![]() |
Re: Garaj
Somebody is back.....me:P.....va salut pe toti...si imi cer cu ocazia asta mii de scuze ca am lipsit atat....
|
e bine sa te stim iar printre noi...
|
stai linistit ca a fost intre noi in cantonament mai mult ca oricine...sti ce vreau sa zic :D
|
...prietenii stiu de ce...dar hai sa nu facem chat din topic....nu se mai accepta offtopic...
|
nici o poza nimik despre mashinile care o sa fie prezente a bucuresti?sau nu a fost prezent csr-u pe acolo cu exemplare
|
a fost prezent... taunusul lui driveru a fost inauntru.. are careva poza ca eu nu am ? ;)
|
Quote:
postul 207 https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/7005-rebirth-of-car/page-14.html |
zilele astea , alta bara spate pt mine :D 8)
|
hai pe la mine sa iti adatat niste modele dragutze..
si nu foarte scumpe !!! |
maine o pun... kinda` late dude :D .. aproposito... care vrei bara spate astra g rieger... 80 de oiro (sa nu ziceti ca trag pielea de pe voi, e folosita)
|
4 Attachment(s)
hgt...remake :D
|
Transplant de inima :D
|
faruri cu anjel aiz - urmeaza schimbate ledurile... (din galben in mov)
|
Salutare! Cu riscul de a fi off-topic, vreau sa-l felicit pe alexufo, pt masinuta lui. L-am vazut azi pe strada une e agape. E tare cool, numai ca jentile originale nu prea merg cu aripile evazate :D 100 ai avut motive pt ce sa dai jos sau sa nu pui jenti mai mari din aliaj... Si pt Bexx, tu cred ca stai in zorilor, ca ti-am vazut masina de mai multe ori! Felicitari !
|
2 Attachment(s)
Inima noua pt. masina veche........;)
|
6 Attachment(s)
dar vai!!!!!!!!!!!!! ii pune-ti alt motor v6 25 tdi clima bizonica?,glumesc si eu :D foarte bine bafta in continuare sa il vedem pe strazi odata ca doar pe dreapta l-am vazut .
si acum eu cu masina mea ...ce sa zic..........jantele ce le aveam inainte ...sunt la reparat deaia circul cu cele vechi de fabrica cu care arata masina ca naiba .uite aici poze cu ce am in garaj 2 buc..si 2 la reparat |
1 Attachment(s)
next on 206 :d
lightning audio 12" strike 2 bobine:d |
poate auziti careva un C20LET sau un Z20LET pretz bun (+cutie si electrica)..danke schoen ;)
|
salutare csr ,cumva am dat si eu pe acasa ,ufo vezi ca fac i vizita la garaj:)
|
sal..am alt sediu si,,acelasi numar de tel povestim
|
zi si adresa noului sediu :d
|
CSR members only...
|
:):):) bine atunci ma abtin :):):)
|
se anunta vremuri bune pt astra....
|
sorpresa ;)8)
|
mai sorpresa //poze ceva?
|
Quote:
:mrhappy: bex out ;) |
10 Attachment(s)
Stage 1 . Still to come ;)
|
7 Attachment(s)
continuare..
|
frumos...10 caractere
|
2 Attachment(s)
ceara si fibra ;) still to come..
|
de ce l`ai facut cu lut?
ii mai usor de prelucrat? adera lutul la vopseaua de pe spoilerul original? nu era mai bine sa`l faci pe spuma din aia de geam? intreb, nu ma pricep nu stiu |
Quote:
|
sa zicem ca am inteles
|
ni ma ce tare.. imi zici si mie cum ai facut:D
|
Quote:
io zic k si ceea ce o sa zic io este un rasp la ceea ce a intrebat Kent8... Il face din lut sa ii dea forma si porma face matrita din fibra si porma piesa pt masina.....nu puteam sa ma abtin:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
;) bv dAffy
|
pai doar cu asta ma ocup si io :D:D:D:D:D:D:D
|
omu are o pasiune...dar mai are de facut inca destule.bine bexx...sooon panourile mele de usi :D
|
bexx...te`am vazut aseara...parca spatele ii gata
sau mi s`o parut? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning