Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Boicot Benzinărie (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/229407-boicot-benzinarie.html)

minimal.madness 15-02-11 12:06

Re: Boicot Benzinărie

Nu am decis inca . dati'va cu parerea .cand credeti ca ar fi mai bine? sa zicem peste o luna ,sambata pe 19 ? pana atunci sa ne strangem mai multi,facem si pliantele si le si impartim.

Aaronnel^ 15-02-11 17:32

Pe 26,27 si 28 februarie sa iesim iar in strada.Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor boss a spus că e destul pentru -nespălaţii ăştia-. Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: -ROMÂNII SUNT CĂCĂCIOŞI, NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!- Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă... FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. trimiteţi mai departe!(MASS DE INTERES SOFERESC)

Mass primit astazi pe messenger

fan3xxl 15-02-11 18:07

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 4087817)
Pe 26,27 si 28 februarie sa iesim iar in strada.Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor boss a spus că e destul pentru -nespălaţii ăştia-. Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: -ROMÂNII SUNT CĂCĂCIOŞI, NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!- Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!! Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă... FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT. trimiteţi mai departe!(MASS DE INTERES SOFERESC)

Mass primit astazi pe messenger

a mai fost asta dat pe aici...

VL-31-BOG 15-02-11 19:14

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4087941)
a mai fost asta dat pe aici...

@ Fane, nu am nicio treaba cu tine, nu te cunosc, nu ma cunosti.. ( mi`ar parea bine sa ne cunoastem) , dar vad ca tu cam la toata lumea faci observatii, pe toti ii vezi inferiori tie, toti care posteaza o parere, nu au dreptul sa o faca ca mereu ai tu ceva sa le zici. Sincer acum, nu e foarte frumos.. o zic din propria experienta ( cateva posturi mai sus ).
Acum vorbesc EXACT DESPRE MINE: eu incercam sa dau idei, sa facem ceva bine organizat.. eu nu am citit un post de`al tau cu ceva de folos in el.. ( un plan, o idee ) .. dar vad k la toti dai peste nas cu cate ceva.

NO OFFENCE ! Spun doar ce vad ! Te salut !

ON TOPIC: Eu zic ca e bine peste o luna, ca asa afla cat mai multa lume !

minimal.madness 15-02-11 19:17

Ideea a fost a lui , eu am luat initiativa,el fiind plecat din tara.
Cat despre figurile lui si mie mi s'a parut la inceput dar e baiat ok cand ajungi sa il cunosti . Ai uitat cand ma luam la hartză cu el pe aici ? :lol:

VL-31-BOG 15-02-11 19:25

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4088205)
Cat despre figurile lui si mie mi s'a parut la inceput dar e baiat ok cand ajungi sa il cunosti . Ai uitat cand ma luam la hartză cu el pe aici ? :lol:

:)) nu tati, nu am uitat. Dar asa ca fapt.. in fine.. sper sa`l cunosc si eu.. dar nu e frumos chiar asa.. Gen ultimii care am postat pe aici, suntem niste fraieri pentru el.. prea se crede Dumnezeu pe forum. Sper sa il cunosc si eu, si altfel iti dai seama de un om dak stai fata in fata cu el, si sa vorbesti atunci. Ciudat e ca are idei de boicot si probabil si dorinta de participare, dar semnatura lui spune altceva...:lol:

@ Minimal, reusim sa scoatem 2-3 modele de pliante pana sambata ? ( poate mai facem o IESEALA )

trafy-vr6 15-02-11 19:26

BoDo ma tii si pe mine la curent ...220:))

minimal.madness 15-02-11 19:27

Eu azi plec la sibiu la facultate.o sa vorbim pe mes si vedem daca e .

DemonS 15-02-11 19:27

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4088205)

ai dreptate minimal o fi baiat bun...
dar nah... in primu rand nu`l cunoaste pe BOG si asta nu e motiv sa`i sara-n gat...
poate el nu`i permite sau alti... nici eu nu i-as permite la cineva sa faca asa cu mine... parerea mea
+1 BOG

trafy-vr6 15-02-11 19:29

ontopic va rog

minimal.madness 15-02-11 19:29

Quote:

Originally Posted by DemonS (Post 4088251)
ai dreptate minimal o fi baiat bun...
dar nah... in primu rand nu`l cunoaste pe BOG si asta nu e motiv sa`i sara-n gat...
poate el nu`i permite sau alti... nici eu nu i-as permite la cineva sa faca asa cu mine... parerea mea
+1 BOG

nici eu :)) de aia am comentat mereu la orice imi zicea .da sigur s'a prins ca piatra mica rastoarna caru mare :lol::lol: :twisted:
asa e fane ? :workout:

VL-31-BOG 15-02-11 20:10

1 Attachment(s)
Am facut in graba un model de pliant/fluturas pe care l`am putea imparti pe strada. Bine, data, ora.. se pot modifica, repet, este doar un model. Astept pareri, idei de modele, sugestii..

trafy-vr6 15-02-11 20:12

Ar fi bine sa scoti alea cu site-ul si forumul...ca sa nu intre mai multi extraterestrii decat sunt:)

VL-31-BOG 15-02-11 20:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4088458)
Ar fi bine sa scoti alea cu site-ul si forumul...ca sa nu intre mai multi extraterestrii decat sunt:)

:lol: Da, sa las doar un id ( bine ar fi sa avem unu special pentru asta ) , si un nr de telefon al unuia dintre noi. sau eu stiu .. :confused2 ... eu zic ca ar prinde la lume, si imposibil daca mergi juma de ora prin oras de nebun.. sa nu dai 20-30 de pliante. Le lasi in geam la masini intr`o parcare si tot vede cineva initiativa :D

minimal.madness 15-02-11 20:27

Da nu le lasi la Mertzane E classe ca aia sigur nu vin :)))

Pliantu e chiar foarte ok.

VL-31-BOG 15-02-11 20:34

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4088526)
Da nu le lasi la Mertzane E classe ca aia sigur nu vin :)))

=)) Masini vizate: Lamborghini, Ferrari, Bugatti ( dar doar VEYRON ), si hai sa trecem si Rolls Royce, dar nu prea se incadreaza..aa era sa uit de Hummer =)) glumesc.. normal.. la masini mai autohtone..

De pliant o sa ma ocup, si o sa scot 2-3 sa le iau la vre`o intalnire ceva. Cum ziceti ca e mai bine? cu id? ( ce denumire? ) cu nr de telefon? cu un blog ceva?

VL-31-BOG 15-02-11 20:50

1 Attachment(s)
Pliant 2 :arrow:

MiTzA- 15-02-11 22:50

iar va bateti cu pumnii in piept ca faceti boicot, liste/pliante/chestii nebunii si cand e sa fie, abia va strangeti 5 ?:D :D :D :D :D

@ de citit, a citit toata lumea, acum care o sa vina pe 19 sau cand ati stabilit, BINE, care nu iar bine !

Eu unu am zis, daca nu apare ceva neprevazut apar la boicot !

Ce rost are sa zic ca vin, ma trec pe lista , mai apar 5 , 10 , 20 care se trec si ei pe lista , si in ziua boicotului nu apar din diverse motive : probleme tehnice, vandut masina, ramas fara permis, Talon luat de RAR, alti isi duc masinile la REMAT si tot asa !

PS: Ati putea lua exemplul lui sharky...a tacut,nu a zis decat catorva despre planurile de viitor legate de masina, si uite cum impresioneaza pe toata lumea placut cu faptele sale....Nota 10++++ !

vorbe fara fapte = 0

Nu va mai agitati ca un bidon de pepsi expirat !

trafy-vr6 15-02-11 23:47

Interesant pliantul. Vrei sa le faci pe toate color sau le xeroxezi ? iesi mai ieftin cu xerox-ul...

VL-31-BOG 15-02-11 23:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4089206)
Interesant pliantul. Vrei sa le faci pe toate color sau le xeroxezi ? iesi mai ieftin cu xerox-ul...

Nici nu stiu cum sa fac... Ma gandeam sa scot color, si sa xeroxez tot color... acum depinde de pret ! Dar cum sa le fac? sa scot 2-3 pe o coala A4 ? sau sa fac individual pe cate o coala.
Am reusit sa introduc 4 pe o coala.. sper doar sa iasa pe o coala a4. Cam asa ar arata. Si vor fi decupate.

fan3xxl 15-02-11 23:58

mai multe pe foaie nu incap? in felu asta merg facute multe cu cost redus

VL-31-BOG 16-02-11 00:00

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4089227)
mai multe pe foaie nu incap? in felu asta merg facute multe cu cost redus

Acum incerc sa fac cu Word`ul.. k poza anterioara era facuta cu PhotoScape.. sper sa mearga facute mai multe pe o coala, dar sa se si vada, dak nu lasam asa 4.. si scoatem mai multe.

L.E : Nu merg mai multe pe pagina, de fapt nu o sa se mai vada scrisul.. si mai bine nu le fac asa. Raman 4 pe pagina. Maine daca ajung in oras, scot 2 exemplare, sa vedem cum sunt, si in caz ca se schimba data/locatia/ora.. modificam..

minimal.madness 16-02-11 00:25

Mitza,te inteleg ca il admiri ( multi il admira printre care si eu ) ,dar totusi ... daca nu il :icon_kiss in ... tot degeaba :lol:

fan3xxl 16-02-11 00:34

Quote:

Originally Posted by minimal.madness (Post 4089257)
Mitza,te inteleg ca il admiri ( multi il admira printre care si eu ) ,dar totusi ... daca nu il :icon_kiss in ... tot degeaba :lol:

deja a facut asta, ca doar....e..."gaina"...mea... :))

MiTzA- 16-02-11 00:39

Daca tu asta ai inteles din postul ala pe care DOMNUL MODERATOR LA STERS FARA NICI UN MOTIV, e CLAR ! Mi-a facut placere sa postez pe Valcea !

fan3xxl 16-02-11 00:44

si ceva ontopic se poate?????????? iar incercam sa facem ceva si iar ajungem sa ne F***EM IN CUR!!!!!!!!!!!!!!!!

trafy-vr6 16-02-11 00:47

@Mitza - ai tulburari de vedere

@BoDo- incearca sa mai tai din spatiu ala dintre semnele de pe pliant..

MiTzA- 16-02-11 00:50

ba ma jur ca mai devreme nu era..ai sters tu niste posturi si nu mai era decat ala al lui bodo cu pliantele..in fine, cer scuze fata de tine, dar nu inteleg cum de minimal a ajuns la concluzia aia din postul meu...dar fie !

VL-31-BOG 16-02-11 00:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4089284)
@BoDo- incearca sa mai tai din spatiu ala dintre semnele de pe pliant..

Mai mult de atat nu pot sa mai fac nimic. Am mai ridicat putin poza de jos stanga + scrisul dreapta jos..

@ Mitza: eu l`am rugat pe trafy sa stearga posturile mele, si ale lui fane ( cele OFFTOPIC ), nu`si aveau rostul.

fan3xxl 16-02-11 11:47

eu nu stiu de unde a`ti scos voi mass`urile alea ca s`au ieftinit carburantii cu 0,30 cand la TV pe realitatea scrie mare IAR S`AU SCUMPIT CARBURANTII!!!!

SaproDVL 16-02-11 16:04

Nu prea v`au bagat aia in seama ca iar au scumpit benzina, probabil ca pana nu dati foc la o benzinarie nu o sa fiti bagati in seama :rolleyes2

minimal.madness 16-02-11 16:09

O sa luam in considerare :))

Robbert 18-02-11 13:55

„Orice scumpire pe care o face o companie petrolieră are o motivaţie sau cel puţin aşa ar trebui, doar că la noi în ţară nu se justifică majorările de preţuri din cauză că mâna de lucru este mult mai ieftină şi avem şi resurse proprii. Circa 40-45% din materia primă vine din pământ românesc. Păcat este că aceste scumpiri sunt acceptate de guvernanţi, doar pentru faptul că o dată cu creşterea preţului ei încasează mai mulţi bani prin taxele şi accizele aplicate", ne-a spus Tache. Mai mult, acesta avertizează că în acest ritm, în vară vom plăti pentru un litru de benzină circa 6 lei, iar spre sfârşitul anului chiar 7 lei.

eu zic ca cel mai bun protest e sa incetam sa alimentam de la o companie, e chiar foarte logica metoda. eu unu inainte numai de la omv alimentam acum bag numai de la lukoil. renuntati la pretentiile ca acolo e mai buna sau nu mai stiu eu ce. renuntati sa mai alimentati la omv si petromv si sfatuitii si pe ceilalti sa faca asta. trebuie incercat! :sad:

minimal.madness 18-02-11 14:26

Eu numai de la Lukoil alimentez si eventual Rompetrol.

Bogdan.vl 18-02-11 14:42

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 4096965)
„Orice scumpire pe care o face o companie petrolieră are o motivaţie sau cel puţin aşa ar trebui, doar că la noi în ţară nu se justifică majorările de preţuri din cauză că mâna de lucru este mult mai ieftină şi avem şi resurse proprii. Circa 40-45% din materia primă vine din pământ românesc. Păcat este că aceste scumpiri sunt acceptate de guvernanţi, doar pentru faptul că o dată cu creşterea preţului ei încasează mai mulţi bani prin taxele şi accizele aplicate", ne-a spus Tache. Mai mult, acesta avertizează că în acest ritm, în vară vom plăti pentru un litru de benzină circa 6 lei, iar spre sfârşitul anului chiar 7 lei.

eu zic ca cel mai bun protest e sa incetam sa alimentam de la o companie, e chiar foarte logica metoda. eu unu inainte numai de la omv alimentam acum bag numai de la lukoil. renuntati la pretentiile ca acolo e mai buna sau nu mai stiu eu ce. renuntati sa mai alimentati la omv si petromv si sfatuitii si pe ceilalti sa faca asta. trebuie incercat! :sad:

pana nu arde o benzinarie nu se potolesc :D:D:D

minimal.madness 18-02-11 14:47

Pai sa stii bogdane ca asta ar pune pe ganduri pe sefii de la petrom.dar iti dai seama ca nu iti permiti sa dai foc la o benzinarie :)) eu nu vreau sa fac puscarie :))

VL-31-BOG 25-02-11 22:50

Boicoturile noastre = Frectie la picior de lemn !
Astazi am alimentat de la LukOil cu 5,06 Lei/Litru.
Avand in vedere ca cei de la Lukoil au vandut benzina cu 7-8 bani sub pretul celor de la OMV, nici nu vreau sa aflu cat e la OMV.

Ce e de facut? Mai organizam ceva?

trafy-vr6 26-02-11 06:35

Rompetrol 5.11 lei

sl_tgv 26-02-11 10:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4121768)
Rompetrol 5.11 lei

da... trist :sad: se anunta iar majorari pana la 7 lei/litru :sadblinky

trafy-vr6 26-02-11 10:17

in lunia iunie va fi 7 lei dar nu pe o perioada lunga...

All times are GMT +2. The time now is 08:05.

- Copyright 2026 4Tuning