![]() |
Re: Discutii despre 1.4 Turbo
Quote:
cineva mi-a zis sa dau cu spray de curatat franele pe la fiecare imbinare...si daca se tureaza motoru pe acolo scapa(nu stiu daca ii valabil si la carburator) |
Quote:
|
Quote:
|
ar trebuie sa se opreasca ca nu mai are aer...daca nu se opreste vezi pe unde trage aer ca se aude sigur.
|
Quote:
|
ok :D
|
Salut. Cum fac diferenta dintre o axa de alpine aspirat fata de una de turbo. Are ceva marcat pe ea?
|
1 Attachment(s)
diferenta este la inaltimea camelor, mai mare la cea de aspirat...axa din poza este de aspirat...
|
Baieti, imi puteti spune si mie care e diferenta intre Re 208 si Re 209. Eu am 208 si as vrea sa stiu daca sa caut un 209 si daca acesta aduce vreun plus motorului. Iar pe Alpine Turbo din fabrica, ce aprindere a fost montata? Merci anticipat.
|
Pe motorul de Alpine am RE 009 cu senzor de detonatii pe chiulasa. Din cate stiu eu s-a mai montat de fabrica si RE 036. Ar mai fi un RE 299 despre care am mai citit una-alta pe forumurile straine dar cu aia nu-s foarte lamurit.
|
Quote:
|
sper sa nu vorbesc prostii, dar corpul de clapeta folosit pt trecerea la injectie pare a fi de vr6, asa o fi?
|
pentru ca nu mai pot edita, fac un nou post si intreb: unde se vad tachetii gauriti? eu vad acele bucati de teava pe post de arcuri de supapa gaurite, dar tachetii?
|
1 Attachment(s)
Albert, astia sunt tachetii. Paharelele cu gauri circulare in ei. Rolul lor e de a prelua miscarea camelor si de a o imprima tijelor impingatoare care intra fix in centrul paharelelor denumite tacheti.
|
Revin cu aceeasi problema la motorul de GTT.
relanti balbait, daca opresc pompa de benzina continua balbaiala iar apoi merge rotund pana cand da sa moara. acum... problema e: verificat/schimbat cui poantou, garnituri, schimbat regulator relanti, toate furtunele verificate... daca am uitat ceva spuneti si va zic daca am verificat. faza e ca problema asta a aparut deodata, pana atunci motorul a mers perfect. CE ARE? inca ceva, cum se poate verifica regulatorul de presiune? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning