![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
cea mai nasoala a mea ..... ma lovit o masina ....cat de cat tare ... ma aruncat o distanta maricica ... dupa care a urmat vreo 4 copci la buza de sus ..si 2 la buza de jos pe viu ... (si acum tin minte cum mestega guma doctorul care mi-a scos atele ).... au fost vreo 4 zile de durere ....in gura aveam numai pansament si vatå..... a trecut si a ramas doar semn :D
|
hmmm..
am primit odata o bila in "carne" de la pistol cu aer comprimat....a durut destul de tare..chiar daca a fost de la o distanta de ~15m si durerea de masea.....:| |
mama ce de aventuri ati mai avut ma,dar nici eu nu sunt mai prejos de voi de cate ori mi am spart capu sau decate ori m am taiat cu flexul nici nu mai tin minte ,dar cea mai tare a fost acu vreo luna cand mi am smuls pe viu unghia de la deget n as dori la nimeni asa ceva durere insuportabila
|
cred ca atunci cand am cazut cu bicicleta intr o prapastie ( nu foarte mare, vreo 2 3 m maxim avea), plina de urzici. veneam de la o baie la baraj si aveam doar un short pe mine.
|
io mai trec una pe lista .. asta nu e fizica ci psihica ..
sa te lase prietena ;) dupa muuuuuuuuuuulti ani ;) hai punct si de la capat ;) |
sa mori tu ca nu mai esti cu devilish :) nu se poate..
|
Durere sufleteasca - sa te lase fata la care tii......
Durere fizica - cand am cazut in cap dupa bicicleta in valea aia mare din tineretului EDIT: Pardon.....cand mia intrat ditamai ciobu in os....:-s...doare rau!! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 |
durerea de cap maxima: cand vad posturi scrise ca pe mess si cu greseli de gramatica in ele.
corecteaza-ti te rog postul mitza, am mai discutat problema. |
Durere fizica :- Cand eram mai mica , mi-am rupt pe role mana dreapta de doua ori :)
-Mi-am spart nasu`l alunecand pe scara -Mana stanga fisurata de doua ori , o data cand am facut accident cu motorul si o data cand am cazut pe mana :) Durere sentimentala : (momentan) pentru ca bunica mea este in spital - mai tarziu...daca m-as despartii de actualul meu prieten :-S :( |
hahah esti optimista .... actualul sa devina fostu :)))
ahh voi femeile :)) |
Quote:
eu? :)) :-":-":-" , nicciodata :P ma confunzi :-":-":-" |
lasa ma .. noi sa fim sanatosi :)))
|
Quote:
|
Quote:
Sincer ...da,pentru ca am niste momente petrecute cu el care nu le pot da uitarii,si pot sa gasesc pot sa dau de ceva mai bun , nu ma intereseaza , fiecare e bun in felul lui,in orice relatie exista cearta si unele cuvinte spuse la nervi dar nu din rautate in ( putine cazuri ) , sincer pot sa fiu certata cu el si cateva luni , nu as cauta in alta parte, ACUMA sincer nu as putea sa stau la altcineva in bratze,sau sa ma sarut cu altcineva...etc cat de atractiva ar fii persoana respectiva...si chiar daca ar venii unul la mine sa vrea sa fie cu mine , sa`mi ceara sa ma despart de prietenul meu,poate sa fie si cel mai frumos/bogat om de pe planeta ca nu as fii cu el :) eu cand am inceput relatia asta nu l`am cautat pe prietenu`l meu pentru bani sau frumusete , pur si simplu imi place felul lui de a fii si cum se comporta cu mine si cand sunt cu el ma simt ca o printesa :) |
Quote:
|
Quote:
hmm :) crede`ma ca nu e asa...atata timp cat sunt cu el...nu am de ce sa intorc capul dupa altul...atata timp cat il iubesc...de ce as avea nevoie de ceva din partea altcuiva ??? cand imi ofera tot ce am nevoie ??? :| |
tu stii cel mai bine ce ti se potriveste si ce e mai bine pentru tine, dar... scuze, eu tot nu cred ca te va prinde batranetea langa el... sincer... ai doar 17 ani
|
eh...mai shtii ???!! :)
|
eu nu mai bag mana in foc nici pentru o relatie de 5 ani...
back on topic... cea mai mare suferinta: tot din cauza femeii am avut-o si eu... |
Quote:
ehh .. stai calma sa ajungi si tu la 21 de ani .. si sa vezi ce iti schimbi perspectivele despre viata ... la fel zicea si a mea ca nu poate sta fara mine .. ca nu isi inchipuie viatza fara mine .. la fel si eu nu imi inchipuiam viatza fara ea ... si mi-a tras-o dupa o relatie de 10 ani ... asta e ... punct si de l acapat ... am fost si eu daramat .. dar clipele petrecute singur mi-au fost de mare folos .. mi-am dat seama de unele greseli ... si stii ce creste inima in tine cand iti zic prietenii ca ma .. tipa ai aa zis ca esti dragutz .. cand se iau pisdele de tine pe strada sau in sala de fortza :)) wooho :))) e distractie ce misto |
In majoritatea cazurii-lor asa este,nu shtiu ce sa zic acuma, da posibil ca peste cativa ani sa-mi schimb parerea, traim si vedem :) , eu sincer din punct de vedere nu as vrea sa fie asa, imi pare rau pentru tine , am si eu cateva cazuri , care dupa ani buni numai sunt impreuna :( e trist dar adevarat :(
|
Asa, s-o iau cu ce a fost mai grav:
Fisura de bazin :D Palma dreapta taiata pe mai mult de jumatate ( 7 copci ) Mana dreapta rupta Tepusa infipta-n pulpa piciorului stang Un colt din grebla ( asta la tara, grebla de fier ) infipta-n talpa :D cam atat :D |
intors piciorul drept !super naspa!
|
hhmmm ... dureri ...
nush ... cateva ... 1. blana in nas ... (nas ca de circar 1 luna de zile ) ... m`am urcat in carutza...si mi`a venit blana direct in fatza ... eram mic ... 2. mai recent asa ... muscat volan .... voi stiti ce gustu dulce are volanu` ala de seat ? ppfff... o delicatesa .... aici a fost din nou vina mea ... eram cu instructoru ... garari cu spatele... ma saturasem deja si am plecat cu masina tare .... centura o desfacusem ca iesisem putin ... si mi`a pus frana brusc...direct volan ! 3. durere sufleteasca ( ca vad ca se poarta ) .... 3 zile avea Leon`ul .. intra frumos in garaj ... mai in fatza .. mai in fatza ... deodata POC! :shock: ... pana sa ajung sa vad daca e vreo paguba ( din fericire nu!) eram ... total distrus :rolleyes2 |
impact lateral, eram intr-un A6 din 2000, un Mondeo variant,nu a cedat prioritate si a intrat in stanga mea, eram fara centura,nu a iesit airbag-ul, eu nu aveam viteza dar cel care a intrat in mine, da. s-a intamplat in cea mai periculoasa intersectie din ploiesti, de pe centura, dupa parerea mea,nu mai tin minte cum se numeste localitatea dar e ceva cu 'B'. Mi-a rupt osul de langa rotula umarului si 2 coaste.si cel mai mare chin era ca vara trecuta cand erau 40 grade afara eu aram bandajat oproape tot pt sustinerea bratului sa nu forteze umarul. toti faceau baie in piscina si eu ma uitam la ei ca nu aveam voie sa ma ud. asta e ..... poti sa megri cu 30 la ora si vine alt' si te ia de nu mai ai cum sa scapi ........
|
Quote:
unde pe centura mai exact? barcanesti cumva? unde-i si benzinaria luckoil? |
Quote:
|
dupa o raceala tratata acum 4 zile am ramas cu o tuse seaca, iau pastile da degeaba tusesc in continu de ma ia draq
|
durerea de cap care ti-o provoaca altii la locul de munca...
|
nimicuri...
1.cazut cu motocicleta => belit fesa dreapta in asa fel incat se vedea femurul,acum talpa de la piciorul drept pot sa o intorc pe spate (din sold) pana mi-o pun pe umar,daca vrei pun poze. 2.cazut cu scuterul => cap spart in 4 locuri (m-a mancat in anus sa merg fara casca...) 3.intrat intr-o proasta => sarit peste ea cu bicicleta,cazut pe burta,bicicleta a venit din spate,si mi-a picat direct cu coltul de la sa in cap. 4.cazut cu rolele => antebratul drept rupt (undeva aproape de jumate) si umarul drept dislocat 5.incercat sa sar pe o chestie de ciment (cine stie,in bariera,la trecerea de pietoni de la orient e pasajul ala...) => nereusit,proptit cu tibia in el -> jumulirea pielii pe o intindere de aproximativ 2 cm...se vedea osul :(( 6. cazut din pom => umarul stang dislocat 7. cazut cu bicicleta => proptit cu barba in ghidon => pierderea cunostintei ~10 minute,purtat guler la gat ~2 luni :| 8. mai nou...rasturnat cu masina,Dacia Logan PH 08 YFP... => cap spart in 2 locuri,si cam atat :D Astea au fost aventurile mele,daca mai apare ceva va anunt :D Daca vrei vreo poza la vreo cicatrice va arat...nu am,dar le fac :D |
Quote:
cat e de greu sa intelegem cu totii ca mersul pe motor inseamna in primul rand responsabilitate? mi-e mila de tine, sincer, sti bine ce-ai tras, si nu doresc nimanui sa sufere cat ai facut-o, ca stiu cum e... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Aveam 15 ani si jumatate,un Aprilia AF1 de 125 cmc,si baiatul care conducea a inceput sa faca slalom (oricum soseaua era libera) si i s-a innodat ghidonul (pe la 80 km/h) si am cazut aman2...eu am avut noroc ca am cazut mai mult peste el... La varsta aia...de unde bani de costum ?? Si de unde era sa stiu eu ca ala are figuri in cap ? Astazi am patit una noua,am fost iar in skate park (in vest) si dupa ce am coborat de ~25 de ori rampa cu spatele,am zis sa o mai cobor inca o data,m-am dezechilibrat si am cazut pe burta. M-am julit rau in cot,care in acelasi timp mi-a si sarit din incheietura,incheietura mainii drepte a ajuns naspa rau,si pe coaste un pic. Interesant e ca dupa aia am mai incercat o data,si am cazut iar :| nu stiu ce am avut azi... Am facut poza la cot,dar nu se vede chiar asa clar,ca e facuta cu ceva camera VGA... |
scuze, am crezut ca erai tu cu ghidonul in maini si nu ca erai un copil pasager :)
|
pai daca eram eu "la volan" nu cred ca pateam asa ceva,pt ca nu ma apucam ca boul sa fac figuri,incepator fiind,pe DN1...
|
motoare motoare motoare...mda acum cateva luni inainte sa-mi bag mobra-n service...dupa ce m-am plimbat cu niste prieteni pe magheru...ne-am oprit la MC ( romana) si fiind vara am vazut cum motoru meu se baga-n astfalt incetu cu incetu :))) si ...m-am aplecat sa il ridic sa-l bag pe o portiune mai rezistenta si...eram in pantaloni scurti m-am atins de toba si m-am prajit la genunchi...si acuma mi-a ramas semn :((((( :(((( :-<
|
inca 2 mici :
1. spartura de cap dupa 4 pahare mari de vodca,am intrat cu capul intr-un pom in timp ce vb la tel... 2. era o usa deschisa (spre mine) am fugit,sa intru pe usa,s-a facut curent,usa a incercat sa se inchida,dar nu a putut,pt ca s-a oprit in capul meu :| am injurat 15 minute...tot mi-am bagat in el de geam deschis,din cauza caruia s-a facut curent :( |
mersul la banca in fiecare luna si platit rata la masina. drumul de la pompa de benzina pana la casa de marcat, zgarieturile de la spalat .
din ce citesc pe aici ma minunez, unii ma mir ca au supravietuit. eu am doar 1 cicatrice de la o cazatura cu bicicleta cand eram drac si o arsura de 2cm patrati pe mana dreapta de la un schimb de ulei , mare idiot am fost dar asta e , a trecut. in rest cucuie vreo 3-4 pe an si cam atat. sper sa n-am parte de mari dureri nici de acum incolo . succes si voua. |
de unde sa incep... :rolleyes2
cea mai cumplita durere fizica... la inceputul clasei a 7-a, eram intr-o echipa de volei, aveam multe meciuri, multe antrenamente etc problema era ca eu cadeam foarte des in genunghi si am facut chisturi osoase* sub rotula piciorului stang... incepuse sa doara... n-am dat atentie... dupa cateva luni ajunsesem la niste duresti groaznice! cateodata nici nu mai puteam sa stau in picioare... m-am mai chinuit putin si pana la urma am fost la un medic... mi-a zis ca trebuie sa ma operez si ca nu mai am voie sa joc volei (sau alt sport) :cry: am plans vreo 2-3 zile din cauza asta, dar mi-a trecut peste 2 saptamani... ma duc sa ma operez; nu-mi era frica, vroiam doar sa ma opereze si sa scap odata de durere si de stres... ma opereaza dimineata, am fost anesteziata complet, deci n-am simtit nimic. m-am trezit pe la 5-6 seara si trebuia sa ma duc sa-mi puna piciorul in ghips, dar, fara partea pe care aveam operatia... cand mi-a pus "asistenta" ghipsul... i-am zis si eu unde e operantia (spre interiorul piciorului) si m-a luat cu "stii tu mai bine ca mine?"... eh... vreau sa va zic ca mi-a pus ghips pe operatie si pansament pe partea exterioara (adica invers) pe moment, nu m-a durut, dar, cand s-a intarit ghipsul de tot (pe la 11-12noaptea) am inceput sa plang de durere, ca ma apasa foarte tare pe operatie! am chemat asistenta si a zis ca nu are ea voie sa-mi taie ghipsul si sa astept sa vina doctorul de garda (care nu stiu ce facea)... vreau sa va spun ca am scos un surub de la pat sa incerc sa desfac pansamentul ca nu aveam nimic cu care sa pot sa-l tai... a fost in zadar; m-am chinuit degeaba, am plans toata noaptea de durere (evident... nu a dormit nimeni din salonul ala toata noaptea:twisted:), a fost cumplit! am stat asa pana dimineata la 6 cand a venit medicul de garda si mi-a taiat ghipsul! dupa care... m-a trimis la aceasi asistenta sa-mi mai puna o data ghipsul... nu vreau sa va zic ce "am vorbit" :oops: cu respectiva asistenta :D un sfat... daca ajungeti la spital sa va operati de ceva, orice ar fi, nu va trimite-ti parintii acasa... eu am facut greseala asta o data, nu o sa o mai repet! *chisturi osoase = oase imbibate cu sange, crescute in locuri in care nu ar trebui |
Cea mai cumplita durere care am traito...carcelul de dimineata...poate mai multi oameni au...dar pe mine in unele dimineti ma ia un carcel in muschiul de jos al piciorului de...e groaznic...doare ingrozitor de tare...simt ca mi se despica muschiul...(imi trece pe moment dar durerea uneori tine si 4 zile...o durere musculara...)
p.s. is sigur ca am trait eu durerei si mai mari in viata...dar nu imi vin in cap...aaaa...mia mai venit una :) cand aveam aproape 7 ani ma sfasaiat un caine...ma muscat de 2x de partea de jos a piciorului si de 2x de partea de sus...a fost groaznic...tasnea sangele ca din izvor...am avut piciorul paralizat 2 luni...(aproape toata vacanta de vara) de am mers cu carja :) ...so...destul de nasol... |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning