![]() |
Re: Masina Mea......
arata bine polo sal stapanesti sanatos ce conteaza cinei in talon...
|
Hell e un inceput spor in continuare ! Frumos Benju so stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc... si eu sper sa ma bucur de ea. Are cineva o idee, daca pot sa-i pun un chip?
|
Quote:
|
da se poate pune
|
Am o problema. Arde martorul de air-bag. Asa am cumparat masina de la nemti. Air-bagurile sunt la locul lor, nu sunt sarite. Cred ca senzorul mate de sub scaun are ceva. Nu stie cineva o "smecherie" sa-mi stinga ? Un test la reprezentanta e 240 lei. Mie nu merita sa dau atata, doar sa puna pe tetster si de acolo sa-mi stearga problema sau sa-mi stinga becul.
|
din pacate numai din computer poti sa scoti treaba aia,mai stiu cineva care a patit la fel,dar nici o sansa cu "improvizatii"
|
Quote:
|
Il cunosc chiar foarte bine. Merci mult. Apropo: ai un urs foarte frumos. Si eu am vrut sa-mi iau "ursulet", dar din fericire mi-a intrat o afacere si am cumparat E46. Dar si azi ma gandesc, sa-mi iau una. Sa ai noroc de ea ;)
|
aici lucruri frumoase pt bmw-urile voastre pe bmw-shop tot ce tine de chip tuning si alte brizbizuri pt bmw
|
nu ai voie sa pui reclame pe forum
|
Mah Nahore iar la BMW?!?
|
da ma frate ca stii ca altceva nu ma prinde:D :D
|
1 Attachment(s)
:ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy:
alfa romeo 156, 2001, vreo 160 cai, modificata si interior...., linieudio, dvd, si alte jucarii.... SALUTARE LA TOATA LUMEA :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: :ciggy: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:07. |
- Copyright 2026 4Tuning