![]() |
Re: Renault 5 Gt-Turbo
Quote:
|
Nu foarte rau.. 2 rani mici pt ca am spalat o si cu Sano forte pt aragaz.. curata orice :)).. chiar si pielea de pe maini :)))
|
3 Attachment(s)
Intrucat renaultul este phase 2, adica facelift, i am achizitionat o bara fata cu buza, careia i am atasar grilajul original dintre proiectoarele de ceata.. bara fiind second hand avea acest grilaj decupat si inlocuit cu plasa.. grilajul il aveam de la alta bara, care in schimb avea buza taiata... asa ca am facut una completa.. urmeaza mici reparatii cu f8bra de sticla, chit samd..
|
2 Attachment(s)
Luni, ma duc sa discut despre o comanda pt o mocheta rosie.. am gasit mocheta rosie, insa textura nu ma multumeste.. as dori ceva mai plusat mai fin.. aveau o nuanta rosu ferrari dar textura cam aiurea.. vanzatoarea mi a aratat ca vor aduce din Germania, mocheta rosie mult mai calitativa.. o voi croi eu singur dupa care o voi lipi de podea in anumite locuri cu banda dubla adeziva de la tesa, din aceea mai grosuta, ca un buretel.. cam asa as dori sa arate la final.. va tin la.cirent peate aprox 2 saptamani.
|
3 Attachment(s)
A sosit si mocheta! Nuanta este identica cu cea originala de gtt! Testura este foarte buna! Va urma croirea si montajul.
|
Buna treaba. Te rog sa ne tii la curent cu etapele croirii/montajului, chiar sunt interesat de ce va iesi. Spor!
|
Bineinteles! Timpul este cam problematic, si vremea.. dar ne descurcam. Keep in touch!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daca tot ne apropiem.de ultima luna de iarna, pregatim gttnul pt primavara cu stickerele originale pe lateral asa cum venea din fabrica. Am facut niste sabloane infunctie de care voi stabili dimensiunile pentru a se apropia cu 100% de original.. se vor face pe folie de transfer..
|
2 Attachment(s)
Lucram lucram lucram.. daca afara e vremea rea.. am facut acele ceasurilor indicatoare rosii..
|
1 Attachment(s)
Pana la sablarea fina si.vopsirea electrostatica cu negru si rosu, e ok si asa :)))
|
1 Attachment(s)
Mici pregatiri pt stickerele laterale originale. Trebuie marit logo ul putin..
|
Ce schimbare mica si frumoasa e aia cu acele rosii la ceasuri :)
|
2 Attachment(s)
Ceva foarte rar si din ce in ce mai greu de gasit pt gtt.. semnalizari noi.
|
De maine astept ca pe.joi vineri sa primesc ceva frumos dee la reconditionat.. surpriza.. voi posta aici :D
|
All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2025 4Tuning