![]() |
Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY
Quote:
A pai esti aci aproape. Oricat ai fi investit, rezultatul muncii depuse si al pasiunii si-a spus cuvantul... MOMENTAN, pt ca luandu-ma dupa ultima ta replica urmeaza multe. |
Quote:
|
Quote:
|
Dc vinzi masina?:D
|
Quote:
Daca iau bani care ii cer pe ea o voi vinde... dar asta pana ce o inmatriculez ca apoi ma mai gandesc daca o dau sau nu... Nu doar asta este scoasa la vanzare ci si cealalta masina a mea! As dori una mai noua insa pana la urma vedem ce-o fi Ms de intrebare(cert ii ca nici eu nu stiu de ce as vinde-o). A fost lume interesata insa nu am vrut sa las la pret ceea ce inseamna ca nu vreau sa o dau :D |
HEHE, frumos tare lupusorul asta al tau. imi place sa vad ca ai investit suflet si bani in ea.. pacat ca o vinzi, dar asta e..
|
Quote:
Sper ca intr-o luna maxim sa pot inainte si eu dosarul pentru inmatriculare pe ROMANIA. Multumesc pentru aprecieri! |
10 Attachment(s)
Cate poze cu Lupu si Mondeo + masina unui prieten:) ca sa tin topic-ul in viata deoarece momentan nu am mai facut nici o schimbare la ea... dar trebuie sa urmeze:D
|
Nu mai zice nimeni nimica pe aici?
Am pierdut sau mi-a luat cineva un capacelu central de la o janta :sad:... Ma tenteaza grav sa imi fac dintr-o teava de inox un traseu pentru un filtru de aer conic... Trebuie sa dau intr-o zi filtru de aer jos sa vad ce dimensiune am la gura la clapeta de acceleratie. Cu ce sa curat clapeta de la acceleratie? ca daca tot desfac sa o si curat... Inca o problema mi se opreste motorul cand ajung spre ex: la semafor si scot din viteza inanite sa ma opresc se mai intampla sa moara. Patesc asta daor cand o scot din viteza si scade relantiul... am observat ca si relantiul este instabil. Cunoaste careva cauzele? |
Foarte faine , sa le stapanesti sanatos si fara evenimente , asteptam mai multe poze :-)
|
Quote:
|
Quote:
Īn privinţa opririi motorului, ţi-aş sugera o diagnoză să vezi dacă ai ceva erori pe parte de electric. Curăţă corpul clapetă şi vezi dacă problema persistă. |
Quote:
O sa caut Decarbusolv sa o curat sa ma stiu intr-o parte macar. Imi da senzatia cateodata cand bag picioru' in ea brusc ca are o ezitare insa si treaba asta doar cateodata (in acele perioade cand se mai si opreste motorul) |
Felicitari Ruffy pt furia verde e simpatica rau de tot :)) ... griji de ea sa nu faca cumva victime =))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:48. |
- Copyright 2026 4Tuning