![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
[QUOTE=DONU';4517128]Si mie mi-e dor de voi ma!!!
Lasa ca mai am doua saptamani si dau gipsul jos si incep sa merg si nu mai scapati de mine iar! Am o luna de cand n-am pus gura pe bere! Si nici pe tigari! Dar sa nu beau eu o bere? O bere ma? La Tulcea nu impartim acelasi pat! Eu dorm (de fapt beau) cu Shantzu! :lol: M-a sunat si ala suparat saracu, ca a mers cu voi pana la Arad si n-a baut mai nimic pe drum (ca am lipsit eu si n-a avut cu cine)... Pai eu l-am format cum trebuie si voi mi-l dezalcoolizati mah? Lasa ca am eu grija sa-l alcoolizez la loc! :twisted::twisted::twisted:[/QUOT iti doresc o sanatate-in fortza |
Ai grijă!
Însănătoşire grabnică! |
Însănătoşire grabnică!
bafta in continuarre cu " COSMOTE'u" !!! |
Sa te faci bine donule,imi pare rau pt cele intamplate.
Dar ii pare bine ca tu tot scrantit ai ramas si faci glume chiar si asa Te pup de la mare :P |
Foarte excentrica culoarea bafta
|
Însănătoşire grabnică!
|
Insanatosire grabnica ! Hai ca vrem sa vedem din nou ursu' in actiune :D
|
Multumesc mult!
Si eu abia astept sa-l scot iar pe strazi si la evenimente. |
1 Attachment(s)
Pana una alta, ieri m-au scos baietii nitel pe langa casa.
Am iesit prima oara dupa fix o luna de zile. Scaun cu rotile cu rollcage a vazut cineva pana acum? :lol: Eu am. Roll cage-ul este de fapt un cadru cu care ma ajut u sa ma mai deplasez atunci cand ma ridic. Peste o saptamana dau gipsul jos si sa speram ca voi face recuperarea repede. Am multe de facut, de reparat, de baut si petrecut! :lol: |
ce bine arata ursu cu radiatorul ala si fara fusta pe fata
|
Quote:
ai "planetara" pe dreapta un pic bulita......vb cu fratili LAFU sa iti dea una de rezerva....:)) hai boss....te asteptam pe strazi.... sanatate si recuperare cat mai repede si bine.... |
Quote:
|
intercooler scz:))..oboseala
|
Hai donule ca nu cred eu ca te pune pe tine jos un ghips. Iti doresc insanatosire si inapoi pe strada cu ursanu. Numai bine ! Imi place ca tu in continuare ai chef de glume :))
|
te poti recupera repede .. dar numai la o clinica particulara nu de stat..ca aia te tin minim 2 saptamani :( ..la una particulara in 4 zile esti ca nou ..
|
Multumesc mult!
N-am nevoie de recuperare la nicio clinica particulara. Saptamana asta am dat gipsul jos, am facut radiografie si osul s-a sudat exact asa cum trebuie si nu e nicio problema. Bineinteles ca in toata luna asta de zile cat nu am mers cu piciorul gipsat s-a atrofiat muschiul si recuperarea pentru el se face mai mult. Doua saptamani nu am voie sa calc ci doar sa fac exercitii ridicandu-l si lasandu-l in jos, si dupa asta incep sa calc usor pana isi revine ca lumea piciorul, fara sa ma apuc sa joc fotbal si baschet sa-l fortez aiurea. Eu zic ca in cam 3 saptamani sunt fortza. Mai o saptamana jumate de exercitii si apoi incep sa ies la plimbare. |
https://www.youtube.com/watch?v=XIMVW...eature=related
mi se pare mie sau asta e ursu lu donu (inainte sa ajunga la el)? In ce limitari sta saraca |
Quote:
|
Si e la fel de vechi ca moda telefoanelor cu camera VGA :)
|
:)).
Multumesc pentru raspuns. Eram doar curios daca a fost si prin constanta :D |
Foarte frumos ursul,cat mai multe victorii cu el!
Cat despre tine pot spune ca ar trebui sa primesti un premiu pentru divertisment ca am ras cu lacrimi la multe posturi. Insanatosire grabnica! |
Se zvoneste ca domnul posesor se simte foarte bine:) lucru adeverit prin iesirile sale .
Dar reteaua COSMOTE in ce stadiu mai sta cu semnalul!? |
donuleee de ce nu ai mai scoso la tulcea?bafta-n fortzaaaa:twisted:
|
ce se mai aude cu machineta? imi place tare ursu asta l tau ;). bafta
|
Salut tuturor!
Ce sa va spun, machineta a suferit un scurtcircuit la un fir pe sub bord si apoi am avut eu acel stupid accident si n-am mai avut cum s-o fac ca eram imobilizat la pat. Intre timp am reusit sa fac rost de o alta instalatie electrica completa si foarte frumos desfacuta dupa o alta masina a unui prieten care mi-a oferit-o cadou si cand am inceput sa merg usurel asa am zis sa ma apuc de montat. Numai ca au inceput ploile si am lasat-o iar balta. Astazi a fost vremea mai buna si am reusit sa desfac aproape toata instalatia veche si m-am cam lamurit cum vin firele pe sub bord cu mufele si papuceii mamii lor. Maine incerc sa mai fac cate ceva si poate pana la iarna voi termina si eu cu instalatia. Intre timp o sa cumpar si wastegate-ul care stim cu totii ca imi face probleme fiindca am o chinezarie obosita care "m-a ajutat" sa scot 14 secunde pe 400 de m :lol: la Tulcea in vara asta si cu niste gume de tot rahatul cu care am derapat pana si pe treapta a 3-a. Pentru la anul trebuie setata suspensia, slickuri si wastegate plus modificat galeria de turbo. Bani sa fie ca timp e ca la balamuc ca am ramas fara permis mai nou. :lol: |
Au,nasol sa fii pieton!
Cum ai reusit? |
Poliţaii sunt de vinăă!!
Tot răul spre bine , acum ai timp să meştereşti la maşinuţă neîncetat! Să ai spor şi sănătate! |
sorry ca ai ramas fara permis..:(..dar ma bucur ca esti sanatos(fizic,,;) )..am vazut ca ai fost la ultima etapa la tulcea..:)..spor cu ursonu!!..ceao
|
Quote:
Macar reincep munca la urs in perioada asta pietonara si e bine ca pot sa merg in doua picioare! Deja am inceput clubareala iar. Ne-am pus in cap aseara grav de tot si diseara o luam de la capat! :peace: Tu ai mai lucrat la GTI? Ce-ai mai facut? |
nimic nou la gti...roti de iarna si..pauza..sper ca la anu sa trec la alt stagiu revo;)..sa ai bafta!
|
1 Attachment(s)
Verzitura la zapada! Asteptam ghioceii! :lol:
|
Cati cai ai momentan pe urs daca nu te superi?:D Ms si succes in continuare!
|
Quote:
Ps: lasa pozele si da zapada jos de pe cosmote :D |
ce sila iti mai e si tie mah...nu puteai sa pui o husa pe el ceva?:sad: acu sa il scoti sa dai in el ca intra bine frigu' in radiatoru' ala de clima :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Din cate mi-aduc aminte ursii merg in haita nu pe platforma:D |
Quote:
Alt nivel adica: fara lumini, stop pe frana, unii fara frane, itp, asigurari, rovignete, se deschide trapa in mers, mai sare volanul, mai ramai cu maciuca de la schimbator in mana intr-o depasire, mai sare o oglinda... :p Glumesc: S-au rezolvat foarte multe lucruri la masina asta. La primavara continuam lucrarile. Anul asta daca nu ma plictisesc de reparat sau de alergat poate o schimb si eu pe un E39 eventual diesel... Am zis POATE... Asteptam oferte... :lol: |
Hai tata cu turbatu sa ma plimbi la vara periculos :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:51. |
- Copyright 2026 4Tuning