![]() |
Re: Conducere fara permis
Calea ferata nu e drum public daca bine stiu:)
|
Stati cuminti ca nu e de joaca ,luati permisul ,dup`aia bagati-va la condus.
Desi tre sa recunosc ca sa conduci pe transfagarasan fara permis e .. destul de incitant :D dar nu , stati cuminti :D |
mai am iesit si eu fara permis ...doar odata k a trekut garada pe langa mne si m`am inmuiat...si asha k am duso inapoi in parkare ... nu se merita riscu delok....adik akum eram fara el:|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Art. 86. - (1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de catre o persoana care nu poseda permis de conducere se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani... deci baieti.. asta scrie in cartea asta noua de legislatie... nu mai se da amenda sau altceva.. direct la puscarie.. deci aveti mare grija.. potoliti-va .. si eu faceam asa.. dar inainte era altfel.. se dadeau datele cuiva.. asta era cea mai usoara cale de scapare.. ;)
|
parerea mea e sa stai linijtit dekat sa te bucuri aqum si sa te t0arne Garda Sa iti faca dosar penal si sa nuh mai vezi carnetu in viatza ta ;) ...Mai bine ajteptzi ;) MERITA ASTEPTAREA !!!
|
Quote:
am vazut la stiri mai acum ceva camp unu cu o masina a lovit din greseala o femeie pe camp in timp ce se indrepta cu masina spre munca. femeia lucra in acelasi loc cu cel care a lovito si tot acolo se indrepta si ea, drept urmare s`a decis ca nefiind drum nepublic a fost accident de munca. lol stiu ca pare ciudat dar eu va zic ce am vazut la tv cu ochii mei. :P |
Salut baieti .
Si eu ca si multi altii de aici nu am ink 18 ani...mai am vreo 5-6 luni. Zicea cineva mai sus ca a condus pe transfagarasean, deci nu sunt singurul, e super portiunea intre balea lac si balea cascada, la urcat e super , si la coborare e marfa, acolo nu e politie dar tre sa cam ai sange rece:), cine a fost acolo stie la ce ma refer.Eu conduc fara permis de pe la 12-13 ani, dar niciodata nu am luat masina din curte sa plec cu ea, am condus cu tatal meu cam pe toate felurile de drumuri si nam avut vreodata probleme, estimez ca am cam 2000 km facuti. Salutare. |
Quote:
|
Daca zici inseamna ca asa este:)
|
Quote:
iti urez sa fii prins de politie, si sa nu'ti dea voie sa iei niciodata permisu de conducere !!! adevarul e ca... TE URASC!!=)) |
multumesc foarte mult:))apreciez..dar spre dezamagirea ta sau a celor ca tine zic k nu o sa ma prinda niciodata;)...si o sa atasez si o poza cu permisul de conducere knd o sa l iau.
Daca ma urasti m-ai terminat. In schimb eu iti doresc numai bine. |
Quote:
nu zice k nu te prinde niciodata....k nu stii knd ti se poate intampla....sa nnu mergi pe premiza asta niciodata k nu vei fi prins...dak gandesti asha este rau...... olikum iti urez sa iti iei permisul kt mai rpd k sa nu mai ai probleme de genul celor de mai sus;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning