![]() |
eu totusi am ajuns la concluzia ca fiecare a dat aproxzimativ cat a putut si s-a adaptat conditiilor de vreme si de masina. si pm cei care nu au servo si bardai vola nu de dacie in mana stiu cat de greu e sa faci jaloane si toate cele. si cu toate astea nu m-am rasturnat nici cand am intors cu frana de mana la prima runda desi ma ridicasem pe 2 roti.
Cred ca anumite comentari sunt deplasate si nu ar trebui priviti de sus cei cu dacii sau cau alte masini netunate. Se stie f bine ca o masina preparata calumea costa f mult. Deci automat nu toti isi pot permite. In cazul meu eu nu pot sa intretin o alta masina decat o dacie. ASTA E VIATZA nu toti au bani si nu toti fac bani multi. Asa ca ar trebui pastrat respectul pentru omul care conduce masina si nu ar trebui respectat dupa ce masina conduce. Asta e opinia mea. |
Quote:
|
:D
Auzi bai bulangiule date in zlbz ca eu nu tziam vb urat terminatule !
Mah pis pe tine si pe cazanul tau ! Si mah trag cu tine cu dacia mea cand vrei tu ! Pt ca sunt sigur ca CAZANUL ala argintiu nici nu pleaca dupa loc LABAGIULE ! |
Turbo110 & Hondarul : bai calmativa draq ca nu asta e motiv de cearta la urma urmei fiecare are dreptul la o opinie. Si rezolvati-o pe strada, cu masinile nu cu vorbe jignitoare, va abateti rau de tot de la topic.
|
Sa vb unu care e in masura nu un terminat care a auzit pe net ca se intalnesc baietzi la pescarus si a venit si el !
Cand eu mah duceam la curse el statea si se uita la TV ! Sunt la curse dinaintea lui si pe forum din naintea lui ! Si nu mah intereseaza de masina aia a lui care este un CAZAN ! Sa vb frumos ca eu nu l-am facut agarici pe terminatu asta !Care se Nmeste Hondaru ! Mah trag cu cazanul lui oricand ! |
turbo110 eu nu sunt \"puiule\" pentru tine sper sa-ti fie foarte clara treaba asta, da ?
am dacie si care e faza ? |
Frate mircar, vineri sunt in Herastrau.
Sper sa vii, sa nu te faci de rahat. Sa vezi ce poate face cazanul argintiu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Cursantule in herastrau nu se mai duc de multi cursantzi !
|
Si vb frumos ! ca eu nu te am facut pe tin agarici ! Iar tu zmd tu nici nu mah interesezi !
Daca iti ziceam agarici era mai bine decat puiule ? |
Mosule (stai sa vezi ce criza face pt asta...), tu vorbesti romaneste ???
Vorbeste frate corect ca nu intelege nimeni ce spui. Si in cazul in care spun doi ca vorbesti aiurea, frate, las-o ca macane... |
Fi si tu mai respectuos mosule !
Si nu mai face misto de lume cand esti de azi de maine la curse MOSULE! Ca atunci cand s-au facut curse mosule (DUMINICA TRECUTA) tu nu erai eu eram ! Si eu nu pup lumea in cur cu vb ca avem gumele incalzite si asa mai departe Mosule ! Si vezi ca nu mai vine nimeni in herastrau ca sa traga Mosule ! Se vb prin telefoane unde fac Mosule ! Asta asa ca chestie sti si tu ! |
Bine frate, atunci da-mi si mie un telefon si zi-mi cand sa ne vedem.
Vorbesti aiurea, imi faci prima dragoste \"cazan\" si acumi zici ca nu vine nimeni in Herastrau ??? Iti zic eu ca vine lumea. Te astept. |
mah ce naiba suntem la gradinita cand citesc tot ceati scris mai sus asa mi se pare ca suntem la gradinita.,.ce naiba..calmativa.. :twisted: :twisted: sau daca chiar credeti ca ajungeti mai departe asa ..parca este un toic la diverse....deci va rog inca odata incetati cu prostiile!!! :twisted: :twisted: :lol:
|
bah lasati-o dreq de treaba....
umpleti forumul de discutii inutile..facetiva rubrica separat dk vreti |
Ne vedem noi stai linistit !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning