![]() |
Re: Dune Buggy Project
incearca sa pui pozele cum ti-am spus eu mai sus ca nu e greu,nici eu la inceput nu am stiut si tot cineva de pe forum mi-a explicat
|
|
akm l-am terminat azi l-am vopsit.si am facut niste ture cu el..... in treapta 1 am ajuns cam la 46 si ceva la ora treapta a 2 la 70 h iar treapta a 3 la 96 a 4 nu i-am dat inca ca nu am avut unde doar la mine pe strada.....iui ceurat s-au uitat ecini la ine iuiiii:))))
|
voi pune maine poze cu el sa nu uitam i-am pus greutate n fata ca mis-a ridicat in doua roti .gggg
|
2 Attachment(s)
Attachment 1434921[QUOTE=radu_86;3296309]cine se baga la concurs?...............mi-am innaltat buggyiu cu 10 cm nu mai vireaza asa tare merge brici...........poate saptamana asta il vopsesc nujs daca am timp si daca imi explica cineva mai in detaliu cu postatul pozelor pun ceva poze ca nu ma am cu calculatoarele............deci ma bag la concurs......desi am putea face concursuri mai marete om vedea............
|
am reusit!!!!!!!!!!! sa pun poze....asta e commm.............
|
Bravo Radu !! Ai satisfactia ca ai construit o masina care mai si functioneaza , in curand sper sa o definitivez si eu si sper sa am si eu aceeasi satisfactie .
O sa revin cu niste poze |
:idea:
|
frumos buggy dar:
pe fata nu ai suspensii?? cu ce ai indoit teava? |
mai dany.....pe fata are bara de torsiune adica suspensie de olcit iar barile le-am indoit intre doua fulii cu mana totul este lucrat manual nu am strunjit am folosit doar flex si aparat sudura tot tot este facut de mana 5 luni de munca, iar pt bogdan daca vrei poti
|
4 Attachment(s)
incet incet(din lipsa mare de timp:cry:) dar sigur incep si eu la buggy-ul meu,cateva poze cu ansamblu motor+cv+punte spate:lol:
Attachment 1440220 Attachment 1440221 Attachment 1440222 Attachment 1440223 |
7 Attachment(s)
Pun niste poze cu buggyul pe care l-am construit.
|
Foarte frumos.
Nu îl păstrezi curat cam greu? Scaunele alea cel puţin, cred că se murdăresc super repede. |
5 Attachment(s)
Asa cum am promis am revenit si eu cu ceva poze ... nu este gata inca , mai am ceva finisajedar in principiu este super OK
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning