Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

aleks 02-03-06 23:02

eu kiar patesc asa...
dak stau eu deasupra :twisted: :twisted:

aleks 02-03-06 23:02

eu kiar patesc asa...

Psycho 02-03-06 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
eu kiar patesc asa...

ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :)

Psycho 02-03-06 23:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
eu kiar patesc asa...

ahahah ... nashpa eu nu .. dar am doare ficatu` si splina :)

needBrain 03-03-06 00:54

mie sincer mi-e rau in pozitia aia.....me on top

pot sa zic ca sunt de acrod ca femeia sa fie \"superioara\" barbatului :P

P.S. a fost o gluma,ca nu-s misogin

d3vilish_lips 03-03-06 13:42

......da e new discusion favorite position :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .....si cine pateste chestii ciudate in diferite pozitii (gen curge sange din nas etc.) :wink: :twisted: :twisted:

Eugen_TL 03-03-06 13:57

pe mine cu un picior jos unu sus ma apuca CARCELUL ! :D :D :D :D

d3vilish_lips 03-03-06 14:00

....hmmmmm :roll: .....nu prea ne`ai lamurit :wink:

Eugen_TL 03-03-06 14:12

1 Attachment(s)
hmmm :) oare are ceva daca pun panarama asta de poza? sper sa se inteleaga in paint in 5 sec facuta :) ---- pozitia fie in pat,fie scaun,scari ... :D :D :D

fanete 03-03-06 14:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
hmmm :) oare are ceva daca pun panarama asta de poza? sper sa se inteleaga in paint in 5 sec facuta :) ---- pozitia fie in pat,fie scaun,scari ... :D :D :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bine ca i-ai pus sapca ca pierdeai la impresia artistica....

Eugen_TL 03-03-06 14:26

hehehe ce sa fac si eu ! femeia zici ca e tzap de taiat lemne... oricum ideea sper ca a-ti inteles-o :)

Sasha_z 06-03-06 14:32

Re: Ce vor barbatii?

pe aci ce mai e????
nik nou????
vad k de 3 zile n-a mai scris nimeni nik...d c????nu mai e interesant subiectul???

Eugen_TL 06-03-06 14:43

pai acum suntem la subiectul pozitii ... pozitii in care ni se intampla ceva:curge sange...doare ceva etc etc! eu am zis o pozitie si am pus si desen sa se inteleaga :) unu foarte artistic ///// spuneti si voi pozitii daca aveti :) :) :) :)

fanete 06-03-06 14:44

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
pe aci ce mai e????
nik nou????
vad k de 3 zile n-a mai scris nimeni nik...d c????nu mai e interesant subiectul???

a fost si site-ul cazut o zi si ceva pentru ca si-a schimbat look-ul

iulia 06-03-06 18:57

nu stiu ce sa mai zic...m-ati lasat fara cuvinte...:( in primul rand...cel care a postat conversatia cu tipa de pe mess nu cred ca ar pica bine daca ar fi fost in locul ei.adevarul este ca na sunt fata dar nu sunt de partea nimanui..sunt neutra aici...cu aia te-ai dat mare mosule si...poate vei ajunge si tu la mana uneia ;) atunci mai mult ca sigur nu vei mai posta nimik :) ...femeie ideala...voua stiti ce v-ar trebui baieti ;) una urata...sa stiti ca nu va inseala mai mult ca sigur...intotdeauna se zice...mai bine o iei de mica si o educi si este toata a ta ,sa o sti acasa .....restu treaba ta...atata timp cat sti sa o respecti...caci daca nu...te poate si ea lasa cu ochii in balta ...sunt multe chesti care se bat...fie ca e fumoasa,fie ca e minunata,fie ca e urata..etc...te poate face sa suferi..sau nu...pozitie preferata...aveti..dar cred ca totul vine de la sine ;) ok...femeia mereu deasupra ;) sau...umeri craci...garantat...vei obosi daca vei lua si un pahar de ceva sau mai multe iar atunci...vor veni mai multe idei ;) si etc...sunt curioasa acum..care imi vor da dreptate :P eu..sunt simpla...nu cred ca sunt fenomenala cum o spun unii...dar parerea mea este asta...daca incep sa tin la o persoana ok...dar nu i-as interzice sa iasa cu alta sau etc..doar sa nu aflu si sa mai iau si BTS ca atunci chiat mor cu el de gat...

All times are GMT +2. The time now is 18:06.

- Copyright 2026 4Tuning