![]() |
Re: Dacia 1310 '89
Rezervorul de trabant se vinde,cu tot cu cadrul sudat. Probabil trebuie curatat pe interior. Este o solutie intermediara acel rezervor,pentru cine doreste.
Pret : 60 lei (poze in postarile anterioare ) La masina s au achizitionat instalatia electrica, calculator motor cu imo off, si corpul clapeta. Sa vedem ce putem face iarna asta :D Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Piesele fermecate :D
|
Poate ai nevoie si de un electromotor de diesel. Ce diametru are ambreiajul. Se pupa electromotorul de e7j cu carterul la gauri.
|
Quote:
Ambreiajul cred ca va ramane cel original de solenza. Am primit recomandari si pareri despre diferite .... tu ce mi recomanzi ? La tine cum merge ? Poate iti facem o vizita mai la primavara :D |
Quote:
Ambreiajul daca ai pune sachs chiar si cel de 180mm cred ca face fata cu brio la diverse abuzuri. |
Quote:
Sper sa prind un weekend putin mai calduros sa pot da cutia jos si sa fac operatiunea dama cu camelii :lol: |
1 Attachment(s)
Avem si cutie de 'diesel' acum :D
Sunt lansate si cateva comenzi pentru piese..... Ii dam bice, amice ! :lol: |
Imi place foarte mult ceea ce faci! Investesti in piese de calitate si conteaza doar forta bruta, fara prea mult confort8) In schimb nu inteleg faza cu motorul... De ce nu un 1.8 8v de Renault? Ar fi fost mai puternic, pica pe suportii de papuc diesel si ieseai cam in aceeasi bani..:rolleyes2
|
Quote:
Acest motor a suferit si el modificari minore, sperand sa ajung cu el acolo unde imi poate duce 4 trepte de la 1500 la 5000 liniar ... Vom vedea ce iese :-) |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Au venit si unele piese. Pompa apa, curea distributie, rola, garnitura chiulasa,bujii,fise si cam atat cred :lol:
Stiu ca nu sunt cea mai buna calitate, dar sper sa ma tina macar 5000km in regim mixt ... ii dam inainte :D Va salut ! |
1 Attachment(s)
A venit si ambreiajul, a fost 230 lei ( asta pentru cine cauta si gaseste numai la 270, a fost cumparat de pe Sos Pantelimon inainte de spital la magazinele auto din zona )
Azi astept si chiulasa sa vina de la facut :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning