![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Nu am decis inca . dati'va cu parerea .cand credeti ca ar fi mai bine? sa zicem peste o luna ,sambata pe 19 ? pana atunci sa ne strangem mai multi,facem si pliantele si le si impartim.
|
Pe 26,27 si 28 februarie sa iesim iar in strada.Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor boss a spus că e destul pentru -nespălaţii ăştia-. Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: -ROMÂNII SUNT CĂCĂCIOŞI, NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!- Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă... FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. trimiteţi mai departe!(MASS DE INTERES SOFERESC)
Mass primit astazi pe messenger |
Quote:
|
Quote:
Acum vorbesc EXACT DESPRE MINE: eu incercam sa dau idei, sa facem ceva bine organizat.. eu nu am citit un post de`al tau cu ceva de folos in el.. ( un plan, o idee ) .. dar vad k la toti dai peste nas cu cate ceva. NO OFFENCE ! Spun doar ce vad ! Te salut ! ON TOPIC: Eu zic ca e bine peste o luna, ca asa afla cat mai multa lume ! |
Ideea a fost a lui , eu am luat initiativa,el fiind plecat din tara.
Cat despre figurile lui si mie mi s'a parut la inceput dar e baiat ok cand ajungi sa il cunosti . Ai uitat cand ma luam la hartză cu el pe aici ? :lol: |
Quote:
@ Minimal, reusim sa scoatem 2-3 modele de pliante pana sambata ? ( poate mai facem o IESEALA ) |
BoDo ma tii si pe mine la curent ...220:))
|
Eu azi plec la sibiu la facultate.o sa vorbim pe mes si vedem daca e .
|
Quote:
dar nah... in primu rand nu`l cunoaste pe BOG si asta nu e motiv sa`i sara-n gat... poate el nu`i permite sau alti... nici eu nu i-as permite la cineva sa faca asa cu mine... parerea mea +1 BOG |
ontopic va rog
|
Quote:
asa e fane ? :workout: |
1 Attachment(s)
Am facut in graba un model de pliant/fluturas pe care l`am putea imparti pe strada. Bine, data, ora.. se pot modifica, repet, este doar un model. Astept pareri, idei de modele, sugestii..
|
Ar fi bine sa scoti alea cu site-ul si forumul...ca sa nu intre mai multi extraterestrii decat sunt:)
|
Quote:
|
Da nu le lasi la Mertzane E classe ca aia sigur nu vin :)))
Pliantu e chiar foarte ok. |
Quote:
De pliant o sa ma ocup, si o sa scot 2-3 sa le iau la vre`o intalnire ceva. Cum ziceti ca e mai bine? cu id? ( ce denumire? ) cu nr de telefon? cu un blog ceva? |
1 Attachment(s)
Pliant 2 :arrow:
|
iar va bateti cu pumnii in piept ca faceti boicot, liste/pliante/chestii nebunii si cand e sa fie, abia va strangeti 5 ?:D :D :D :D :D
@ de citit, a citit toata lumea, acum care o sa vina pe 19 sau cand ati stabilit, BINE, care nu iar bine ! Eu unu am zis, daca nu apare ceva neprevazut apar la boicot ! Ce rost are sa zic ca vin, ma trec pe lista , mai apar 5 , 10 , 20 care se trec si ei pe lista , si in ziua boicotului nu apar din diverse motive : probleme tehnice, vandut masina, ramas fara permis, Talon luat de RAR, alti isi duc masinile la REMAT si tot asa ! PS: Ati putea lua exemplul lui sharky...a tacut,nu a zis decat catorva despre planurile de viitor legate de masina, si uite cum impresioneaza pe toata lumea placut cu faptele sale....Nota 10++++ ! vorbe fara fapte = 0 Nu va mai agitati ca un bidon de pepsi expirat ! |
Interesant pliantul. Vrei sa le faci pe toate color sau le xeroxezi ? iesi mai ieftin cu xerox-ul...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Am reusit sa introduc 4 pe o coala.. sper doar sa iasa pe o coala a4. Cam asa ar arata. Si vor fi decupate. |
mai multe pe foaie nu incap? in felu asta merg facute multe cu cost redus
|
Quote:
L.E : Nu merg mai multe pe pagina, de fapt nu o sa se mai vada scrisul.. si mai bine nu le fac asa. Raman 4 pe pagina. Maine daca ajung in oras, scot 2 exemplare, sa vedem cum sunt, si in caz ca se schimba data/locatia/ora.. modificam.. |
Mitza,te inteleg ca il admiri ( multi il admira printre care si eu ) ,dar totusi ... daca nu il :icon_kiss in ... tot degeaba :lol:
|
Quote:
|
Daca tu asta ai inteles din postul ala pe care DOMNUL MODERATOR LA STERS FARA NICI UN MOTIV, e CLAR ! Mi-a facut placere sa postez pe Valcea !
|
si ceva ontopic se poate?????????? iar incercam sa facem ceva si iar ajungem sa ne F***EM IN CUR!!!!!!!!!!!!!!!!
|
@Mitza - ai tulburari de vedere
@BoDo- incearca sa mai tai din spatiu ala dintre semnele de pe pliant.. |
ba ma jur ca mai devreme nu era..ai sters tu niste posturi si nu mai era decat ala al lui bodo cu pliantele..in fine, cer scuze fata de tine, dar nu inteleg cum de minimal a ajuns la concluzia aia din postul meu...dar fie !
|
1 Attachment(s)
Quote:
@ Mitza: eu l`am rugat pe trafy sa stearga posturile mele, si ale lui fane ( cele OFFTOPIC ), nu`si aveau rostul. |
eu nu stiu de unde a`ti scos voi mass`urile alea ca s`au ieftinit carburantii cu 0,30 cand la TV pe realitatea scrie mare IAR S`AU SCUMPIT CARBURANTII!!!!
|
Nu prea v`au bagat aia in seama ca iar au scumpit benzina, probabil ca pana nu dati foc la o benzinarie nu o sa fiti bagati in seama :rolleyes2
|
O sa luam in considerare :))
|
„Orice scumpire pe care o face o companie petrolieră are o motivaţie sau cel puţin aşa ar trebui, doar că la noi în ţară nu se justifică majorările de preţuri din cauză că mâna de lucru este mult mai ieftină şi avem şi resurse proprii. Circa 40-45% din materia primă vine din pământ românesc. Păcat este că aceste scumpiri sunt acceptate de guvernanţi, doar pentru faptul că o dată cu creşterea preţului ei încasează mai mulţi bani prin taxele şi accizele aplicate", ne-a spus Tache. Mai mult, acesta avertizează că în acest ritm, în vară vom plăti pentru un litru de benzină circa 6 lei, iar spre sfârşitul anului chiar 7 lei.
eu zic ca cel mai bun protest e sa incetam sa alimentam de la o companie, e chiar foarte logica metoda. eu unu inainte numai de la omv alimentam acum bag numai de la lukoil. renuntati la pretentiile ca acolo e mai buna sau nu mai stiu eu ce. renuntati sa mai alimentati la omv si petromv si sfatuitii si pe ceilalti sa faca asta. trebuie incercat! :sad: |
Eu numai de la Lukoil alimentez si eventual Rompetrol.
|
Quote:
|
Pai sa stii bogdane ca asta ar pune pe ganduri pe sefii de la petrom.dar iti dai seama ca nu iti permiti sa dai foc la o benzinarie :)) eu nu vreau sa fac puscarie :))
|
Boicoturile noastre = Frectie la picior de lemn !
Astazi am alimentat de la LukOil cu 5,06 Lei/Litru. Avand in vedere ca cei de la Lukoil au vandut benzina cu 7-8 bani sub pretul celor de la OMV, nici nu vreau sa aflu cat e la OMV. Ce e de facut? Mai organizam ceva? |
Rompetrol 5.11 lei
|
Quote:
|
in lunia iunie va fi 7 lei dar nu pe o perioada lunga...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning