![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
1 Attachment(s)
Asadar, prima sesiune de calificari s-a incheiat si pe aceasta cale vreau sa precizez cateva lucruri.
In primul rand, daca se mai intampla vreodata ca cineva sa dea parola serverului unui strain, sau roman, care nu este inscris in competitie, va fi pedepsit cu DSQ pentru restul sezonului. Ziceti ca vreti o liga serioasa profesionista, dar ca atare nu va comportati asa. Lasati naibii vedetismele, ca nu sunteti buricul pamantului. In al doilea rand, nimeni nu e mai presus decat restu, ca atare, toti participantii vor avea nume competitionale pe baza urmatorului format, cine nu vrea sa urmeze aceste reguli, nu are decat sa nu participe. (numar competitional) - (initiala prenumelui). (numele de familie) 33 - R. Radu -- Note: Cu sau fara spatiu intre punct si numele de familie, n-are importanta. Ca atare sunt rugati toti participantii, care nu indeplinesc aceste conditii, sa ia masuri, contactati race administrator, pentru a va modifica numele competitional. Cine nu are numele competitional corect scris in timpul calificarilor si a cursei, va fi avertizat, iar daca acesta refuza sa ill schimbe conform formatului de mai sus, va primi DSQ. In legatura cu membrii straini, ei pot veni, dar trebuie inscrisi in prealabil, si trebuie sa indeplineasca conditia, cu numele competitional. Ca atare mai aveti pana la 20:00 in seara asta sa va inscrieti prietenii/cunostintele, romani si/sau straini. Ei vor pleca de pe ultimul loc in ordinea inscrierilor, datorita absentei la calificari. Mai jos aveti lista celor calificati, si gridul final. Participantul de pe locul 1 ii este descalificat timpul deoarece nu a fost inscris in concurs. Penalizari: Au fost acordate cateva penalizari, care vor fi sterse datorita lipsei de informare atat a participantului cat a administratorilor. |
1. Razvan in primul rand as vrea sa iti potolesti echipa !!!
" Lasati naibii vedetismele, ca nu sunteti buricul pamantului. " acelas lucru vreau sa il spun pentru toti participanti , in vizor sunt cei de la prodrive ,se stiu ei care !! 2. Smolar nu alearga in cursa , a fost o lectie din care au avut toti de invatat , eu am respectat tot timpul oameni buni , nu si jigodiile !!! 3. nume de participant 83 - O. Andy acum este bine? daca ma uit mai bine la numele participantilor sunt toate gresite !!! 4. imi cer scuze daca v-am stricat planurile , si daca se poate ca sa fim mai siguri ca nu vor mai intra staini sau participanti neinscrisi ar fi mai bine sa schimbi parola si sa o trimiti pe privat la fiecare !!! 5. eu nu mai am de spus pana la sfarsitul campionatului , nici in cursa nici aici , fie ca cel mai bun sa castige , succes tuturor !!! |
NU a zis nimeni sa nu alerge smolar.... Eu alaturi de echipa mea n-am zis niciodata sa nu alerge, ba chiar ar fi un jucator in plus.... dar ca atare, nu s-au respectat reguli.... Daca ill inscrii, din punctul meu de vedere poate alerga...
Motivul pentru care tu l-ai adus pe smolar ieri, a fost simplu, sa demonstrezi ca domne "eu am prieteni bazati in s2", in fine... sa nu intram in detalii, ti-am zis inscriel, si va concura no problema... ce crezi ca ne este frica de straini? (noi astia romanasii mici). Ca atare, ne vedem diseara pe pista, si ti-am zis, ai prieteni, inscriei, si vor concura, e asa greu? |
I`m in
racername: mitza4rally LFSWName: mitza4rally realname: B.Mihai sory am vint cam tarziu. |
your in. :)
|
deci s-a decis fara straini...
|
Salut din nou. OK, atunci daca se poate, as dori sa intru singur. Dupa nationalitate sunt maghiara, traiesc in arad. Daca asta e o problema, sa-mi spuneti acum, caci nu vreau sa aud apoi ca "iata pe bozgor". Daca este o problema, fara nervi, si fara discutii am iesit si gata.
LFSWORLD NAME: ASR Sanchez Racer name: ASR Sanchez Real name: Szenasi Akos |
nu suntem rasisti, your more then welcome Szenasi Akos. Alege-ti un numar.
Vii la cursa? |
A fost o cursa buna, si fair. Fiindca sunt foarte noob cu XRT (pe acest combo am in total 30 de lap inclusiv cursa de astazi :) ), am incercat sa evit un accident, am reusit sa fac o cursa curata, fara accidente si fara timpuri bune :D. Sunt multumit cu locul 7, nici nu cred ca meritam mai mult, iar cand am avut Blue Flag, am incercat sa las cat mai repede in fata mea pe pilotul. Daca asta nu s-a realizat intotdeauna, atunci Sorry ;).
Toate cele bune :) |
Pentru ca sa nu existe confuzii, sau nelaumuriri.
Sistemul de punctaj este in felul urmator: 1. 10pct 2. 8pct 3. 6pct 4. 5pct 5. 4pct 6. 3pct 7. 2pct 8. 0pct 9. 0pct si asa mai departe... Cei care au avut disconect (semnalat de catre LFS ca Driver XXX Lost connection) vor primi un punct. Cei care au DNF(did not finish) vor primi 0 puncte Cei care au DNSH ( Did not show for heat) vor primi 0 puncte. Luni se vor anunta rezultatele finale pt etapa 1. Va rog daca aveti proteste sau contestatii sa le postati in acest thread, in formatul urmator. Nr Masini implicate --- Nr celeilalte Masini implicate... Turul cand s-a intamplat accidentul Observatii. |
In urma lungilor discutii cu Razvan am ajuns la concluzia ca ne trebuie un forum dedicat ligii. Baiatul care ne tine noua serverul de LFS non stop a spus ca poate sa ne gazduiasca si forumul. Acum, ca sa facem o treaba buna pana la capat, m-am gandit sa cumparam un domeniu ro ( www.LFSRomania.ro ) permanent, care costa in jur de 36 euro ( http://www.inregistrare-domenii.ro/ ).
Acum urmeaza partea mai serioasa, daca vreti sa avem domeniu va trebui sa contribuiti cu niste banuti, cat de putin aveti, oricat e binevenit. Daca vreti sa ma ajutati dati-mi un PM si am sa va dau un numar de cont in care puteti transfera banii. Daca se strang destui am sa cumpar domeniul si am sa fac un forum dedicat ligii. Numele celor care vor contribui la realizarea acestui 'proiect' va fi postat pe prima pagina, impreuna cu suma pe care au donat ( desigur cei care vor asta, puteti ramane anonimi daca doriti ). Nu va mai enumar avantajele unui forum/website dedicat. Va dati seama singuri. Salut |
as putea sa ajut cu siteul + forum. vbim
|
Eu as vrea sa reintorc la regule. In opiniea mea +1 punct pt cei care au DC nu este un lucru chiar foarte bun, pentru ca altii se lupt pt locul 9-8 ca sa prinde un punct, iar eu de exemplu daca am avut un crash si nu mai vad ca pot face macar 1 punct, resetez calculatorul, si pakkk +1 punct...Va rog sa va mai ganditi odata la acest lucru. E doar o chestie, si sigur, cei care au avut DC, nu va fi de acord cu mine, si poate ca nici io n-as fi, daca aveam DC. Dar fata de altii care lupta pe track pentru puncte, asta ar fi corect.....
Cu stima Sanchez |
Ai dreptate, o sa regandim sistemu de punctaj, reply diseara.
|
Sistemul de punctaj este in felul urmator:
1. 10pct 2. 8pct 3. 6pct 4. 5pct 5. 4pct 6. 3pct 7. 2pct 8. 1pct 9. 1pct 10.1pct si asa mai departe... Cei care au avut disconect (semnalat de catre LFS ca Driver XXX Lost connection) vor primi 1 punct. Cei care au DNF(did not finish) vor primi 1 punct Cei care au DNSH ( Did not show for heat) vor primi 0 puncte. Astfel cei de pe locul 8 in jos vor primi un punct pentru participare, la fel si cei cu Diconect, si cei cu DNF. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning