![]() |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
am fost si eu azi
ft tare mi-a placut.. doar namolul ala de langa tribune si prin parc a fost mai naspa..si faza naspa a fost k nu mi-am luat umbrela cu mine si am venit in tricou eu m-am dus pt k am primit msj de la vodafone k am castigat 4 bilete..k altfel nu mergeam..dar nu a mai fost nevoie sa le iau k deja era intrarea moka.:) misto..sa mai vedem si la anu;)) am vazut toata cursa de la ora 14:15 si premierea a fost caterinca rau |
4 Attachment(s)
la final... marele castigator... MASERATI... ITALIA...
|
2 Attachment(s)
la revedere... sa ne vedem sanatosi in 2008... sa speram...
|
2 Attachment(s)
inca o data poze cu invingatorul...
|
Quote:
|
s-ar putea sa mai vina si la anu.. din ce am vazut eu s-au cam indragostit de parapetii nostrii :lol: :lol: :lol:
acum lasand gluma la o parte.. treaba cu intrarea libera poate insemna 2 lucruri: 1. a fost intrarea libera pentru a promova evenimentul si la anu' lumea sa cumpere cat mai multe bilete 2. a fost intrarea libera pentru ca i-am gazduit si la anu' nu vor mai veni; un fel de cadou pentru noi apropo, mi-a placut la final cel cu murcielago cum a deschis usa si a salutat publicu' 8) |
s-a semnat un contract pe 10 ani intre organizatori si Primaria Capitalei..deci, se va desfasura cu siguranta cursa si la anu
|
a fost frumos evenimentul...cel putin zgomotul motoarelor era super...cam multe accidente...dar asa-i pe ploaie,nu?:)
|
una peste alta a fost frumos....si ce sunet......una de pe acolo zicea,citez "cred ca o sa am un orgasm".....masini mult prea bune,organizare buna ptr romania...sa vedem la anu,traseu...cum a mai spus cineva trebuia sa fie mai lat........poate ca daca era mai lat era si mai bine:).......o faza mi-a ramas in minte....de fapt 2-prima a fost cu personajele care erau cocotati pe cladiri....si a 2-la sfarsit la premierea concurentilor cand cameramanu a pus camera pe "fetitele" care erau si ele acolo si toti spectatorii au inceput sa fluiere...sa huiduie......sau cam rusinat dansele.......+ca a mai fost si concurs de tricouri ude...care mai de care............povnas cameramanu care era langa podium:)))))))))))))))))
am avut si iepurasi,masini,ploaie,show inedit in romania+multe altele......de la mine nota 10 ptr organizatori si ii asteptam si la anu....poate atunci o sa fie mai cald si fara asa multe incidente salut |
6 Attachment(s)
Suvenirurile mele :D
|
le-ai luat acasa sau pozele sunt facute acolo,ca sincer nu stiu cum sa fi reusit sa ajungi cu ea la masina ptr ca erau aia cu ochi-n 4,si la sfarsit erau cu scuteru pe pista sa caute lucruri "cazute",si dupa aia a venit safetu car-u sa ia piesele mai mari
|
Le-am luat acasa.... se uitai oameni la nai pe strada:D.....si nu sa luat nimeni de noi...masca fata si planetara le-am cerut la mecanicul de la ascari:D restu de pe pista
|
Quote:
si mai si face Raduleasca "lasa ca-i bine asa mai stau si barbatii cu sotiile impreuna sa se uite la Duminica in familie" *!@$*@#@%(@)%_^ (cenzurez ca deja am luat avertisment) emisiunea aia pe langa ca tine nspe ore e si in fiecare saptamana pe cand asa o cursa nu a mai fost in Romania EVER asa ca rusine trustului Antena pentru ce a facut la cursa FIA GT. nu era asa un cap de tara sa fi inceput prostia aia de emisiune pt femei mai tarziu cu o ora. Au transmis pe Antena 2 si Antena 1 jde ore de antrenamente si calificari in cele 3 zile iar din cursa cea mai importanta am vazut doar prima jumate. a mai intrat live doar cand mai erau vreo 4 minute din cursa si cum au trecut sosirea s-a si taiat transmisia de la cursa asa ceva n-am mai vazut si nu se face. aproape ca au fost de laudat dar si-au dat in ultima clipa cu firma in cap. rusine! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
acolo in sicana aia am stat si eu ..... am stat unu langa altu cred :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning