![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
incearca sa-l faci pe bucati : lama+chestiile din parti care se prind de masina .
lama poti sa o faci dintr-un material mai tare ( eventual tabla pe care sa o acoperi cu fibra pe care sa o slefuiesti k sa iasa rotunjita ) iar chestiile din parti sa le faci din spuma/polistiren , iar dupaia sa le unesti . eu cam asa a-si face :D |
ce pot spune inca un pasionat de BUBURUZE !!! la fel ca si mine :X
eu de curand mi-am luat un SPARK doresc sa incep sa modific la el !!! BAFTA IN CONTINUARE si o mirca remarca Ai putea sa ii pui un elenor finut spate ar enervao putin |
Quote:
|
4 Attachment(s)
New mini update!!! Cotierele de portiere, consola centrala si panourile de jos de la portiera (nu stiu xact cum sa le spun)...BLAAAAAAAAAACK!!!!! ALL BLAAAAAAAACK!!! ARATA MISTO DE TOT!!!! Mai urmeaza...dar nu spun ce :) O sa vedeti :)
|
Tare masina , daca avea motor mai mare era mai "belea", macar de1.6l........dar pe ragalia asta ce sa pui ,ca se rupe in doua.Una peste alta e buna ca are consuml mic. Poate ne intalnim si facem o liniutza.
|
1) Nu cred nici pe departe ca e ragalie...
2) Nu e facuta din carton sa se rupa in doua daca trag mai tare...si duce foarte bine motor de 1.4 punto cu turbo si tot ce vrei pe el (100cp minim avea masina respectiva)...cauta pe youtube filmulete cu seicento si da la new...ai sa vezi masina celor de la novitec care are modificar importante la motor, in primul rand. ai sa vezi pe unu care are turbo si bov pe motor de punto...toate motoare mai mari decat al meu...puse pe seicento si nu sau rupt masinile in 2... 3) Seicento in polonia este masina de raliu si este chiar foarte bine cotata (pentru cine nu crede sa caute filmulete pe youtube sa vada seicento de raliu) ...deci este foarte robusta, sa ii spun asa... 4) Ce masinuta ai??? App...mam dat cu un cielo de 90'j de cai...si la finish eram cu botu la fundu lui...so...cred ca e destul de competitiva...si motorul e stock stock stock...;) Numai bine |
Quote:
|
Quote:
|
curios ce masina are d-nul "4speed"
|
masina k masina da conteaza destul de mult si soferul. inseamna k esti bun :P bvbv
|
ma tine cand facem :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pe cand baietii mergeau la Piatra la intalnire...eu stateam frumos aksa din lipsa de fonduri...si faceam farurile smoked :) (Pe calea asta vreau sa imi cer scuze public ca nu am putut ajunge dar nu am avut ce face...banii au depins de Posta romana...deci ;) )
Prea multe nu am ce spune despre procedeu...e pritty simple ;) si efectul e 100% garantat!!! Urmeaza sa imi iau un spay de "fumurit" stopurile si sa fac semnalizarile smoked si atunci o sa arate si mai belea...am sa pun ochisorii si pleoapele saptamana asta...si atunci o sa fie cum imi doresc ;)...pana atunci niste poze ;) ...de la voi...o parere? P.S. Prima poza e inainte...asa...ca sa va faceti o parere obiectiva |
le-ai facut cu folie? au iesit misto :) bv
|
Nuuuuuu, nu cu folie...e o metoda "SecretA" ...defapt mare branza. Am vazut cum pe youtube pe un E30...si am adaptat la mine ;)...dar a fost mai simplu, am avut si noroc... In mijlocul farului am un con ;) care lam vopsit negru stralucitor...and that's all folks :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning