Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

needBrain 12-08-05 21:50

eh,nu-ti dai u seama,dar in mom in care iti iei masina,brusc avem o aura in jurul capului cum au sfintii :lol:
stii u,devenim mai frumosi,mai intzelegatori,mai amuzanti,mai inteligenti
dar aceste \"calitati\" depind de masina :lol:

Vladutzzz_sv 14-08-05 14:15

masini

Nu stiu de ce dar cam toate calitatile depinde de masina....

RA_2fast4u 14-08-05 20:39

mah eu unul sincer acuma asi opta pentru combinat...va intreabti dc? pentu ca eu nu am avut niki odata o relatie serioasa(eu in viata mea nu am spus acele banale cuvinte \"te iubesc\") si in acest caz chiar ai nevoie de o realatie...adika te saturi de chestii din astea belite de o noapte...nu e bine... de multe ori ma apuca un sentiment ciudat(in special in serile in care sunt singur si ma uit la ceva film din asta, daca e si romantic e grav, sau pe o melodie din asta mai slow...ma mai chinuie ca sa ii fac) dar cand sunt \"lucid\" si ma gandesc bine realizez ca odata combinat serios nu o sa imi placa...adika o sa duk dorul momentelor cand vorbes asa ;ejer de fete ca acuma, asta o vad mai ales cand ies in oras cu amici care au relatii serioase...eu ma uit lejer dupa un. eventual ma mai bag in seama :lol: :lol: ei stau cuminti si la casa lor pt ca nu le permite \"statutul social\"....in concluzie cred ca am facut un talmes balme...e aiurea faza..credeti-ma... :(

needBrain 14-08-05 22:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RA_2fast4u\"
mah eu unul sincer acuma asi opta pentru combinat...va intreabti dc? pentu ca eu nu am avut niki odata o relatie serioasa(eu in viata mea nu am spus acele banale cuvinte \"te iubesc\") si in acest caz chiar ai nevoie de o realatie...adika te saturi de chestii din astea belite de o noapte...nu e bine... de multe ori ma apuca un sentiment ciudat(in special in serile in care sunt singur si ma uit la ceva film din asta, daca e si romantic e grav, sau pe o melodie din asta mai slow...ma mai chinuie ca sa ii fac) dar cand sunt \"lucid\" si ma gandesc bine realizez ca odata combinat serios nu o sa imi placa...adika o sa duk dorul momentelor cand vorbes asa ;ejer de fete ca acuma, asta o vad mai ales cand ies in oras cu amici care au relatii serioase...eu ma uit lejer dupa un. eventual ma mai bag in seama :lol: :lol: ei stau cuminti si la casa lor pt ca nu le permite \"statutul social\"....in concluzie cred ca am facut un talmes balme...e aiurea faza..credeti-ma... :(

hai sa-ti zic o chestie.si io am fost in sit asta.si uite k mi-a trecut.
ceea ce simti u acum e prematur
mai asteapta pana pe la 20si ceva de ani si abia apoi gandeste-te la asa ceva
intre timp,cauta sa te distrezi,profita de ocazii atunci cand se ivesc,si....MULTE femei
sa-ti zic de ce nu-i buna o rel mai serioasa de la varsta asta?pt ca noi baietii nu suntem inca copti la minte,si fac alea ce vor din noi. ce vrei frate sa ajungi \"catel\"?
mai bine stai in banca ta.stii u,TOATE LA TIMPUL LOR

RA_2fast4u 15-08-05 09:05

da mah da imi trebuie si mie o relatie ce vreo luna sau ceva de genu....ca noh trebuie si asa ceva, adika nu vreau sa imi gasesc deja sotia :lol: da vreau sa vad si eu cum e sa stai mai mult de 3-4 zile cu o fata...atata tot.... :roll:

needBrain 15-08-05 18:30

ok.dar ai grija.
sa nu pui suflet ca.....e nasol
inceaca sa ramai mai rece cu ea

blowwind 15-08-05 18:33

in esec in drogstea poate avea 2 urmari...varianta a sau b..
a) te inchizi in tine ...lucru GRAV!!!!
b) te maturizezi.....vezi ca viata nu e chiar asa de roz....si incepi sa gandesti...

RA_2fast4u 15-08-05 18:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
b) te maturizezi.....vezi ca viata nu e chiar asa de roz....si incepi sa gandesti...

foarte corect!!!(chiar dc nu din fericire(are din fericire niki eu nu mai stiu) nu am trecut prin asa ceva)

needBrain 15-08-05 18:40

Re:

Quote:

doar din cauza esecurilor sentimentale?
stai tu calm ca mai sunt vreo jdemii de motive sa te maturizezi

si sa sti ca faza cu inchisul in tine poate reprezenta un avantaj.dar e f mult de scris si mi-e lene
cu o alta ocazie o sa va povestesc.REMIND ME

blowwind 15-08-05 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
Quote:

doar din cauza esecurilor sentimentale?
stai tu calm ca mai sunt vreo jdemii de motive sa te maturizezi

si sa sti ca faza cu inchisul in tine poate reprezenta un avantaj.dar e f mult de scris si mi-e lene
cu o alta ocazie o sa va povestesc.REMIND ME

vb despre dragoste ,sentimente...si de aia m`am referit la un esec sentimental....logic ca sunt 11000 de alte motive din care te poti maturiza :) n`am zis ca nu...
cu inchisul in tine partea nasoala e ca poti ajunge la o punct cand pur si simplu devii nebun...parti placute...hmm...nu`mi vine nici una in minte in secunda asta :)....dar mai vb :D

needBrain 15-08-05 19:08

conteaza f mult sa stii ce si cand sa spui
cand o tipa incearca sa afle de la tine ceva despre tine,fa-o pe inchisu'.
ai sa vezi ce tine(dar nu la toate)si abia apoi le creste interesul pt tine

EvlSantoS 15-08-05 21:55

un esec sentimental poate avea mai multe urmari
intradevar cum zice blowwind .. 2 dintre ele sunt ..
1 maturizarea .. ' vezi ce'ai gresit ... o iei ca pe o lectie invata .. (ca i'ai dat prea mult .. ca ai pus prea mult suflet .. ca ea si'a luat'o in cap ... ca ai inselat'o ... fara ca ea sa afle vreodata .. etc etc )
eh toate astea raman undeva ... si a doua oara nu mai gresesti asa..
in fine .. asta e partea buna .. deci cel mai bine asa iesi .
2: te inchizi in tine .. e prea mult de scris .. n'are rost ..
ideal e sa nu ... dar .. daca se intampla ... tre sa stii cu cine sa fii .. [deschis] si cu cine inchis .. eh .. unii nu stiu chestia asta ..
o simpla intrebare poate sa rezolve multe chestii .. bla bla bla
obositor subiect ..

needBrain 18-08-05 14:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvlSantoS\"
un esec sentimental poate avea mai multe urmari
intradevar cum zice blowwind .. 2 dintre ele sunt ..
1 maturizarea .. ' vezi ce'ai gresit ... o iei ca pe o lectie invata .. (ca i'ai dat prea mult .. ca ai pus prea mult suflet .. ca ea si'a luat'o in cap ... ca ai inselat'o ... fara ca ea sa afle vreodata .. etc etc )
eh toate astea raman undeva ... si a doua oara nu mai gresesti asa..
in fine .. asta e partea buna .. deci cel mai bine asa iesi .
2: te inchizi in tine .. e prea mult de scris .. n'are rost ..
ideal e sa nu ... dar .. daca se intampla ... tre sa stii cu cine sa fii .. [deschis] si cu cine inchis .. eh .. unii nu stiu chestia asta ..
o simpla intrebare poate sa rezolve multe chestii .. bla bla bla
obositor subiect ..

se vede ca ai avut o rel serioasa
foarte corect.odata mi-a spus o tipa ca ei ii plac baietzii veseli,care sa zambeasca mai tot timpu.pai cum draq sa zambesc mah tot timpu cand lucrurile nu stau chiar asa cum crezi u?
spre ex.:o masina-e misto,fuge,are jdemii de dotari,etc.dar tre sa te gandesti ca masina respectiva mai si consuma benzina nuh?
eh,unele fete nu stiu lucrul asta.ele vad doar masina nu si costurile de intretinere aferente.in fine,ceea ce am vrut sa spun e ca in viatza e bine sa fii realist,nu optimist si nici pesimist

EvLSant0S 20-08-05 20:26

Quote:

se vede ca ai avut o rel serioasa
normal ca se vede fir-ar mama ei de treaba sa fie ..
te freaca rau de tot chestiile astea .. te cam dau peste cap .
dar e bine de trecut prin ele ..
pana n-o simti pe pielea ta. .
nu crezi ..
so .. imi pare bine ca am trecut si prin asta . .
cat despre ce-ai spus tu ..
nu pot decat sa spun ca ai mare dreptate ..
ideal e sa fi realist ..
la mine .. a fo prea mult optimism ..
si am crezut prea mult in .. si tot asa ..

needBrain 21-08-05 21:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
dar e bine de trecut prin ele

e bine dar nu-i deloc placut din pacate.
oricum,o rel te maturizeaza.
si oricum practic la varsta asta nu ai nik de pierdut,nuh?
in fond tre sa te mai si distrezi in viatza

All times are GMT +2. The time now is 13:18.

- Copyright 2026 4Tuning