![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
Quote:
|
ma dar da`ti`mi si mi`e cd`ul cu reportajele:)
|
poate am totusi bafta, am reusit sa copii pana acum 30% din filmuletz. vada ca seara tarziu si dimineata merje mai bine. poate reusesc sa-l scot de pe net pana vineri.
toate cele bune. |
Quote:
|
Sper ca dupa ce se incalzeste ...sa mai vina lumea ...ca in prima vineri dupa intalnirea cea mare ...au fost 5 sau 6 masini maxim...atattia am fost numai pe la inceputuri ...atunci cand ne chinuiam sa ne adunam ...si atunci erau mai multi.
Nu cred ca asta este potentialul nostru fratilor ...ce facem? ...ne sperie pe noi frigu de afara? Si pt cei care nu au venit sa stiti ca o fost distractie mare ...si la Stadion in parcare si la Strand pe gheatza...deci ati ratat saptamana asta :!: See ya next time;) |
Quote:
|
ba asta e cu vremea asta....nai ce ii face...da oricum vb lu alin o iesit misto pe ghetush....pacat ca nam fost mai multi...oricum distractie ...8)
|
pacat ca n-am frana d mana :((( ... ca ma jucam si eu unpic la stadion :P
|
Care frig?!:rolleyes2 La cat ne-am invartit cu masinile pe la strand,nu cred ca instalatia se incalzire din masini nu a dat randament. Totul e sa nu stam pe loc.:lol:
|
ai dreptate nt98adu...chiar ca so infierbantat motoarele......mai ales golfu 3 care o prins pe loc 200 :)
|
Quote:
|
ce misto de voi piatra gg in continuare a fost sucara reuniunea de la stadion tinetio tot asa "sper cand viu acasa sa ma intalnesc si io cu voi"
|
Quote:
|
cam so dus zapada..care se baga pe uscat ?:P ...la cateva cerculete tot la stadion ? :))
|
ee sunt in italia da masian mea e acolo :(((( debe astept sa o vad
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning