![]() |
dap! o sa fiu cameramanul!
si o sa trag primu din narghilea sa nu fie otravita ;) si apoi pun mana pe corpul fetelor k sa nu fie aspru... dk e aspru (si va fi ;) ) ma duk ku ele sa le spal cu coccolino :joy: |
dak o sa faci u asta o sa :bat: :boxing: :chainsaw: :flamed: :headache: :poke: :pistoles: :2gun: :censored: :blahblah: :blahblah: :blahblah: mori.... :!: :!:
|
da zip... makar mor dupa ce :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th si :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: mwa!!!!!
zip: te astept :workout: :workout: :workout: :workout: :ballbounc |
yeah...like in your dreams
P.S. suntem offtopic...dicutzia se termina aici :wink: |
si in vise si in realitate, oriunde!!!! 8)
ontopic: nu fumati!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
Pai da... Offtopic la greu...
Oricum: FUMATUL DAUNEAZA GRAV SANATATII. Pe dracu', si bautura dauneaza, si carnea de porc, si multe altele. Daca nu am mai consuma tot ce dauneaza sanatatii, unde-am ajunge? Am deveni vegetarieni si am duce o viata gen \"calugar in chilie\" ?! Sau lasa... Sfat: cine nu fumeaza, sa nu se apuce. Cine fumeaza... sa faca ce-l taie capu' :lol: |
mi s-a spart narghileaua :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :(
|
Zip, Radio Al Jazeera e alaturi de suferinta ta... :P :lol: :lol: :lol:
Fratilor, lasati-le dreaqu de tzigari, ca nu ajuta la nimic! :wink: |
Cum nu ajuta ?
Ajuta ... Ajuta sa te duci mai repede pe lumea cealalta ... :peace: Ca in bancul ala cu bula care a avut un bunic care tragea mahoarca de carpati , 2 pachete pe zi si a murit la 97 de ani ... daca nu fuma traia cumva 120 ??? Aiurea ... Viatza este facuta sa ti-o traiesti ... o viata ai , nu 7 .. si tragi tot ce se poate ( pe p#l@ mai ales ) ... fumezi , bei , incerci si altele ... dar trebuie sa ai taria s le lasi dupa aceea ca e rau ... si toata chestia e sa ai cap sa sti cand sa te opresti ... In viata e frumos sa incerci tot ceea ce iti trece prin cap ... Numai gloantze sa nu fie ca e rau ! :peace: |
Quote:
|
Mda!
Din pacate si eu fumez!Am facut o gramada de tampenii dar asta e cea mai mare dinre ele!Acum de.........e viciu........iti place.......asta e! Nu ai ce sa faci! |
eu sunt fumatoare... marlboro lights...
but... tutunul dauneaza grav sanatatii!!! |
trag un pachet pe zi de marl rosu:((stiu ca e nasol ca acum la un fotbal gafai de zici ca am 80 de ani !
|
Si daca fumezi ce? Parca as fuma plamanii altora ... ii fumez pe ai mei si nu ma intereseaza parerea altora ...
Cei care ati posta mesaje cu \"Tutunul dauneaza grav sanatatii\" .. am vazut si noi chestia asta pe pachetele de tigari .... :evil: :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning