Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem! (https://forum.4tuning.ro/28-femei/555-pierdut.html)

magu 05-01-06 15:16

16ani, sta in Pajura, fata cuminte.

Yonut21 05-01-06 15:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-vlad-\"
16ani, sta in Pajura, fata cuminte.

:lol: :lol: :lol: Mai sunt fete cuminti in ziua de azi? :lol:

Alexutzzz 05-01-06 15:23

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA ca dau mai tarziu un exemplu :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: ceva fff frumos

v am facut curiosi ?? :twisted: :evil: :evil:

Yonut21 05-01-06 15:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
v am facut curiosi ??

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AA!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Hai spune despre cine e vorba! :arrow:

Gabi 05-01-06 15:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"GolfTuning\"
oi fi gigolo si noi nu stim ?

Nu e, ma, gigolo :) E doar Diablo... by Antonio Banderas :lol:

Serios vorbind, daca omu' are scuter :shock: are si femei, nu? :roll:

PS:
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Din 31 de pagini au mai ramas 7.

Incepand de azi, topicul este deschis din nou. Va rog (insistent) sa nu ma mai faceti sa sterg iar mesaje.

Bagati gaz.

Poze, nu discutii inutile, va rog!

Mr.Nice 05-01-06 16:13

E bine daca sta in pajura k am relatii. Fata cuminte sau femeia perfecta e una si aceeasi.. adica NU EXISTA!

GolfuletzS 05-01-06 16:15

femeia perfecta si mos craciun nu exista :twisted: :twisted:

needbrain vezi ca cer dreputri de autor pt semnatura aia :evil:

bv mox hai fugi dupa ea ce astepti ?:D

Alexutzzz 05-01-06 16:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mr.Nice\"
Fata cuminte sau femeia perfecta e una si aceeasi.. adica NU EXISTA!

MAI STI poate e vreo minune :D ( doamne ajuta) nu fi sigur :) asa ti se pare pana o sa fi amorezat:) :lol: :lol:

vezi ca doar 2 3 perechi de palme te trezesc:D la realitate

dai cat mai esti tanar :lol: :lol: :lol: :lol:

ionut007 12-05-06 19:21

Re: Ce-am avut, ce-am pierdut dar si ce avem!

nu va suparati...dar...de ce sa pun poze cu prietena`mea aici ? ca sa sstrige toti dilaii dupa ea ?? :P

Mustang 13-05-06 06:44

Quote:

Originally Posted by ionut007
nu va suparati...dar...de ce sa pun poze cu prietena`mea aici ? ca sa sstrige toti dilaii dupa ea ?? :P

nu te supara...este decizia ta...
altii au pus...altii n-au pus...
e decizia ta..

Mertzanik 13-05-06 21:40

Quote:

E bine daca sta in pajura k am relatii. Fata cuminte sau femeia perfecta e una si aceeasi.. adica NU EXISTA!
ce intelegi tu prin fata cuminte ????? deci femeia cuminte e cea perfecta ???..pai si cum ramane cu cele 2 blonde eventual si gemene la care tot viseaza barbatii?? sau le-ai avut si acum vrei fete cuminti care zici ca nu mai exista dar care au fost prostite de barbati ...????

si trecand peste .... "micile" voastre nebunii ....fete cuminti exista dar le cauti tu unde nu trebuie ....;).....iar la anii tai (22) ar trebui sa ai mai multa experienta decat cei care inca se mai uita dak au par la subrat ....sau poate ai dar nu arati ...asa k dem. k poti

Mertzanik 13-05-06 21:49

Quote:

trecut prin deziluzia iubirii,vise spulberate,inima zdobita si suflet chinuit... asta am patit eu...dar acum nu ma gandesc ce-am avut si ce-am pierdut pt ca atata timp cat eu am tratat-o ca pe o regina si i-am oferit tot ce mi-a stat in putere si m-am daruit ei si relatiei noastre 150%,iar ea a plecat...nu ma merita...si acelasi lucru il pot spune si despre voi fratilor...daca ati patit la fel...acum ma gandesc la ce am...si e mai bine asa,din trecut inveti,in prezent aplici,iar viitorul nu-l visa,ci construieste-l asa cum stii mai bine si fa in asa fel incat sa nu regreti nimic la sfarsit... daca e sa pierd ceva in viata...macar sa nu am ce sa-mi reprosez...e tot ce pot face si asta am sa fac...
wow super tare...vb mari si adevarate...e bine k in sinea ta vezi adevarul...dak lasi si pesimismul deoparte si ramai la ideiile tale esti p drumul bun ...;););)

Bicuss 02-08-06 00:58

2 Attachment(s)
deocamdata nu am pierdut nimic...si sper sa nu pierd:P

Leutzu_ 02-08-06 16:16

4 Attachment(s)
Am avut (4 ani jumate), am pierdut (acum 11 luni)...asta este viata merge mai departe... ;)

gaby_4ss 03-08-06 23:58

itzi trece pana te insori :D

All times are GMT +2. The time now is 07:45.

- Copyright 2026 4Tuning