![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
Ah la naiba..eram pe punctul sa fac avere si mi-ai stricat afacerea :lol:
Stai linistit Le-am dat oricum! Am filtre si placute frana pt nissan pathfinder daca stiti pe cineva ce detine asa ceva! |
3 Attachment(s)
Gata cu sosonii. :lol:
Ca noutati: -bara spate vopsita iar, m-a pupat un autobuz acum 3 zile -anvelope noi nankang ns2 Urmeaza: amortizoare, inca nu stim de care: KYB,sachs, standard sau sport, reconditionare..ne mai gandim :) |
Frumoasa si ingrijita... ca de obicei:!: Imi plac si pozele, poate aranjam de o sedinta foto in primavara aceasta:D.
|
Pai trebuie si sedinta foto..sa vedem cine se mai baga si trebuie si inca o intalnire de-a noastra la casa poporului intr-o sambata frumoasa!
|
amortizoare, inca nu stim de care: KYB,sachs, standard sau sport, reconditionare..ne mai gandim :)[/QUOTE]
Mai bine montezi amortizoaea bilstein b6 daca tot vrei sa faci o investitie buna pe masina |
Quote:
|
Quote:
la 150e/bucata nu ma bag. Totusi nu merg ca la raliu. b4 am gasit la 90e/buc si totusi un sachs-kyb care si ele sunt f bune le gasesti la aprox 300ron/buc @thex: ar fi caterinca niste poze la a mea, a ta, si villanueva..toate albe si fiecare e alta varianta de echipare :D |
Pe bilstein dai un ban da ai calitate in schimb cu kib,sachs si altele dai un ban da nu sti ce ei
|
Pai toate marcile mentionate mai sus vin pe multe masini din fabrica deci toate au un cuvant de spus.. in plus nu dau 150e pe un amortizor ca n-am sa tin masina asta inca 10 ani,adica 100.000km. In plus daca e sa ai ghinion la o groapa zboara si cel de 150e :)
Cele care le am pe masina au tinut f bine si inca mai merg desi nu-s bilstein, dar cele pe spate sunt putin scurse. In fine o sa vad :) ms de pareri oricum |
Quote:
|
Daca e frumos afara facem...
mai baga si tu ceva noutati pe topicul ala al tau..o poza ceva :lol: |
Am primit aceasta oferta... sa merg pe KYB excel G pt toata masina, fata/spate?
Fata: Monroe Original 160lei/bucata Monroe Reflex 190lei/bucata Kyb Premium 250lei/bucata Kyb Supertourin 255lei/bucata Kyb Excel-G 270lei/bucata Sachs Avantage 310lei/bucata Spate: Monroe Original 190lei/bucata Monroe Reflex 195lei/bucata Kyb Excel-G 230lei/bucata Sachs Supertourin 250lei/bucata |
Gata, am luat Kyb Excel-G fata/spate. Le montez luna viitoare cred.:lol:
|
Foarte bine ai ales , din alea si-a pus si frate'meu pe megane si am si eu pe clio;sper ca ai luat pe gaz fata spate
|
pai excel g se fac doar pe gaz
|
Am luat-o pe aratura :-P:oops: chiar ca modelul asta este pe gaz; oricum ce pot spune ale mele au peste 20000km si se comporta ca in prima zi + lucra bine cu arcurile sport
|
Am vazut masina pe undeva la o firma prin pipera :D grava alba!
Foarte curata o tii ! |
Ms, in pipera lucrez..daca ai vazut-o sapt trecuta era murdara :lol:
De aceea imi place albul, de la departare zici ca-i curata :D |
|
Pe langa amortizoarele kyb excel G, au venit si flansele+rulment tot kyb.
Abia astept sa le montez :D Urmeaza discuri+placute, dar nu stiu cand, mai tin astea vara asta sigur... Iar luna urmatoare vreau sa fac test injectoare, ca sigur am 1 care face figuri si sa-l schimb! Mama ei de masina ...oricum e bine, de cand o am asta e cea mai costisitoare revizie :lol: |
Foarte frumoasa ! :) Dupa cum spune si nonic , foarte ingrijita! Iti citesc topicul cu foarte mare placere! Multi km cu ea fara probleme! Stima
|
MS frumos, momentan incerc sa o pastrez la aceasta linie, si mecanic ok. Nu prea mai vreau sa bag bani in ea..poate voi lua alta pe viitor!
|
Azi am schimbat amortizoarele+flansele. Amortizoarele fata aveau joc si de aici si un mic troncanit in volan cand coboram o bordura, sau treceam peste denivelari.
Masina se comporta super, si sta pe strada exact cum trebuie :lol: Faza naspa, e ca s-a ridicat masina cu 1 deget. Deci cine spune ca inaltimea e data doar de arcuri greseste, am masurat inainte si dupa :| Sper sa se mai lase. Pe fata abia intrau 3 degete, acum intra 4. :rolleyes2 |
Ai verificat daca aveau aceeasi lungine de la baza amortizorului pana la talerul pe care se aseaza arcul?
|
Da, amortizoarele erau identice, de non pdg, kyb. Oricum daca erau de PDG se ridica masina mult, dar s-a ridicat 1 deget..sper sa se mai aseze cum mi s-a spus, ori voi fi nevoit sa caut niste spaxuri cum are sorin si pe astea sa le dau..ca la schimb sigur nu gasesc :lol:
Eu oricum sunt bucuros ca am scapat de acel tronc tronc in volan uneori la borduri si masina sta lipita de sosea. |
Ai masurat distanta imediat dupa ce ai lasat cricul sau ai mers putin cu masina?
Sau astea :) http://www.larkspeed.com/index.pl?a=...ngs-Spring-Kit |
am masurat si cand a coborat de pe elevator si dupa 10 km de mers prin oras
O sa mai verific maine inca o data codurile si distanta urechi-taler sa fiu eu sigur, dar romulus mi-a zis clar ca-s de non pdg..stie ce vinde spre deosebire de altii. Oricum daca amortizoarele erau PDG masina urca si mai mult, si botul era foarte ridicat din cate am vazut la altii. Si mai trebuie sa gasesc un megane hatch 2.1 ca ala are amortizoare non pdg sa le compar..a mea cu arcuri sport, logic ar trebui sa fie mai joasa. Totusi daca toate piesele sunt cum trebuie, e ciudat ca a mai crescut 1 deget garda la sol :lol: ps: arcurile alea h&r nu coboara cum as vrea oricum..pana acum din ce cunosc, doar spaxul de la sorin e misto, dar pe sedan! dracu stie pe hatchback cum da. Spun asta pt ca arcurile mele vogtland, pe cabrio coboara mai mult, dar pe sedan si hatch asa si asa, ca un eibach pro kit aproximativ Astea le are sorin cred: http://www.larkspeed.com/index.pl?p=18S031059&a=i# |
Exact pentru arcurile acelea am cerut o oferta dar se pare ca m-au uitat... daca nu vor bani :) nu pot sa-i fortez. Mai studiez piata si probabil ca o sa le comand direct de acolo.
|
Insista ca spaxurile alea merita clar, altfel mai bine o lasi cum e acum.
Cat timp asteptam lumina, m-am uitat la distanta ureche-taler si abia intra un deget(deci nu-s PDG) si am luat codurile de la amortizoare sa verific: 333718 fata KYB 344800 spate KYB Eu le-am cautat si sunt: Amortizor KYB Cod: 333718 pentru vehicule fara suspensie sport pentru vehicule fara echipare pentru drumuri rele Partea de montare punte fata Tip amortizor presiune gas Tip constructiv amortizor Ansamblu amortizor-arc Sistem amortizor bitubular Amortizor KYB Cod: 344800 pentru vehicule fara suspensie sport pentru vehicule fara echipare pentru drumuri rele Partea de montare puntea spate Tip amortizor presiune gas Sistem amortizor bitubular Tip montare amortizor ochi superior Deci de ce masina s-a inaltat cu 1 deget? Doar Doamne Doamne stie :lol: |
Quote:
|
care e siteul? ca eu gasesc doar topgear.ro si asta e emisiunea
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=gmxEAmnQu34
Ma duci si pe mine la o plimbare?:)) |
Prin balta aia treci si tu ... cel putin o data :D!
|
Quote:
maşină şi să rămānă stabilit că vă găsiţi a doua zi să-i dai banii. :lol: Altfel nu-mi explic de ce ai chinui o maşină prin mizeria aia şi să-i dai talpă prin coclaurile alea... |
La topgear am cerut oferta in 18-04-13 dar nici acum nu am primit raspuns :sad:.
Ca sa iti bati joc de masina cum face cel cu Megane-ul prin baltoaca trebuie sa fi putin nebun sau sa nu fie masina ta... dar nici asa! |
Ce oameni frateeee
Eu nici cu jeepul nu fac dinastea :rolleyes2 Lasand gluma, astept sa fac drumul tl-buc..cica trebuie sa se mai lase. Oricum, am facut niste manevre si chiar imi place cum sta pe sosea acum. :D |
m-am linistit, garda la sol si-a revenit si e ca inainte :)
la drum lung e super, sta pe curbe beton, nu mai intru cu emotii ca inainte! |
De aceea te-am intrebat cand ai facut masuratorile daca a fost imediat dupa ce ai coborat masina de pe elevator sau ai mers putin cu ea.
Ma bucur ca esti multumit de amortizoare! |
5 Attachment(s)
am gasit in sfarsit o nuanta misto de rosu pt jante si oglinzi...
Acum astept pareri :lol: Si cine are 4 roti sa imi imprumute cat sunt la vopsit ale mele?! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning