![]() |
Re: Performantele Voastre
Mi am rupt picioru la 4 ani , stangu , toate oasele erau rupe ,a dat masian peste mien (un aro) am cazut cu bicicleta in GARLA cand eram al bunici , si am reusit sa il fac pe tata sa plece de acasa 4 zile impreuna cu mama ...mama ce marfa a fost:D
|
n-am vazut nici o serie din Harry Poker ala ..
m'am pisat 1:30 sec incontinuu :lol: n-am mancat/baut nimic 2 zile [nici nu puteam, bolnav] |
valex: eu nu am mancat nimic 5 zile. doar am baut zeama de supa. 10x to..boala:)
|
valex: nici eu nu am vazut/citit/jucat harry putred.. nici lord of the rings.. :D
|
Quote:
|
e bine ca nu's singurul om intreg la minte si care nu viseaza sa zboare pe'o matura sau ce plm era aia :lol:
|
Quote:
|
Nu mai spuneti ca nu prindeti Pro-tv :p
|
Quote:
|
1100 abdomene fara pauza in cam 50-55 de minute
|
Am baut in zilele mele bune, acum vreo 8 ani 19 sticle ce Bitter Carpaten in 2 oameni, intr-o seara. Stat nedormit tot in perioada aia 48-60 ore .
|
ce tampiti sunteti si voi
- daca tot ati adus vorba de pishat, ma pish mai mult ca oricine de pe forumul asta - am baut odata pana m am pishat pe mine, la propriu - am facut 9 minute din colentina (capat fundeni) pana pe calea grivitei. in timpul saptamanii ora 20 - scriu mesaje exagerat de repede - am intrat al 50lea la ase din 7500 candidati. - am cazut cu bicicleta intr un hau plin de urzici - pot sa aberez ore in sir, despre orice subiect |
perf
#1 personală ar intra aici īncercările mele de a-mi rupe căpăţāna, de pe bicicletă la simplu sau dublu sincron cu fratelo pe cadru şi coarne... juliturile şi chelea ruptă de pe māini şi picioare nu se mai pune.
#2 am trecut printr-un geam dublu fără a mă zgāria... #3 wheelie cu tractorul (u650)... senzaţie unică! #4 drift cu tractorul... same! :D #5 mi-am sucit o mānă la sărituri din blocuri (etajul 2 numai - amator) #6 am reuşit să dau cu tirul peste bicla mea. #7 am reuşit să sar cu maşina de pe o rampă.. fuckin scarry! #8 să.mi mai aduc aminte... apropo tare threadul. |
am vazut/citit/jucat harry potter si lord of the rings, me > all :lol:
p.s. de mai multe ori chiar .. toate cele |
| All times are GMT +2. The time now is 16:07. |
- Copyright 2026 4Tuning