![]() |
Re: DYNO MUSTANG MD- AWD - 500( probabil cel mai performant din lume)
3 Attachment(s)
Cu mare placere! Oricand cu placere.
Imi revinde placerea de a va atasa cateva imagini cu o masina foarte interesanta pe dyno. Chiptuning ecu stock. + 16HP. |
Dupa cresterea curbei sa inteleg ca in jurul a 5000 ture intra in actiune v-tec-ul?
|
Da asa este acolo se vede clar acea schimbare.
Daca am fi setat cu ECU - transformat in STAND ALONE sau cu un STAND ALONE veritabil trecerea ar fi fost mult mai lina. Ecu stock nu permite cele mai fine reglaje dar cred ca suntem printre putinii daca nu singurii care modificam acest tip de ECU. |
Ce parere aveti de DYNO DAY cu preturi promotionale?
|
Quote:
|
Ne gandim la amanunte si daca aveti sugestii le vom analiza.
Important este ca lumea sa-si doreasca asta. |
nu ca ma bag in seama dar...calule mananci ovaz?
|
Asa ma gandeam si eu dar important este sa stabilim o zi care sa fie pe placul a cat mai multor doritori.
|
Quote:
felicitări pentru inițiativă ! |
Pentru un pret cu adevarat promotional(nu un minus 10%) cred ca a-ti avea nevoie de mai multe zile. O sa urmaresc cu mult interes aceasta initiativa.
|
Quote:
Quote:
Daca au mai multe roti(peste4) si au tractiune pe ele nu le putem testa. Testam putere la roata, putere la motor si pierderi in transmisie. Pentru dyno day ma gandeam la urmatoarele preturi: - 250 RON pentru 4x4 - 150 RON pentru 4x2 Toti cei care vin la noi in acea zi si ulterior revin vor beneficia de reduceri permanente de 25% indiferent de masina pe care o utilizeaza in viitor. |
In aceste conditii eu unul o sa fiu prezent, si le voi spune si tuturor prietenilor mei de aceasta promotie.
|
Chiar suna interesant!
|
Ma bucur sa aud asta.
Haideti sa facem o lista daca se poate si propun ca data prima sambata din Decembrie. 01.12.12 daca tot e luna de cadouri si de reduceri asa sa fie. |
1.peugeot 407 ... cam lenes dupa interventie.. vedem ce caluti i-a ramas :D
2. 50% matiz turbo .. speram sa fie gata |
Haideti sa facem o lista cu masinile si sa le ordonam dupa ora pe care o rezerva fiecare.
Incepem de la 10:00 cu prima masina apoi din 30 in 30 minute. 1. 10:00 2. 10:30 3. 11:00 4. 11:30 5. 12:00 ... |
sebastian, am o motocicleta pe carb, la care i-am facut "cateva" modificari
in primavara as vrea sa-i fac si reglajul carburatorului pe dyno ( a se intelege rejetare), ca vreau sa vad afr-ul in sarcina. cred ca 2 sau 3 run-uri ar fi de ajuns. Presupun ca se poate, nu? |
Salut trece-ma si pe mine pe lista cu un Audi A3 2.0 tdi dsg.
|
Daca nu intervine nimic, vin si eu cu Swift-ul sa vad daca am bagat bani degeaba :))
|
Bytzu 1 bucata Skoda Superb 2 tdi de la ora 10, chiar 9 daca se poate Daca e gata si opelul fac schimb si vin cu el. Multumesc si Multumim!
|
S-a mai adaugat si geo_34 cu golf 2 1.8t, pe la ora 15.
|
Pentru Dyno Day am facut un topic nou :
https://forum.4tuning.ro/679-racing-c...ml#post5250795 Va rog sa intrati sa completati listele cu orele care va avantajeaza. |
2 Attachment(s)
Astazi o zi plina trei masini destul de diferite.
Audi TTRS - Revo https://www.facebook.com/video/video....12587968760763 Nissan Navara 2.5d Porsche Carrera GT III (997) |
Cat a pus jos GT3-ul ?
|
Datele vor fi facute publice dupa ce se monteaza evacuarea Top Gear si softul.
Urmeaza sa se faca un articol special. |
1 Attachment(s)
Mini Cooper S dyno - custom tuning
|
1 Attachment(s)
Si o mica colectie de cateva grafice Volvo.
As incepe cu un D3. |
3 Attachment(s)
Un S60D5 .
Un S80D5. Un XC90 D5. |
2 Attachment(s)
Si ca sa vedeti ca suntem foarte transparenti vom afisa si grafice in care apare puterea la roata si la motor suprapuse pentru aceeasi masina.
Pe grafic apare si puterea parazita adica puterea pierduta. Avem un 4x2, Volvo S80D5 si un 4x4 XC90 tot cu motor de 5 cilindri turbo diesel. |
1 Attachment(s)
Si o imagine pentru astazi tot din zona Volvo.
|
1 Attachment(s)
Fisa dyno are farmecul ei reusind sa elucidam astfel care este cu adevarat motorul care echipeaza aceasta masina.
Masina este Volvo 850 T5 2.0T. In acte masina era declarata cu 155KW. Intre aceste modele de Volvo diferenta este data de turbina, iar proprietarul verificand cocumentatia pentru motorul lui citit ca trebuie sa fie echipat cu turbo ce include si codul G13(notatie care tradeaza dimensiunea turbinei). In realitate a reusit sa vada si sa citeasca G12. Masina a fost testata si s-au obtinut 182 de cai putere, fapt care coincide cu motorul de 135KW. O masina care desi are aproape 200000km parcursi are un motor care se comporta exemplar si nu este singurul Volvo care se comporta asa. Deasemenea prezentam fisa dyno a acestui model relevata la roata cat si la motor pentru a arata si a lasa sa se vada nivelul real de pierderi la diferite masini, astfel incat lumea sa nu mai traiasca cu impresii gresite uneori induse si sustinute din interese meschide de diverse personaje temorare ale acestei lumi. |
2 Attachment(s)
Un grafic interesant prin forma lui.
Valorile sunt relevate la un model stock automatic. VOLVO C30 D5 AUTOMATIC - cca. 50.000 km parcursi. Dupa cum se observa apar in grafic puterea la roata cat si la motor. |
Si de ce e asa ciudat in zona aia?
|
1 Attachment(s)
Acea zona ciudata intradevar se afla in zona de cuplu maxim unde cutia de viteze ... patineaza.
Fiind un defect de fabricatie producatorul chiar a facut un update de soft ca sa remedieze, de fapt a alterat cuplul si puterea acesta fiind motivul din care masina nu are nici toata puterea. :lol: Soferul a simtit si simte cu acolo masina are o problema de inantare in mers si deasemenea dupa update de soft a simtit o scadere mica de putere si un consum mai mare. Acela este un grafic raportat la turatie, iar acum am sa incarc unul raportat la timp in care afisam cu albastru deschis turatia care nu are o curba fireasca de urcare in acea zona, chiar scade putin. Cu o astfel de hartie de la noi reprezntanta nu prea mai poate sa spuna ca acea cutie de viteze este in stare perfecta de functionare. Din pacate e gresita de noua la toate, iar remediul lor a fost cimpavirea cuplului. |
N-am bani de volvo acum dar sigur n-o sa-l iau automatic stiind asta ,e ciudat ca mai "sus" nu mai patineaza...
|
Patineaza doar un de este zona de cuplu maxim.
Am mai intalnit si alte modele care au problema asta pe cutii automate. Intradevar C30 este o masina extrem de scumpa probabil cea mai scumapa din clasa sa la acest model pretul fiind de nou la cca 35000 euro fara tva si alte taxe. |
|
Buna dimineata,
Este foarte posibil ca in acest weekend mai exact sambata sa avem nca o zi de testari dyno cu preturi promotionale. In functie de numarul masinilor inscrise pentru intervalul orar 10-17 se stabileste daca se tine sau nu aceasta actiune. Daca sunt doritori ii rog sa se anunte astazi cat mai repede si daca sunt intrebari vor primi raspunsuri concrete. |
1 Attachment(s)
Astazi a fost o zi in care ne-au onorat cu prezenta doua trei Subaru.
Sti-urile vin in weekend :lol:. Saptamana trecuta a fost acesta: https://img823.imageshack.us/img823/9043/10stihb.jpg |
4 Attachment(s)
Dyno tuning Audi.
Lancia Tuning. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning