Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Kia Pro_Ceed vs. Citroen C4 vs. Opel Astra GTC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91147-kia-pro_ceed-vs-citroen-c4-vs-opel-astra-gtc.html)

3Xtreme 24-10-08 19:34

Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC

eu nu sunt genul care sa zic ca masina pe care o am e cea mai buna si nici nu regret deloc ca am optat pt kia. marca mea preferata care cred ca e cea mai buna e bmw. si de aceea vreau sa imi iau o matza.
@dolb: sa stii ca exista kia cee'd_sw care arata aproape la fel sau cee'd xr. doar ca nu au plafon panoramic.

vacaroz 24-10-08 19:39

una peste alta amandoua sunt bune in felul lor. desi sunt in aceeasi clasa ceedu`ul e pt un public cu un buget mai mic, dar ofera destul de multe pt banii aia si opel`ul e putin mai scumpa dar cu un design placut si ea la randul ei are ceva optionale si motorizari mai puternice, care`i si permite sa ceara mai mult.

3Xtreme 24-10-08 19:54

uite aici pentru cee'd_sw: http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...g=&tabNumber=2
si daca o sa cauti o sa gasesti si cee'd si pro_cee'd.
si apropo, se zice "o kia", nu "un kia".

gigi galagie 24-10-08 20:11

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1824814)
gigi! spune-le cunostintelor sa faca revizia la un service autorizat unde pot vedea ei LIVE cand li se schimba filtrele si tot ce trb!

In plus, spune-le sa foloseasca MOBIL 1 ESP FORMULA .. care e special pt 2.0 tdi astea cu DPF ! grija mare ! .. la mine problem solved!

MIIIIII DE SCUZE DE OFFTOPIC

ti am spus ca banii nu sunt o problema ptr fostul proprietar...a schimbat toate astea la service ul unui dealer opel din bucuresti...si masina e 1.8 benzina.scz off topicul...dar nu e opelul cea mai cea...

vacaroz 24-10-08 20:20

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 1825021)
uite aici pentru cee'd_sw: http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...g=&tabNumber=2
si daca o sa cauti o sa gasesti si cee'd si pro_cee'd.
si apropo, se zice "o kia", nu "un kia".

aaa... ptiuu bha ce urata e :D

Eugen_TL 24-10-08 20:59

URAT nu stiti sa purtati o discutie cum trebuie..fiecare isi lauda ce are... PAREREA mea e simpla: eu nu mi-as lua o secunda un opel la peste 20.000euro NEAM NEAM ,,, dar nici KIA cu siguranta! m-am referit strict la FIRMA MARE... ca de VW nu pot spune acelasi lucru dar pot spune ca nu mi-as lua GOLF de peste 20.000.. sunt optiuni mult mai bune ! parerile sunt impartite nu va mai certati, nu mai faceti misto, fiecare vede ce-i bun la el si ce-i rau la altele :)

TURBOSS 24-10-08 21:06

[QUOTE=3Xtreme;1825021]uite aici pentru cee'd_sw: http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...g=&tabNumber=2
QUOTE]

sa dai peste 27 de miare o kia(oricare ar fii ea), inseamna ca nu stii nimic cu si despre masini!

22VIN 24-10-08 21:40

corect, la fel si la mine: nu mi-as lua un opel de peste 20mii eur cu anumite exceptii: 1. daca este opc 2. vectra full, care ofera multe surprize
la fel nu mi-as lua nici skoda, nici vw, nici kia, nici peugeot, nimic. sa dau peste 20mii eur pe o masina din clasa compact ar insemna sa fie bmw sau mercedes.

aleks 25-10-08 00:33

v-as ruga sa nu faceti gașcă pe motiv ca suntem unii mai vechi, iar userii mai noi care au facut greseala fatala de a avea alta parere decat noi trebuiesc executati.
fiecare cu argumentele lui, si ar fi bine sa fie valabile (la concret, nu interpretabile) si la subiect...

_anaconda_ 25-10-08 10:28

cate balarii pe aici :)

nu stiu cu ce m-ar incalzi, ca teoretic pot sa pun 200 de CP pe un GTC, si nu mai stiu ce dotari de 20+ euro!Este fix 0, sunt foarte putine masini de genul, una din cateva sute?, In schimb la Kia primesti foarte multe la bani putini, si merita toti banii, la aceiasi bani, la Opel primesti un 1.4 amarat, care este subnutrit, si geamuri la manivela, s.a.m.d.Acceptati asta, si nu mai dati in balarii ca TEORETIC, poti sa dai sute de mii de euro pe un Opel, cand de fapt nimeni nu prea da, asta nu e argument Pro GTC, vs Kia Ceed, care arata bine, este bine dotata, garantie buna, interior decent calitativ, toate la un pret foarte corect!

22VIN 25-10-08 10:35

eu n-as zice ca nimeni nu da, de fapt nu am vazut gtc 1.4 pe strada.. toata lumea cumpara de la 1.6 in sus. si nu am vazut niciunde gtc fara a/c si tot asa... deci nu mai vorbi

_anaconda_ 25-10-08 10:54

de la 1.6 100 CP sau cat are, si a/c si geamuri electrice fata care sunt must have, e cale lunga la aberatiile de mai sus gen plafon panoramic, 2T de 200 CP si asa mai departe, asa ca ;)

22VIN 25-10-08 10:58

115cp
si da, aberatiile sunt cu sens: ii raspundeam celui care spune ca opel nu viseaza la dotarile unui kia, neprecizand suma de bani

dolb 25-10-08 11:20

anaconda.. ce nu intelegi tu este:

poti sa dai un ban pe un lucru care promite ca face/ca drege ca are multe optiuni etc etc ( sa zicem DVD player de masina OEM..chinezesc .. din ala retractabil ) .. care citeste orice dupa lumea asta! .. si e doar 15 milioane! Si mai ai de ales alt DVD .. dar PIONEER .. care e 50 de milioane .. si poate nu face ..ce face si ala de 15 milioane! dar ideea e ca pioneerul citeste mai frumos...are calitate mai buna! nu face fite daca ii bagi dvdvideo TDK sau SONY sau altceva!

Asta incercam sa iti explicam! .. cel de 15 milioane este slab calitativ si nu te tine mai mult de un an ( cazul meu )... Pioneer-ul in schimb o fi el mai scump dar stii ca ai dat un ban .. si te tine aparatul! Cam asa e si cu masinile !

bmwM8 25-10-08 11:49

daca firma kia nu ar fi redus costurile cu mult si ofereau o garantie mare, erau in faliment de mult ;), pt ca nu prea au ce arata, pana la urma coreenii nu fac/au facut nimic deadreptul bun!

All times are GMT +2. The time now is 19:21.

- Copyright 2026 4Tuning