![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
Moama am vazut ieri masina live!Lucra Sandu la difu imens din portbagaj.Doamne feri ca daca dadea muzica tare cred ca ma sufla de pe drum :D :D :D .Deci cum sa va spun.Nici nu se compara cum arata masina live si cum arata in poze!Live e mult mai mishto!Si zicea sandu eleronu de pe haion are linie fainutza cand te uiti din fata.Chiar asa este.Sper sa aveti si voi ocazia sa vedeti aceasta masinutza live.Deci e criminal!Oricum!Felicitari PRo Si Sound !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
credeam.,. ca o vei lasa. doar cu un maner.. , :-P stiam eu ..ca ii pui saved...am pus eu pe oltcit..;) bafta in continuare |
Sandule... unde pot sa vad si eu niste imformatii despre Golful II, ala ce ii de vanzare, parca m-as gandi la el. :P
|
noutati nik? a trecut ceva timp :)
|
Cred ca Sandu lucreaza de nebun la masinuta asta... de multa vreme nu am vazut sa mai scrie cateceva pe forum.
Ce mai... lucreaza sa faca frumoasa bijuteria....:) |
1 Attachment(s)
lucreaza lucreaza ,da la final ,are si cu ce se lauda ,nu zic k acu nare , da na la final e marea realizare ,e implinirea visului lui ,bv Sandule ,tzineo tot asa ,eo deabea de azi am inceput sa postez peaicea si pana am postat am citit si am admirat tot de la inceput ,tzineo tot asa si arata tuturor ce se poate realiza cu dorintza, bunavointza ,dar din pacate cu multzi bani :D mie unu imi place mult ,si vadk nu numa mie !! BAFTA in continuare !!!
|
as face un drum pana la oradea numai k sa o vad asa cum e :D masina are niste linii dementiale, bv tie si bv k nu o dai in extreme, dar ca un sfat pe care stiu ca oricum il ai in vizor AI MARE GRIJA LA VOPSEA, PT K O VOPSEA DATA NASPA AR STRICA MUNCA TOATA SI IN CAZUL ALA VIN SI ITI BAT VOPSITORUL IO CU MANUTELE ASTEA DOUA :) ABIA ASTEPT SA O VAD GATA :D
|
salut baietii!!!;) nu am m ai intrat ca am mai multe de facut si un pic sunt stopat pe planul masini......dar am mai montat esapamentul,am taiat locasul roatei de rezerva,acuma se mai aranjeaza liniile caroseriei.....comandat intercoler care va fi montat in bara fata,deci se lucreaza dar mai incet ;)...nu am io asa mult timp de net..culoarea e stabilita astept monstrele de culori...ne apucam in 2 saptamani si de interiortot ce inseamna fete de usi bors plafon totototot promit ca va fii tare...numai totul consta in timp ca acela este cel mai scurt pentru mine ....nu fusei langa cel care a pus esapamentul deja e stramb :):):) daca nu stau ;langa el sau tinighiciu e jale :( asta e ;) in rest nu se finalizeaza un element prost daca nu ii dau acceptul...oricum pleapele de pe haion le-am eliminat am sa vad dar nu cred ca ar merge nici curbate ca linia in bara este dreapta ;) vom vedem ..mai vorbim..vor fi ceva poze recent
|
pozeeeeeeeeeeeeeeeee :D
|
auzi sandule ce zice fata... POZEEEEEEEEE... :))
ce zici suntem curiosi??? |
frumoase modificari, ca si golfist stiu sa apreciez un golf frumos cand il vad...iar asta se incadreaza...;)
|
Quote:
|
Quote:
ontopic: Asteptam sa termini golfu si bafta cu ea. Szevasz |
Quote:
|
l-a vandut.. golful negru mk2-ul .. Sandule...esti beton .. si masina foarte bengoasa .. :) ... spor la lucru
|
Onslaught e virtual tuning?Daca da ... atunci nu cumva sa faci asa ceva din masina.Parerea mea ca e prea incarcat ... Ai putea incerca ceva mai clean si aratos.
|
1 Attachment(s)
Vai Sandule in ce m-ai bagat,acum eu credeam ca mai am putin si imi gat masina,dar dupa pozele astea,mai bine astept sa fie gata inainte sa particip undeva,nush care e superlativul la superb dar masina ta este(eu sunt si fan golf4) :D am pus aici si o poza de la tine sa te uiti in aia la imbinarea capotei cu aripa stanga,in rest e perfect si la ce linie curata are eu ti-as sugera culorii pale(bej cu maro,jumatatea de sus bej si pana unde erau bandourile pe usi maro,sau culoarea lemnului si ii faci niste nervuri dinalea sa para sculptata,nush ceva mai deosebit dar in nici un caz tipator ca nu are nevoie)aa...si ai zis ca nu-ti place negrul,uitate la combinatia asta,stadiu service deocamdata.Bafta deabia astept sa-l vad in realitate!
|
2 Attachment(s)
Of ca pana am gasit pozele s-o dus editul...cam asta urmaresc eu acum...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
apropo Onslaught tu esti din oradea?cu un golf de hd?si il parchezi pe langa cridem?? Quote:
|
baga mare Sandule .. :) hai bafta in continuare... ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bai frate sunt si eu mic dar am stat o jumate de zi sa citesc toate anunturile si sa vad toate pozele doamne am vazut o masina ca asta decat in poze pe google si asta prin tari straine e un inceput bun si pt romani super tare masina cred ca ai mai bagat in ea in jur de 6 7 mii de euroi da in fine nu mai conteaza banu conteaza sa iti placa tie :) o sa visez masina asta si cand o sa dau in pom cu a mea sa se tunareasca si ea singura am si eu un ww golf 4 135 de cai 2 turbo suflante multumit de ea am si eu un proiect da o sa ma apuc cand o sa imi strang ceva banutzi :) bafta in continuare
|
Quote:
|
poi si cat ceri pe ea ? ca poate o ia vreunu
|
Quote:
|
bai nenea daka habar nu ai intereseazate si du de vw golf 4 edition cu D si I rosu si o sa vezi ca are 2 turbosuflante asa ca ciocu mic si joc de glezne nu te mai da as si scutestene tu cu comentarile ca nu prea le ai cu ale jucariilor
|
Bai fratilor de ce faceti comentarii sa va aflati in treaba... pe langa ca da-ti din gura fara sa judecati mai si stricati topicul omului.
Sunteti chiar nesimtiti frate. Doi pustani fara minte: unu de 16 ani care habar nu are vorbeste, si unu de 19 care i-a data parintii o masina si acum se gandeste cum sa ii combine sa ii dea bani si de tuning. Stati mai fratilor in banca voastra. Sandule scuze de offtopic. |
nu fiti rai mai :):):):):) si daca sunteti mai tinerei de 15 anisori si de 19 fiti mai calmi...nu va enervati ;) bafta baieti!!!
|
4 Attachment(s)
tot ma gandesc la culoare si iata o mica idee provenita de la un fiat care are jante asemanatoare cu ale mele ;)
dati-mi si voi o parere cum ar fi bine sau nu prea????accept orice parere ;) mersi |
Sincer e super culoarea si nici cu dunga aia pe capota si plafon nu arata rau deloc.
Merge. !!! |
Arata bine culoarea...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning