![]() |
Re: FIAT MEETING --- cluj napoca !
unde e parcarea asta si cum intru acolo?:???: in caz ca vin sa stiu cum sa intru
|
cand ajungi la intrarea magazinului virezi spre parcarea subterana, dar nu intri in parcarea aia ci mergi mai departe inainte
|
cum a fost la intalnire ? cate masini au fost ? eu acuma am ajuns acasa din pacate ...
mai facem una saptamana viitoare ? acelasi loc si aceeasi ora ? |
se face saptamana viitoare in faget parca, la un gratar, am fost vreo 12 asa dupa ochi
|
tare.. si ceva poze? :) eu nu am putut sa ajung , am avut ceva probleme cu montarea unei centralizate :P
|
1 Attachment(s)
o poza de grup , doar de una am facut rost ...
haida sambata asta , tot acolo , la aceeasi ora ... nici eu nu am apucat sa ajung , ca o trebuit sa plec din cluj pe nepregatite :( |
deci, sambata pe la ora 16:00?? de acolo mergem la KO Racing?? :D
|
tot cei posibil :D
|
Pleaca cineva din Manastur? Am nevoie sa ma duca si pe mine la meeting si apoi la KO Racing. Mersi anticipat.
|
Salutare , bagam o intalnire pe marti (22.12.2009) , pe la ora 15:00 , locatie : parcarea supraterana Iulius Mall (cea de sus din capat) e liber acolo mai tot timpul ! Eventual ne bagam la o poveste si o cafea in Iulius ! Va astept !
|
salutareeee..eu prezent numai dupa ora 17:30 daca o sa mai fiti pe acolo:D Go Go Fiaaaaatt :))
|
trebuia sa pui postul ceva mai din timp. :( as fi venit si eu
|
apei lasa ca n-ai pierdut nimic :D
|
sper sa va fac o surpriza placuta la urmatoarea intalnire. :D ... un fiat cu ... facelift :P ...
|
Re: FIAT MEETING - Cluj Napoca !
Intalnire fiat sambata , locatia este parcarea supratarena Auchan (Iulius Mall) chiar in capat , de la ora 15 : 00 ! Vine cine are posibilitatea si daca ii foarte frig ne bagam la povesti in Iulius !
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:47. |
- Copyright 2026 4Tuning