

morpheusmaster 17-06-07 19:42

Salutare Salutare. Sunt din Roman si as vrea sa vin si eu la intruniri...dar...ce nu am inteles din ultimele randuri...mai xact ce facem cand ne vedem??? (eu as avea nevoie de sugestii, sfaturi...pentru ca vreau sa imi modific oleak masinuta)

stefan_88 21-06-07 23:38

am si yo o intrebare intrebatoare :)) .... vineri unde ne intalnim ... k in centru e blocat ??? ma lumineaza si p mn cineva ?:D

Ali_ump 22-06-07 18:49

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 952807)
Salutare Salutare. Sunt din Roman si as vrea sa vin si eu la intruniri...dar...ce nu am inteles din ultimele randuri...mai xact ce facem cand ne vedem??? (eu as avea nevoie de sugestii, sfaturi...pentru ca vreau sa imi modific oleak masinuta)

Vii la Piatra si disutam sau pe mess... ...noi ne intalnim ...in fiecare vineri la ora 21:00 in centru ...

Intalnirea va fii tot in centru ....s-a deblocat ...este loc pt toti ;)

GHICI 26-06-07 18:47

1 Attachment(s)
Oare un parsh de farash de olcit ...ar putea sa se ambaleze ca o masina adevarata ...asa un 8 mii de ture ?:) ......

Nartik 26-06-07 19:08

Ghici de la ce ti se trage numele?
ai vreo legatura cu firma ghici computers?

Ali_ump 26-06-07 19:10

Quote:

Originally Posted by Nartik (Post 968002)
Ghici de la ce ti se trage numele?
ai vreo legatura cu firma ghici computers?

Ghici ....oare ce crezi??:D

Nartik 26-06-07 19:15

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 968006)
Ghici ....oare ce crezi??:D

:-) :D :-) Eram sigur k asta ai sa spui..parerea mea e k da k altfel nici nu intrebam dar ce ma facut sa cred e faptul k am vazut un olcit cu stickere pe el cu ghici computers

GHICI 27-06-07 16:22

1 Attachment(s)
Foto - No Coment

Ali_ump 27-06-07 18:32

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 969729)
Foto - No Coment

:yikes: nu credeam daca nu vedeam poza.....you're crazy man

Al3xxx 29-06-07 00:55

e trucata :) nu prea cred eu ca merge cu atat ...
un filmulet ar fi fost mai interesant de vazut 0-180

morpheusmaster 29-06-07 01:00

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 972405)
e trucata :) nu prea cred eu ca merge cu atat ...
un filmulet ar fi fost mai interesant de vazut 0-180

are filmulet pus la threadu cu viteza maxima atins ;) asa k ...:) check it

Boasa 29-06-07 13:07

Am vazut si eu filmuletul, super tare! Daca mai faci vre-un filmulet GHICI filmeaza si prin parbriz sa vedem cum e la 180 la ora cu olcitu... :D

Ali_ump 30-06-07 18:08

Gata aici cu off topic-ul ...ziceam de intalnirile saptamanale...pacat ca sapt asta o plouat ...n-a fost vreme de intalnire

Bmw_Rulllzzz 01-07-07 10:13

la piscina la piatra vine azi careva?

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning