![]() |
16ani, sta in Pajura, fata cuminte.
|
Re:
Quote:
|
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA ca dau mai tarziu un exemplu :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: ceva fff frumos
v am facut curiosi ?? :twisted: :evil: :evil: |
Re:
Quote:
Hai spune despre cine e vorba! :arrow: |
Re:
Quote:
Serios vorbind, daca omu' are scuter :shock: are si femei, nu? :roll: PS: Quote:
|
E bine daca sta in pajura k am relatii. Fata cuminte sau femeia perfecta e una si aceeasi.. adica NU EXISTA!
|
femeia perfecta si mos craciun nu exista :twisted: :twisted:
needbrain vezi ca cer dreputri de autor pt semnatura aia :evil: bv mox hai fugi dupa ea ce astepti ?:D |
Re:
Quote:
vezi ca doar 2 3 perechi de palme te trezesc:D la realitate dai cat mai esti tanar :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re: Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem!
nu va suparati...dar...de ce sa pun poze cu prietena`mea aici ? ca sa sstrige toti dilaii dupa ea ?? :P
|
Quote:
altii au pus...altii n-au pus... e decizia ta.. |
Quote:
si trecand peste .... "micile" voastre nebunii ....fete cuminti exista dar le cauti tu unde nu trebuie ....;).....iar la anii tai (22) ar trebui sa ai mai multa experienta decat cei care inca se mai uita dak au par la subrat ....sau poate ai dar nu arati ...asa k dem. k poti |
Quote:
|
2 Attachment(s)
deocamdata nu am pierdut nimic...si sper sa nu pierd:P
|
4 Attachment(s)
Am avut (4 ani jumate), am pierdut (acum 11 luni)...asta este viata merge mai departe... ;)
|
itzi trece pana te insori :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning