![]() |
Re: discutii Satu Mare
salut.am si eu o propunere;chiar ar fi imposibil sa organizam si noi la aeroport niste liniute?
careva tot trebuie sa aiba niste pile la aeroport nu? |
@ VEVEVE: nu stiu daca au rezolvat oamenii traseul de la aeroport, dar daca nu, nu iti recomand sa intri la liniute pe acolo, s-ar putea sa iti lasi gume si jante pe acolo mai rpd decit iti inchipui.
|
pai atunci ....stiu eu alt traseu ....o strada proaspat facuta ,unde nu iti rupi nimik si nici nu deranjezi pe nimeni...
|
unde au disparut raul....benny? nu ati auzit nimic de ei?
|
nici gind, strada. auzi acolo. numai un copil sa imi sara dintr-o curte imi mai trebuie. nu multumesc.:) voi sta acasa sa ma dau pe simulator:))
|
defapt strada pe care se gandea veveve sa ne dam este cu totul si cu totul izolata... nu sunt case pe strada.. doar la capatul ei este o fabrica .. nimik mai mult..
|
va fi si pe aeroportul din satu mare un eveniment de tuning in viitorul apropiat
cam 40 de zile |
really.. 40 zile... aia vine pe la sfarsitu` lui iulie... da ce o sa fie mai exact.. ? thx
|
perfect ... o sa fie dupa bac .. :D
si eventual mai multe detalii dak aveti si dak se poate ... :) |
hm....interesant eu inca nu am auzit nimic.Oricum sa speram ar fii primu eveniment de genu! Inceputu ii greu baieti!!!! :)
|
este vorba daca bine stiu de festivalu Tuning&Stereo .....am auzit ca ii foarte tare! Sunteti singurii invitati din Romania... felicitari!!! Eu inca nu am avut norocu sa ajung dar sper in curand :)
|
Quote:
|
bah da mare ii linistea pe la voi , toti ati plecat in concediu?
|
cam mare liniste... am de gand sa dau un telefon pe la morga shi spital.. sa intreb.. nu`i nime p`acolo... :D wake up people.. !!!!
|
Pai sa stiti ca bine ati zis,cam mare linistea pe aici,toata lumea ii plecata in vacanta,poate mai pe la sfarsitul verii o sa apara...pana atunci numa bine......
|
Pai eu nu sunt plecat...Criwar nu este..Alex nui...holdo cred ca ii acasa...raul iara ( presupun). Cand merem la o bere? :D
|
asa cum zici snoopy....mai este lume si p-acasa. noi am fost data trecuta la bere cu raul si criwar....ar fi fain sa ne intalnim mai multi!
|
sa ne intalnim... da vad k tot vorbim.. shi ne intalnim nuku... ziceti o data stiu shi io sambata.. sau cand vreti.. shi sa zica fiecare dak poate merge.. shi atunci vedem cati suntem shi dak merita sa mergem... io zik k ar fi bine sambata seara sau eventual duminica.. asha la o bere (2,3,4,..) in orash... :D alte propuneri..???
|
Da Alex,bine zici,pai da si tu un tel.sau stiu eu da-ne id-ul de messenger sa putem vb si atunci ne putem intalni....asa am vb cu holdo si criwar si ne-am intalnit la o bere,doua......nu stiu cate au fost,voi stiti???:))holdo,criwar?
|
poi shi holdo si criwar au id-u meu.. da sa-l ai si tu.. e alex_2fast_4u ... de tel vb pe mess.. k cine stie cine ajunge sa ma sune dak il pun aci :D numai bine.. shi bafta cu noul motor..
|
deci baieti...:) sambata, duminica meregem la bere? inca in sambata seara nu is sigur ca e bine da duminica precis :)
|
raul nu prea mai tin minte cate beri am baut ....eu 2 , 3 da tu ai baut mai mult :)
|
poi cam duminica ar fi perfect.. k am ceva treaba sambata.. se mai anunta cineva.. ?? alex, raul .. careva ??
|
Eu vin. Alex sa imi spui ce si cum.Duminica seara deci :)
|
Da duminica ar fi chiar bine,vin si eu,vb.la telefon.....
|
holdo vezi ca ai uitat si tu cate ai baut deci rezulta ca ai fost bine si tu...:)
|
at a ramas pe maine seara! :)
raul, am uiat da nu eram bine :) poate maine cine stie :) |
Bine ca nu ai fost ca dupa aia dormeai poate pe terasa:)...cum ai zis ca ai dormit si in padure....:woowoo::)
|
mah betivilor...vreti sa va intalniti fara mine? eu is tata vostru la baut :)...dah acuma ii frig...bem vin sa ne incalzim...k bere rece nu ii buna...in rest cautati un loc mai retras si cu bautura ieftina sa ne intalnim :D
|
pana la urma mai este ceva intalnire sau iara nu ii cu cine?
|
Bai criware....tata zici tu:)),poate cand esti tapan te crezi:)....da-ti un tel.si ne vedem....ia-ti cojocu pe tine si hai ca asa nu o sa-ti mai fie frig....;)
|
baieti ati fost pana la urma?
eu de sambata seara pana luni dimineata am tot baut :) acuma incep sa imi revin. Scuze ca nu am venit! |
Mai poti holdo:),nu am fost ca vad ca daca eu nu dau un tel.sau nu vb.cu nimeni atunci nu se face nimik.....data viitoare....
|
si dc nu ai dat tel? :) shoinal...
|
hmmm ....
ce am auzit ... ca vin motociclistii in satu mare os a fie ceva show sau ce ... si cand anume ? |
asa am auzit acuma in weekend o sa fie ceva intalnire! :) si tot in strand ca anu trecut
|
ioa` .. aham ...
si prin jurul datei de 5 octombrie is zilele automobilistice satmarene ... masini .. linutze .. curse .. alea alea .. da` oare termina astia bulevardul transilvania pana atunci ? ... ca de obicei acolo se tzineau toate concursurile automobilistice ... |
mey da care au fost premiile anu` trecut dak stie cineva.. k ar veni un preten din italia cu masina lui.. da nu stie dak se merita.. shi eventual dak se pot pune pariuri intre concurenti... thx.. :) sa speram k pana pe 5 octombrie termina trantorii astia blvd. transilvania k de nu ... nu vad unde s-ar putea tine
|
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
bata-va cucu de forumisti satmareni...dah unde ishten umblati? sunteti la furat de cucuruz??? ia iesiti din porumb si trageti un post aici...k sufla vantu pi la noi prin sectiune...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning