![]() |
Re: Relatii la Distanta ?!
aleks scz ca ma bag si eu,si scuze ca indraznesc sa te rog sa ne dai mai multe detalii. ex:distanta,de cat timp dureaza,cat de des va vedeti..unde v-ati cunoscut...
|
Păi nu trebuie să-ţi ceri scuze, ne-am cunoscut pe 4tuning (să ne trăiască forumul, că mulţi v-aţi mai cunoscut pe aici :lol: ) suntem la 600 de km unul de altul (520 defapt, am eu un traseu mai scurt :lol:) ne ştim de prin 2005 şi suntem împreună de... nici nu mai ştiu de când, şi ne vedem cât de des putem noi :)
|
Egalitate :lol:...
Da, daca se iubesc ! 43 25.75% Nu, nu cred ! 62 37.13% Depinde de ei ! 62 37.13% Voters: 167. |
Quote:
|
Quote:
|
:)) aici ma bag si eu :D
|
Quote:
And the baby ....? glumesc :-P |
Da' ce aveţi voi cu mine? :lol: No nuntă and stuff, doar Prigatul ăla, vine fară discuţie :D
|
Quote:
Trebuie sa facem un Prigat Party:love: |
Aşa de bine a prins treaba asta cu Prigatul că până şi garajului meu de tiunning am vrut să-i spun "Prigat cu Vodka Tuning" :lol:
|
nuuu
"Prigat, Vodka & co." :lol: |
abia mi-am deschis ochii si aici toata lumea deja numai Prigat viseaza!!! poate ar trebui sa pun si in cafeaua asta,ca sa imi revin.ma primiti si pe mine?:-)
domnule supervaizer,ia vezi daca firma-mama nu este interesata de un bargain cumva,ca vad ca pe aici este interes.:lol: |
:lol:
Da, ar trebui, numai că nu ştiu ce-mi iese mie, ca lor le facem reclamă moca de-i spargem :lol: |
Băi, pentru o ocazie specială cumpăr eu Prigatu', iar al 2-lea ingredient să-l aducă cine ştiu eu :lol:
|
altul, Superman aici,care numai la baute se gindeste...:lol::lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning