![]() |
eu kiar patesc asa...
dak stau eu deasupra :twisted: :twisted: |
eu kiar patesc asa...
dak stau eu deasupra :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :) |
Re:
Quote:
ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :) |
mie sincer mi-e rau in pozitia aia.....me on top
pot sa zic ca sunt de acrod ca femeia sa fie \"superioara\" barbatului :P P.S. a fost o gluma,ca nu-s misogin |
......da e new discusion favorite position :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....si cine pateste chestii ciudate in diferite pozitii (gen curge sange din nas etc.) :wink: :twisted: :twisted:
|
pe mine cu un picior jos unu sus ma apuca CARCELUL ! :D :D :D :D
|
....hmmmmm :roll: .....nu prea ne`ai lamurit :wink:
|
1 Attachment(s)
hmmm :) oare are ceva daca pun panarama asta de poza? sper sa se inteleaga in paint in 5 sec facuta :) ---- pozitia fie in pat,fie scaun,scari ... :D :D :D
|
Re:
Quote:
|
hehehe ce sa fac si eu ! femeia zici ca e tzap de taiat lemne... oricum ideea sper ca a-ti inteles-o :)
|
Re: Ce vor barbatii?
pe aci ce mai e????
nik nou???? vad k de 3 zile n-a mai scris nimeni nik...d c????nu mai e interesant subiectul??? |
pai acum suntem la subiectul pozitii ... pozitii in care ni se intampla ceva:curge sange...doare ceva etc etc! eu am zis o pozitie si am pus si desen sa se inteleaga :) unu foarte artistic ///// spuneti si voi pozitii daca aveti :) :) :) :)
|
Quote:
|
nu stiu ce sa mai zic...m-ati lasat fara cuvinte...:( in primul rand...cel care a postat conversatia cu tipa de pe mess nu cred ca ar pica bine daca ar fi fost in locul ei.adevarul este ca na sunt fata dar nu sunt de partea nimanui..sunt neutra aici...cu aia te-ai dat mare mosule si...poate vei ajunge si tu la mana uneia ;) atunci mai mult ca sigur nu vei mai posta nimik :) ...femeie ideala...voua stiti ce v-ar trebui baieti ;) una urata...sa stiti ca nu va inseala mai mult ca sigur...intotdeauna se zice...mai bine o iei de mica si o educi si este toata a ta ,sa o sti acasa .....restu treaba ta...atata timp cat sti sa o respecti...caci daca nu...te poate si ea lasa cu ochii in balta ...sunt multe chesti care se bat...fie ca e fumoasa,fie ca e minunata,fie ca e urata..etc...te poate face sa suferi..sau nu...pozitie preferata...aveti..dar cred ca totul vine de la sine ;) ok...femeia mereu deasupra ;) sau...umeri craci...garantat...vei obosi daca vei lua si un pahar de ceva sau mai multe iar atunci...vor veni mai multe idei ;) si etc...sunt curioasa acum..care imi vor da dreptate :P eu..sunt simpla...nu cred ca sunt fenomenala cum o spun unii...dar parerea mea este asta...daca incep sa tin la o persoana ok...dar nu i-as interzice sa iasa cu alta sau etc..doar sa nu aflu si sa mai iau si BTS ca atunci chiat mor cu el de gat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:06. |
- Copyright 2026 4Tuning