Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/113864-oltcit-12trs-ph-10-cgh-and-julaikos-customs.html)

julaikos 18-05-10 09:38

Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs

hehe de-ar fi bani pe jumatate din cat mi-ar trebui sa fac masina cum vreau,tot ar iesi o masina deosebita....... :rolleyes2

intre timp,printre altele am facut si pentru rabla mea una alta
- am dat jos masca dintre faruri si am facut alta cu plasa din sarma subtire,ca sa intre aer mai bine,am mutat numarul intr-o parte,la fel pentru a intra mai bine aer spre motor
- i-am montat instalatia de gpl,in vinerea dinainte de 1mai,de atunci merg doar pe gaz,si sincer se simte la buzunar ,inainte bagam benzina de 50 de lei faceam un drum potigrafu-bucuresti si retur,mergand relaxat iar acum cu gaz de 50 de lei ma duc de doua ori la bucuresti si alerg masina de-i sar capacele :D
- mi-am pregatit instalatia de xenon pentru lupe,mai exact am pus cuple universale la doua balasturi Denso,si la fel cuple universale la doua bece Osram D1s care au fost date jos de pe masina ca fiind arse ,dar le-am putu folosi doar lampa si acum am instalatie xenon 6000 k de un alb curat,nu 6000k cum am pe h4 si se vede putin albastrui...
- momentan lucrez la farurile cu lupe care se misca stanga dreapta 8)

COJONES2GOOD 18-05-10 20:32

Pai in cazul acesta:spor la treaba maestre!;)

julaikos 19-05-10 09:01

merci merci! am renuntat la ideea de a le face sa se miste stanga dreapta,si asta din pricina mecanismului care presupunea un far voluminos in spate :rolleyes2

julaikos 25-05-10 23:50

2 Attachment(s)
si am mai progresat cu farele 8)
Attachment 1488505Attachment 1488506

incet si sigur,mai repede n-am cum

astazi am demontat motorul cutia si suspensia fata la oltcitul gri
ca un "to do list":
- schimb cutia 4fr cu una 5fr
-motorul are nevoie de putina bibileala(reglaj culbutori,etansare capace chiulase,schimbat oringul si pinioanele pompei de ulei)
-pivoti superiori de schimbat
-caseta de directie a fost reconditionata deja,asteapta sa fie urcata pe masina
-schimbata evacuarea complet din motive de mici gaurele
si daca am timp reconditionez puntea spate si pun barele de cs :twisted:

julaikos 29-05-10 20:31

1 Attachment(s)
mai am de finisat dar asa ca idee
Attachment 1494878 :twisted:

darck_angel64 30-05-10 13:59

mereu reusesti sa surprinzi prin originalitatea simplista, BRAVO

sunt curios sa vad produsul final...

julaikos 30-05-10 16:10

merci merci :D din pacate o sa mai dureze,am frecat astazi iar la dansele ,dar am ramas fara chit de finisaj si mai am de astupat ceva asperitati...sper sa iasa bine la final

p.s. n-am uitat sa vin la tine dar nu prea am avut timp

julaikos 31-05-10 20:51

de astazi roscata a devenit prahoveanca :D cu chiu cu vai si cu destula alergatura am radiat-o pe cea albastra si am pastrat numerele
tu-i para masii de sistem birocratic,chiar daca platesti numerele cand inscrii masina,si apoi le pui pe alta masina,trebuie sa dai 30 de lei doar pentru ca le pastrezi :evil:
trebuie sa vad ce timp imi fac sa termin farurile,pentru ca am in cap alta nebunie si o sa fie si asta cam migaloasa...

iuly_007 31-05-10 21:12

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3405569)
am in cap alta nebunie si o sa fie si asta cam migaloasa...

varsa tot va deja m-ai facut curios :lol:

julaikos 31-05-10 21:14

toate la timpul lor,intai sa termin cu farurile,ca mereu le vad ca stau neterminate si ma apuca boala de cap,am facut pentru altii si ale mele zac in casa in loc sa fie pe masina :rolleyes2

Danutz Bratosin 31-05-10 23:19

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3405569)
de astazi roscata a devenit prahoveanca :D cu chiu cu vai si cu destula alergatura am radiat-o pe cea albastra si am pastrat numerele
tu-i para masii de sistem birocratic,chiar daca platesti numerele cand inscrii masina,si apoi le pui pe alta masina,trebuie sa dai 30 de lei doar pentru ca le pastrezi :evil:
trebuie sa vad ce timp imi fac sa termin farurile,pentru ca am in cap alta nebunie si o sa fie si asta cam migaloasa...

Zii mersi ca n-ai stat 1 zii la coada dupa ele:-P:shock: acu 1 luna am fost cu un prieten de si-a luat numere noi si am zis ca nu mai plecam de acolo la ce coada era:evil: sistem de toata frumusetea:evil:

julaikos 01-06-10 09:23

de data asta nu pot spune ca am stat mult dupa numere,pentru ca de fapt am alergat intai sa fac programare pentru identificare la rar,fiindca la telefon nu raspundeau,apoi am revenit in oras(rar-u fiind la vreo 4km de oras) sa platesc taxe,sa fac niste copii legalizate ca am facut in acelasi timp si radierea celei albastre,da-i si completeaza hartii cereri nebunii,fugi inapoi la rar unde am stat vreo 2 ore jumatate...la politie am stat 10 minute maxim :lol:

Victor_Is 01-06-10 09:49

am citit aproximativ tot topicul..
foarte tare...nu pot sa spun ca pe langa colectionar esti un mare pasionat si pui suflet in ceea ce faci si nu te lasi pana nu iese cum vrei tu. Frumos...

p.s. te-ai mai ales cu un cititor care s-a abonat la threadul tau :P

cioc 02-06-10 21:35

1 Attachment(s)
crezi ca ai putea sa faci ceva in genul asta????si cm cat ar duce toata operatia????

julaikos 02-06-10 23:21

1 Attachment(s)
pai da-mi mai multe detalii,nu ma pricep prea bine la dacii dar astea par a fi faruri de bmw?
pot baga doua lupe in doua faruri dinastea,nu e greu ;)
da-mi mai multe detalii pe privat si vedem ce putem face ;)

dupa ceva finisari,intr-o faza intermediara s-a ajuns la asta
Attachment 1501103
sper sa mai am si maine ceva timp sa finisez la ele

julaikos 03-06-10 19:48

1 Attachment(s)
Cand sa dau o mana de vopsea, desi era vopsea in spray nu mai era presiune :shock: ca vorba aia, fara presiune viata e pustiu :lol:
si uite asa au ramas farurile astazi gata de vopsit
Attachment 1502131
maine o sa fiu plecat in "delegatie" si cel mai probabil abia sambata o sa mai am timp de vopsit...poate la sfarsitul weekendului sa am si eu farurile puse pe masina :D

Speed4U 03-06-10 20:26

Farurile de pe dacia lu mutu sunt faruri de golf3 VR6 !

julaikos 03-06-10 22:03

dacia lui mutu fiind cea de vtm de mai sus?

http://static.pagenstecher.de/upload...VR6_Turbo1.jpg gugal zice ca asta e golf 3 vr6 deci nici urma de lupe :shock:

Speed4U 03-06-10 22:29

1 Attachment(s)
Vr6 de la mama lui http://vr6.com.au/images/washedvr6.jpg

Attachment 1502516

iuly_007 03-06-10 22:30

eu zic ca sunt de bmw e30: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1261234516
le: sau mai bine nu mai zic nimic ca vad ca s-a elucidat misterul :rolleyes2

69RUP 04-06-10 12:01

Quote:

Originally Posted by Speed4U (Post 3414350)

Nu cred ca a iesit MK3-ul cu asa ceva, alea cred ca sunt aftermarket !

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 3414352)
eu zic ca sunt de bmw e30: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1261234516
le: sau mai bine nu mai zic nimic ca vad ca s-a elucidat misterul :rolleyes2

Da sunt de "urs" se vad lupele ......

P.S au iesit bine faruruile doar finistae si sunt exceptionale !

julaikos 04-06-10 21:54

deja nu stiu ce sa mai cred :) urs sau vr6 alea sunt deja facute decat sa fie puse pe masina cu foarte mici adaptari,eu le fac oarecum de la 0,adica din bucati :d
multumesc de aprecieri,din pacate azi n-am avut timp sa cumpar vopsea si nici maine nu cred ca am cum
trebuie sa rezolv cu semnalizarea farurilor,ca inca nu-s hotarat cum ramane :evil:

7thRaven 05-06-10 00:43

Pai nu le mai faci ma cum am vorbit? Cam asa ar arata cel mai ogay :D

Speed4U 06-06-10 21:59

Daca tu zici ca sti mai bine "sunt aftermarket "! Dar pe dacie farurile nu sunt de urs iti garantez eu ! sry off

julaikos 07-06-10 00:50

nu e bre nici un off ,este voie la discutii "acilisa" pe topic :D

ALEX_BZN 08-06-10 23:42

am "rasfoit" cateva "pagini" de pe topicul asta si pot sa spun ca e destul de reusit...felicitari pentru munca depusa......dupa parerea mea cred ca este cel mai "aranjat" oltcit din toate punctele de vedere.

b01uxd 09-06-10 14:47

iauzi...cel mai aranjat ....grrrrrr:twisted:

ALEX_BZN 09-06-10 15:09

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 3428696)
iauzi...cel mai aranjat ....grrrrrr:twisted:

nu a zis nimeni ca al tau nu e aranjat:))) doar suntem acolo in aceeasi breasla:))

julaikos 09-06-10 15:15

ma clubarilor :P
o fi n-o fi,ramane de vazut,momentan e in plin proces de transformare,desi nu se vede se lucreaza din umbra 8)
poate pana diseara termin farurile...sa am cu ce sa ma dau mare :twisted:

XtreZz 09-06-10 15:29

abea astept sa le vad :D

b01uxd 09-06-10 17:04

io nu de faruri sunt curios...io sunt curios cum o sa arate cand o sa considere iulica, ca e gata

julaikos 10-06-10 00:31

2 Attachment(s)
cand o sa cred eu ca e gata o sa spun :rolleyes2 dar mai e cale lunga pana acolo
Attachment 1512699Attachment 1512700

acum,stiu ca nu-s perfecte,nici nu mi-am dorit sa fie perfecte,ar fi spus toti ca le-am cumparat de-a gata :lol:

prima impresie dupa un drum nocturn?am o faza lunga excelenta,mai trebuiesc reglate sa bata putin mai sus,si mai pi shentru,si neaparat sa-mi pun reglajul electric inapoi pe masina :D
tineti aproape!

mihaistan 10-06-10 22:11

oooo , gata ma fac si eu cu un set de xenoane h4 ? :lol:

julaikos 14-06-10 09:15

nu sunt sigur,fiindca am facut eu niste magarii sa pot folosi instalatia veche de xenon pentru farurile astea,ca altfel ar fi trebuit sa trag cam multe fire pe sub capota,si momentan n-am chef de instalatii electrice
dar,cred ca o rezolvam noi cumva ;)

julaikos 18-06-10 23:02

un mic update

am avut timp sa probez farurile,si sunt multumit de rezultat,vad foarte bine noaptea si asta fara sa mai deranjez pe ceilalti soferi cu farurile de oltean cu xenon :d
am avut timp zilele trecute sa montez reglajul electric pentru faruri,oglinzile electrice(care deocamdata sunt manuale fiindca nu am buton pentru ele) si astazi i-am coborat scaunele prin amputare de traverse si montat o bara pentru prinderea din spate a scaunelor...cu poze o sa revin cand o sa fac :rolleyes2

b01uxd 19-06-10 18:57

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3451564)
un mic update

am avut timp sa probez farurile,si sunt multumit de rezultat,vad foarte bine noaptea si asta fara sa mai deranjez pe ceilalti soferi cu farurile de oltean cu xenon :d
am avut timp zilele trecute sa montez reglajul electric pentru faruri,oglinzile electrice(care deocamdata sunt manuale fiindca nu am buton pentru ele) si astazi i-am coborat scaunele prin amputare de traverse si montat o bara pentru prinderea din spate a scaunelor...cu poze o sa revin cand o sa fac :rolleyes2

man mi-a venti (mi-o) o idee, initial nu intelesesem ce ai vrut sa zici cu bara pt prindere din spate a scaunelor....si dupa aia miam adus aminte cum facusem la mine....dar ideea care mi-a (mi-o) venit era sa punem 2 scaune si in spate...in loc de bancheta sa punem 2 scaune sport...si intre ele o cotiera daia refrigerata cu suporturi de pahar in fata :P

julaikos 19-06-10 22:02

pe masina si banii tai facem orice!nu refuz decat ideile tampite
:d

julaikos 24-06-10 22:50

6 Attachment(s)
si incet incet se mai misca lucrurile :D
evacuarea de turbo "imbracata" cu doua straturi din fir de azbest(fir langa fir)+pasta de seminee(1500grade cica rezista)+banda de fibra de sticla+banda de aluminiu pe ici colo :D;n-a iesit foarte estetic,dar nici nu trebuie,atata timp cat voi avea temperatura mai scazuta sub capota ;)
Attachment 1534353 Attachment 1534354
in paralel m-am apucat sa curat si un set complet de etrieri,ca sa avem si frane proaspete :twisted:
Attachment 1534355
si o sa montez si modina pentru un radiator suplimentar de ulei :twisted:
Attachment 1534356

un interculer micut,in locul celui vechi
Attachment 1534357

si pistoane pentru teste :lol:

Attachment 1534358

cat mai curand posibil vreau sa demontez masina,ca sa pot sa pun toate troacele pe ea,sa speram ca tine si vremea cu mine :D

Victor_Is 24-06-10 23:23

salut,
poti sa dai mai multe detalii despre izolarea aia de a evacuare? pret , achizitie etc. e o idee foarte buna mai ales pentru mine care am motorul racit cu aer, as mai scadea din temperatura de sub capota si ventilatorul si-ar face treaba mult mai bine

julaikos 25-06-10 08:33

pai,firul de azbest(sau klingherit...ceva de genu) l-am cumparat din ploiesti cu 100 lei kg,si am luat doar 350 de grame care mi-au ajuns la fix zic eu,ca sa acopar complet tevile ce sunt sub capota de la iesirea din motor pana ce trece teava de evacuare de cutia de viteze in spate(adica iesita cu vreo juma de metru din compartimentul motor)
banda de fibra de sticla rezista pana la 500 de grade,si de asta am preferat sa foloseste intai alte izolatii,si apoi sa o pun pe dansa,pretul nu-l pot face public,daca te intereseaza discutam in privat si poate rezolvam ;)

All times are GMT +2. The time now is 01:50.

- Copyright 2026 4Tuning