Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw Lupo 1.4 16v little TOY (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/305532-vw-lupo-1-4-16v-little-toy.html)

iulian.harabagiu 30-05-12 13:56

Re: Vw Lupo 1.4 16v little TOY

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5045117)
Multumesc frumos!!! Va fi si inmatriculata sper cat mai repede!!!

Mersi, mersi! si eu abia astept sa vad cum se aseaza cu o suspensie sport insa sunt si alte prioritati...

Multumesc mult, s-a si investit sa arate asa si bani, si munca dar si pasiune...

La Alba-Iulia pasiunea nu are limite 8)

A pai esti aci aproape. Oricat ai fi investit, rezultatul muncii depuse si al pasiunii si-a spus cuvantul... MOMENTAN, pt ca luandu-ma dupa ultima ta replica urmeaza multe.

Ruffy RUF 30-05-12 17:30

Quote:

Originally Posted by iulian.harabagiu (Post 5045414)
A pai esti aci aproape. Oricat ai fi investit, rezultatul muncii depuse si al pasiunii si-a spus cuvantul... MOMENTAN, pt ca luandu-ma dupa ultima ta replica urmeaza multe.

Bingo!!!!!!!! idei sunt multe, dar toate la vremea lor:D

iulian.harabagiu 31-05-12 08:22

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5045669)
Bingo!!!!!!!! idei sunt multe, dar toate la vremea lor:D

Pasiune si bani sa fie!

Mariusr 04-06-12 20:34

Dc vinzi masina?:D

Ruffy RUF 04-06-12 22:01

Quote:

Originally Posted by Mariusr (Post 5052645)
Dc vinzi masina?:D

Daca iau bani care ii cer pe ea o voi vinde... dar asta pana ce o inmatriculez ca apoi ma mai gandesc daca o dau sau nu...

Nu doar asta este scoasa la vanzare ci si cealalta masina a mea! As dori una mai noua insa pana la urma vedem ce-o fi

Ms de intrebare(cert ii ca nici eu nu stiu de ce as vinde-o).
A fost lume interesata insa nu am vrut sa las la pret ceea ce inseamna ca nu vreau sa o dau :D

Alexio 06-06-12 19:15

HEHE, frumos tare lupusorul asta al tau. imi place sa vad ca ai investit suflet si bani in ea.. pacat ca o vinzi, dar asta e..

Ruffy RUF 06-06-12 21:32

Quote:

Originally Posted by Alexio (Post 5055354)
HEHE, frumos tare lupusorul asta al tau. imi place sa vad ca ai investit suflet si bani in ea.. pacat ca o vinzi, dar asta e..

Sincer nu ma grabesc sa o vand sau sa doresc cu adevarat sa o dau! Daca iau acei bani pe ea o dau, daca nu o tin.

Sper ca intr-o luna maxim sa pot inainte si eu dosarul pentru inmatriculare pe ROMANIA.

Multumesc pentru aprecieri!

Ruffy RUF 09-06-12 11:25

10 Attachment(s)
Cate poze cu Lupu si Mondeo + masina unui prieten:) ca sa tin topic-ul in viata deoarece momentan nu am mai facut nici o schimbare la ea... dar trebuie sa urmeze:D

Ruffy RUF 19-06-12 19:28

Nu mai zice nimeni nimica pe aici?
Am pierdut sau mi-a luat cineva un capacelu central de la o janta :sad:...
Ma tenteaza grav sa imi fac dintr-o teava de inox un traseu pentru un filtru de aer conic... Trebuie sa dau intr-o zi filtru de aer jos sa vad ce dimensiune am la gura la clapeta de acceleratie.
Cu ce sa curat clapeta de la acceleratie? ca daca tot desfac sa o si curat...
Inca o problema mi se opreste motorul cand ajung spre ex: la semafor si scot din viteza inanite sa ma opresc se mai intampla sa moara. Patesc asta daor cand o scot din viteza si scade relantiul... am observat ca si relantiul este instabil.
Cunoaste careva cauzele?

s3vraj 20-06-12 19:15

Foarte faine , sa le stapanesti sanatos si fara evenimente , asteptam mai multe poze :-)

Ruffy RUF 20-06-12 19:26

Quote:

Originally Posted by s3vraj (Post 5073361)
Foarte faine , sa le stapanesti sanatos si fara evenimente , asteptam mai multe poze :-)

Multumesc multumesc! o sa mai pun poze insa de la alte sedinte foto:) mai am inca din sesiunea asta vreo 300 dar astea mi-au placut:P

andi_cimpean 21-06-12 19:23

Quote:

Originally Posted by Ruffy RUF (Post 5071966)
Nu mai zice nimeni nimica pe aici?
Am pierdut sau mi-a luat cineva un capacelu central de la o janta :sad:...
Ma tenteaza grav sa imi fac dintr-o teava de inox un traseu pentru un filtru de aer conic... Trebuie sa dau intr-o zi filtru de aer jos sa vad ce dimensiune am la gura la clapeta de acceleratie.
Cu ce sa curat clapeta de la acceleratie? ca daca tot desfac sa o si curat...
Inca o problema mi se opreste motorul cand ajung spre ex: la semafor si scot din viteza inanite sa ma opresc se mai intampla sa moara. Patesc asta daor cand o scot din viteza si scade relantiul... am observat ca si relantiul este instabil.
Cunoaste careva cauzele?

Corpul clapetă īl poţi curăţa cu Decarbusolv!

Īn privinţa opririi motorului, ţi-aş sugera o diagnoză să vezi dacă ai ceva erori pe parte de electric. Curăţă corpul clapetă şi vezi dacă problema persistă.

Ruffy RUF 21-06-12 19:40

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5074731)
Corpul clapetă īl poţi curăţa cu Decarbusolv!

Īn privinţa opririi motorului, ţi-aş sugera o diagnoză să vezi dacă ai ceva erori pe parte de electric. Curăţă corpul clapetă şi vezi dacă problema persistă.

Ar cam trebui sa o duc la o diagnoza sa vad ce si cum... Sper sa nu fie ceva grav, desi teoretic nu ar trebui sa fie, face doar cateodata poate si la 3-4 zile odata sau mai ar figuri si face de cate 3-4 ori intr-o zi.
O sa caut Decarbusolv sa o curat sa ma stiu intr-o parte macar.
Imi da senzatia cateodata cand bag picioru' in ea brusc ca are o ezitare insa si treaba asta doar cateodata (in acele perioade cand se mai si opreste motorul)

Bycristinel 30-06-12 02:32

Felicitari Ruffy pt furia verde e simpatica rau de tot :)) ... griji de ea sa nu faca cumva victime =))

AndradaBlonda 04-07-12 19:32

Quote:

Originally Posted by Bycristinel (Post 5084854)
Felicitari Ruffy pt furia verde e simpatica rau de tot :)) ... griji de ea sa nu faca cumva victime =))

In fiecare zi face victime, cand merge pe sosea intotdeauna intoarce capete:D:peace::yikes:

All times are GMT +2. The time now is 05:48.

- Copyright 2026 4Tuning