![]() |
Re:
Quote:
|
pentru baietzii dela insane...vedetzi ca e prin orash un taximetrist buimacit,nedumerit nu stiu ce e cu el...ca arestick si cu insane si cu extreme...asa k va rog io sa il anuntzati sa il dea jos pe ala cu extreme...nu de alta dar e urat cu spume!!!
|
ULTRA LOOL !!! deja au inceput sa se produca \"facaturi\" !! :lol: :lol: :lol:
|
Gab-ule e fan de-al tau ala ! :lol: :lol: :lol:
|
rik esti cine cred eu?? :D
|
nu!!!e o sosie!!!!
|
Nu stiu nici eu cine sunt!!!!cu atat mai putzin tu!!!
|
bine ai venit atunci si poate ne vedem prin oras zilele astea ca ma dispera ala sa ii faci oltcitul!!!! :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Liniste ca s-a trezit Flavi.
Ba nu te mai vezi nu te mai auzi ? Casatoria asta ....................... :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
salz! care este treaba pe forumul asta?
|
cum sa iti spunem noi ca sa nu ai un shoc...forumul este de fapt si de drept un paravan...noi de fapt santem toti dealeri...de droage...gata am spus-o...capu'al mare vezi ca e baiatu'ala de cu DJ77VLD...noi ii zicem NASHU'CHEIE DE 13...nu stiu daca e bine ca ti-am dat toate detaliile astea...dar...asta e...m-am riscat!!!daca de maine nu o sa mai poztez inseamna ca nashicul meu s-a enervat rau!!!gata acum fara gluma...bine ai venit printre noi...ar fi frumushel daca te-ai prezenta asa...mai amanuntit....si in rest....have fun!!!!nu am mai urat la nimeni nimic pana acum pe aici...deci maine clar vor fi n'shpe mii de pagini aici...imi asum si acest risc(deci clar in seara asta traisc periculos) :D :D :D !!pa pa!!
|
Re:
Quote:
na ma gabule ca te-am scos si tot undercover am ramas :lol: :lol: 8) :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:20. |
- Copyright 2026 4Tuning